Esmena - עכשיו גם במאמרים

Esmena

New member
ותודה להוריי ומוריי שהביאוני עד

הלום (מתוך עדות במשטרה) - עוד הברקה של יאיר ´פולני ´ גרבוז. היום מאמרים בפורום מוזיקה אלטרנטיבית בתפוז, מחר העולם כולו. אויש, זה נורא לא מסודר וחובבני מצידי. עד שכבר יש לי במה, אני לא מצעקת על ההשוואה חסרת ההיגיון לביורק וכו´-מצד שני זו אחת הכתבות היחידות על הנורדנסטאם שלא מוזכר בה שמה של האיסלנדית הזערורית. וכתבתי ואנגליס לא נכון, ואממ, עכשיו אני רואה שאין דייר סטרייטס בפסקול של רומיאו ויוליה, ו, ו.. יהיה טוב. תודה נער פופקרין.

Esmena

New member
וקוטנר במקום ארנסט, ולהצתלם במקום

במקום להצטלם. אנא סלח לי על הנאג´סיות ותקן זאת אם אתה יכול. רב תודות Np: Thom York And Pg Harvey -The Mess We´re In

star breather

New member
שאלונת קטנטונת..

את כותבת "פופקרין" בכוונה? זה פורקיופיין.. *חיוך עלוב שכזה* אממ.. השיר הזה.. הורדתי אותו ולא אהבתי. לא זוכרת למה. אולי הוא נמחק... np - הטלויזיה הבלתי נסבלת של אחי הקטן מזמזמת בראש - הקטע מתוך aenema שבו מיינארד מתחרפן שיבוא כבר מבול. אני אסתפק אפילו בסתם טפטוף..

Esmena

New member
בכוונה ../images/Emo9.gif

שיר די טוב בעיני. יותר טוב מהדאט של תום יורק וביורק, ובוודאי ובוודאי יותר מהדואט של ביורק ופיג´יי

וווהווו ../images/Emo24.gif

איזו גיבורה את! שאלתי שאלה-יצא מאמר בהחלט עוררת אצלי עניין רב באישה (לא ידעתי שכותבים שטינה...בגלל זה לא מצאתי במומה..) הלכתי למומה(יש דוגמיות רק של האוסף-נכון?) בהתחלה נשמע קצת פופי מדיי - אבל אהבתי את the diver
*אגב-את אוהבת את lali puna ?

Esmena

New member
נו, אז הכל בזכותך! ../images/Emo24.gif

אף שכך משתמע מהשם, זהו אלבום חמישי, ומהקודמים אין דוגמיות, אולי בגלל שארנסט לא אוהב אותם
למרות שקוטנר דווקא כן
תיכנסי לביקורת. שם אפשר לשמוע ארבעה שירים. תודה רבה על ההתעניינות! לאלי פונה- לצערי הרב, לא שמעתי מעולם.
שוב, כשאקבל את המחשב שלי... שלא לדבר על חבילת הפלא שקיבלתי בדואר... נו טוב, כשאני אשמע/אראה אני אדבר.ועוד איך אני אדבר, תצטרכו לזרוק אותי מכל המדרגות שאין לכם
אגב תגובות למאמרים אפשר להגיב שם.ואני באמת מתחילה להתלהב יתר על המידה מכל העייסק

suedehead

New member
אם כבר שכחת

גם בגלל השאלה ששאלת אותי נוסף מאמר. את פשוט גורמת לאנשים לפרט ולכתוב מסות שלמות :) (אז אני רואה שאת כבר שומעת לאלי פונה...מצויין :))

Esmena

New member
אם כך, כיפאק לנוריקו.

כי מיליון יפנים לא יכולים לטעות.

:) יש לי מן כוח כזה על א/נשים../images/Emo12.gif (?

טוב לדעת,אני אמשיך לשאול :). (עוד ועוד ועוד עד שלמישהו ישבר) * וכן-כמו ילדה מחונכת הלכתי לשמוע לאלי פונה-ומצא חן בעייני
מכמה שמיעות ראשונות,(וכשאני אמצא איפשהו יד שנייה-אני משיגה את האלבום!!!) כבר קראתי לך מורה רוחנית....

elknetld2kil

New member
לאיסמנה

יש לך במקרה אחות בשם אנטיגונה ודוד מניאק בשם קריאון?

Esmena

New member
כן! איך ידעת?

מה גם אתה מכיר אותם? איזה עולם קטן אנחנו... אני ממש סלבריטאי..

למעלה