Estranged
תרגום

Miko G

New member
Estranged../images/Emo26.gifתרגום../images/Emo110.gif

אולי, אגב, כדאי לצרף פינה במאמרים של תירגומי שירים כמו שיש בפורומים אחרים....
מנוכר
כשאתה מדבר עם עצמך ואף אחד לא בבית, אתה יכול לשטות בעצמך. באת אל העולם הזה לבד. אז אף אחד אף פעם לא סיפר לך (בייבי) איך זה הולך להיות אז מה יקרה איתך (בייבי) סביר להניח שנצטרך לחכות ולראות. אחד, שתיים. זקן ברוחי אבל אני רק בן 28. ואני יותר מידי צעיר (מכדי) לתת לאהבה לשבור את ליבי. צעיר ברוחי אבל זה נעשה יותר מידי מאוחר למצוא את עצמנו כל כך מרוחקים (האחד מהשני/ה). אני לא יודע איך אתה אמור למצוא אותי לאחרונה. ומה עוד תוכל לבקש ממני. איך אתה יכול להגיד שמעולם לא נזדקקתי לך כשלקחת הכל. אמרתי, לקחת ממני הכל. צעיר ברוחי וזה נעשה קשה לחכות, כשאף אחד שאני מכיר נראֶה שיוכל לעזור לי עכשיו. זקן ברוחי אבל אני חייב לא להסס אם אני רוצה למצוא את הדרך שלי החוצה. עדיין מדבר אל עצמי ואף אחד לא בבית (לבד) אז אף אחד אף פעם לא סיפר לנו (בייבי) איך זה הולך להיות אז מה יקרה איתנו (בייבי) סביר להניח שנצטרך לחכות ולראות. כשאני אגלה את כל הסיבות, אולי אני אמצא דרך אחרת. אמצא יום אחר. עם כל העונות המשתנות בחיי, אולי אני אעשה את זה נכון בפעם הבאה. ועכשיו כשהיית שבור, ראשך היה מחוץ לעננים, אתה שוב למטה, על האדמה ואתה לא מדבר כל כך חזק ואתה לא הולך בכזאת בגאווה יותר, ולשם מה? ובכן אני קפצתי אל הנהר יותר מדי פעמים לעשות אותו בית, אני בחוץ כאן לבדי, נסחף לבדי. אם זה לא מופיע, תן לזה זמן, לקרוא בין השורות. כי אני רואה את הסערה מתקרבת ואת הגלים מגיעים לגבהים. נראה שכל מה שאי פעם הכרנו נמצא עכשיו כאן, למה היה צריך להיסחף הלאה ולמות. אני אף פעם לא אמצא מישהו שיחליף אותך. נראה שאצטרך לשרוד איכשהו, הפעם. הפעם. בלעדיך. ידעתי שהסערה מתקרבת, וכל החברים שלי אמרו שהייתי ב"גובה". אבל כל מה שאי פעם ידענו נמצא עכשיו כאן, אף פעם לא רציתי שזה ימות.

אח, אח. ../images/Emo99.gif

בקשר למאמרים- קיבלתי
. אני אוסיף את זה ביחד עם התרגומים שאחרים פרסמו פה.... וכולכם מוזמנים לתרגם ולפרש שירים! פירושים גם יתקבלו בברכה....

Miko G

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אני אוסיף עוד בהמשך...

eran377

New member
איזה שיר מדהים..

הטקסט הזה הוא אחד היותר יפים שקראתי.

Miko G

New member
דוקא האורך זה כל היופי../images/Emo99.gif

לדעתי