etrader מסחר באופציות דיגיטליות

vq86846

New member
etrader מסחר באופציות דיגיטליות

אני סוחר 3 שנים בחברה ואני כל הזמן נתקל בתקלות טכניות, כגון: כאשר יש עליות או ירידות חדות יש תמיד תקלה טכנית, כאשר מופיע לי מימוש רווח מיידי או דחיית מועד הפקיעה זה נעלם לפני הזמן ויש לי צילומי להוכחה. כתוצאה מתקלות טכניות של החברה הפסדתי מלא כסף. החברה לא נתנה לי שום הוכחה שאני טועה אלה רק אמרה שאסור לנציגים הטכניים לדבר איתי ושהכל תקין מבחינתם. המסחר ב-etrader הוא מסחר שאתה מרוויח 70% מהכסף ומפסיד 85% ויש המון בונוסים שאתה מקבל כדי לפתות אותך להפקיד כספים. למשל- תפקיד מעל 500 שקלים תקבל בונוס של 1000 שקלים, אבל תצטרך לגלגל מחזור פי 15 מהסכום ועוד ועוד כדי להשאיר אותך עמוק בתוך הבוץ ושיקח לך הרבה זמן כדי שתצליח למשוך את הכספים. אני כבר 3 שנים מתוסכל ורב וצועק על שירות הלקוחות שם בגלל פגיעה בתור בן אדם בכבוד שלי, בנפש שלי, במצב רוח. נמאס לי להשקיע כספים ולקבל ציטוטים לא נכונים ועוד מלא תקלות אחרות של שירות הלקוחות. למי אפשר לפנות כדי למגר את התופעה? האם המסחר ב- etrader חוקי? האם הוא משתלם? האם שווה להשקיע שם בהשוואה לפלטפורמות מסחר אחרות? איפה הכי כדי להשקיע והכי משתלם מי יכול לעזור לי?

rafipips

New member
מה שכתבת מדבר בעד עצמו - שלוש שנים ?????????

א . אם אתה מרוויח , סגור עין אחת ותמשיך להרוויח . ב . אם אתה מפסיד , שלוש שנים ????????????????? מה אתה מזוכיסט ? תפוס מרחק מהם מהר . והסר כל דאגה מליבך אוטוטו נכנסות לפעולה הוראות רגולציה חדשות על כל נותני שירותי מסחר מקוונים בשוק ההון , נגמרה החגיגה . חלק מהחברות שאתה רואה היום יעלמו מהשוק . ועל החלק השני יהיה סוף סוף פיקוח , וכל תלונה תיבדק ע"י גורמים ממשלתיים . ג . אתה נמצא בפורום מט"ח .

אפשר פשוט לתבוע אותם בבית משפט

ובקשר לג הוא יודע שהוא נמצא בפורום מטח ולכן הוא שאל! etrader נמצאת בבעלות חבר שמרוויח המון כסף ממכם יש לו עוד חברת ברוקרים למסחר בנקאי ilsb brokers

למעלה