estimated tax

guy56782

New member
estimated tax

קיבלתי הכנסה חד פעמית ממכירת מניות שלא נוכה ממנה מס, והמס צריך להיות בערך 3000$. אני מעדיף פשוט לשלם להם כדי לא להסתבך, למרות שיכול להיות שזה די יתקזז עם ההחזר שלנו (2018 תהיה השנה הראשונה שאנחנו us persons אז אני לא בטוח מה יהיה גובה ההחזר, ומעדיף לא להתעסקר עם החישוב).
1. זה בסדר, או שאפשר להסתבך איתם גם אם משלמים יותר מדי?
2. אני יכול לשלם את הכל ברבעון הנוכחי?
3. זה משנה אם אני מגיש עם 1040 es nr או עם 1040 es? בעקרון אני אחשב us person רק אחרי שנשהה בארהב 180 יום ב 2018, וזה עוד לא קרה...
תודה!

Boston Guy

New member
אם תשלם יותר מדי - פשוט תקבל כסף בחזרה אחרי שתגיש דו"ח שנתי

אני לא חסיד גדול של "לשלם יותר מדי לרשויות המס" - זה בעצם לתת לרשות המס הלוואה בלי ריבית ובלי הצמדה.
זו גם הסיבה שהשימחה האמריקאית על "תראו איזה REFUND גדול קיבלתי" קצת משעשת אותי - שהרי אם קיבלת REFUND גדול בעצם שילמת הרבה יותר מדי מס במשך השנה... כסף שלו היית מתכנן את תשלום המס שלך בצורה יותר מושכלת ומדוייקת יכולת להוסיף לתזרים המזומנים השוטף שלך כשהוא נכנס.

לגבי השאלות האחרות שלך - הצלחתי להתבלבל, ועכשיו אני לא מבין מתי נכנס לך הכסף (ב 2018 או ב 2017), ועל איזה דו"ח מס אתה מדבר כרגע - הדו"ח של 2017 שאתה צריך להגיש עד עוד שבועיים או הדו"ח של 2018 שאתה צריך להגיש בשנה הבאה...

guy56782

New member
יש דרך קלה להעריך

כמה מיסים בסהכ אני צריך לשלם ב 2018? אני מעדיף לשלם יותר מראש, מלבלות על זה 4 שעות... אני גם לא יודע כמה המעסיקים שלנו ינכו (אני יודע מה סימנו להם ב W4).

לגבי השאלות המבלבלות: ההכנסה היתה חד פעמית בפברואר 2018. אנחנו נגיש דוח כ us persons ל 2018, אבל אנחנו צריכים להיות פה 180 יום ב 2018 בשביל הסטטוס הזה.

תודה!

miado

New member
לגבי הערכה, מבלי להתייחס לשאר השאלות

לשכירים יש את המחשבון הבא: IRS Withholding Calculator

כדי לחשב בעצמך אפשר להשתמש ב-publication 15 (או notice 1036 בגרסה מקוצרת ל2018) כדי להבין מה גובה המס שהמעסיק ינכה. החישוב הוא על השכר אחרי ניכויים כמו ביטוח רפואי וכו'.

למעלה