EURO 2004: מחר רוסיה מול ספרד

Russia 4 Ever

New member
EURO 2004: מחר רוסיה מול ספרד

מחר נפתחת אליפות אירופה בכדורגל שתיערך בפורטוגל. המשחקים שיתקיימו מחר: פורטוגל-יוון (19:00) רוסיה-ספרד (21:45) אמנם סיכוייהם של הרוסים לעלות מהבית המוקדם לרבע הגמר לא גדולים ואמנם חסרונם של 2 עמודי התווך בהגנה (איגנשביץ' ואונופקו הפצועים) יהיה משמעותי, נקווה שהם יפתיעו. !Вперед Россия

Dynamo1929

New member
לצערי אוקראינה לא בטורניר...

אבל יש שתי נציגות אחרות של ברה"מ לשעבר: לטביה ורוסיה שסיכויהן לעלות לשלב הבא אכן קלושים... אז מה שנשאר לעשות זה לקוות שאחת הנבחרות תפתיעה ותהיה הסוסה השחורה של האליפות וכמובן לאחל המון הצלחה מחר לרוסיה נגד הספרידם!!!! :)

bariska

New member
ישראל משתתפת?

בזמן האחרון אני לא ממש בעיניינים בכל מקרה בהצלחה לרוסיה

Russia 4 Ever

New member
ישראל? ../images/Emo6.gif בדיחה טובה

אגב, שמעתי היום בחדשות שמרוסיה צפוים להגיע לפורטוגל בין 10 ל-14 אלף צופים (!), לשם השוואה לאליפות העולם לפני שנתיים ביפן וקוריאה הגיעו רק כמה מאות. נקווה שהאוהדים הרבים ידחפו את הנבחרת קדימה.

Dynamo1929

New member
יש לי יש לי יש לי...

ישראל עלתה ליורו 2004? לא! ישראל נשארה בבית... פהה פההה (בוווז בוווז) אגב, נראה לי גם בפורטוגל עצמה יש לא מעט מהגרים מברה"מ לשעבר שיבואו לעודד את הנבחרת הרוסית...

bariska

New member
איזה נבחרות לדעתכם

תסמיים ראשונה בכל בית? טבלת בית א טבלת בית ב' קבוצה קבוצה יוון צרפת ספרד אנגליה רוסיה קרואטיה פורטוגל שוויץ טבלת בית ג טבלת בית ד קבוצה קבוצה איטליה לטביה שבדיה גרמניה דנמרק צכיה בולגריה הולנד אני חושב שבבית א'-רוסיה תפתיעה את ספרד ופורטוגל(וגם אותי)תעלה לשלב הבא. בבית ב'-באמת אחד הבתים היותר קשים(גם צרפת גם אנגליה וגם קרואטיה) אני חושב שצרפת בסופו של דבר תסיים ראשונה.. בבית ג'-איטליה..באמת יש לה סיכויי טוב לעלות אולי גם דנמרק תפתיע בית ד'-גם כן בית קשה (גרמניה..הולנד..צ'כיה..)באמת לכל שלושת הנבחרות יש סיכויים טובים אבל אני חושב שהולנד תעלה..למרות שגרמניה יותר טובה..

Russia 4 Ever

New member
ההימור שלי

קודם כל, מכל בית עולות 2 קבוצות.והנה ההימור: בית א'-ספרד ופורטוגל. בית ב'-צרפת וקרואטיה. בית ג'-איטליה ושבדיה. בית ד'-גרמניה וצ'כיה.

Dynamo1929

New member
הימור שלי...

בית א': יוון+פורטוגל. בית ב': צרפת+אנגליה. בית ג': איטליה+שבדיה. בית ד': צ'כיה+הולנד.

Dynamo1929

New member
1:0 לספרדים...

נו טוב... לא הפתעה... הרוסים הפסידו... סוף המחצית הראשונה עוד נראתה נחמדה מאד והרוסים הראו סימנים של נבחרת טובה, אלייניצ'ב עם מבצע אישי יפה, עבר שלושה שחקנים ספרדים אבל לא השכיל לסיים את המהלך עם כדור בשער הספרדי... חוץ מהמהלך הזה לא ראינו מהרוסים משהו מיוחד, רק כמה ניסיונות נואשים לכבוש שער לקראת סיום המשחק שרק במזל לא ניגמרו בגול לחובתם... נו טוב, נקווה שנגד המארחת פורטוגל, והנבחרת היוונית, לרוסיה יהיה קצת יותר מזל והיא תצליח להשיג את הנצחון הראשון באליפות ואולי אף להפתיע ולעלות לשלב הבא... Vpered Russia! :)

Russia 4 Ever

New member
הרוסים לא מספיק האמינו בעצמם

ומוסטובוי כבר מרים ידיים ("אני לא חושב שנעפיל לשלב הבא"). קשה לי להאמין שהם יוכלו לעשות משהו נגד פורטוגל, אחרי ההפסד ליוון פורטוגל תבוא כמו חיה פצועה שתחפש ניצחון בכל מחיר.

למעלה