EUU3 ל-iPAQ

EUU3 ל-iPAQ

פרטים מלאים ניתן למצוא ב-PocketPcThoughts בעלי ה-36xx לא יקבלו בשלב זה את ה-WMP8.5 (וכנראה גם את ה-Bliss-רקע חדש). "Also, for the H3600 series, the 24MCONSUMER.XIP does not apply due to Windows Media Player for Pocket PC not being in ROM. When the update is executed, a message appears displaying: “temprom_update24mconsumer.xip is invalid. It will be deleted. Other updates will continue” "

klaym

New member
למה מחקת את השרשור ?

תודה בכל אופן, עליתי על הבעייה. הנה הקישור

klaym

New member
לא מדיוק....

ישנם בעלי 39XX נחמדים אשר הואילו בטובם להוציא את רקע הBLISS ולתת אותו לבעלי 36XX. בבקשה : להורדת רקע BLISS חדש לחצו על הקישור. WMP 8.5 יבוא בהמשך

ron20

New member
תודה רבה על ה Bliss

אני לא נוהג לעדכן עד להופעת העדכון הבא או עד שכוווולם אומרים שזה עובד ללא תקלות. בכל מקרה כמה שאלות קטנות (גם לאדם) - לא הבנתי אם מדובר בעדכון rom, כלומר hard-reset יחזיר את המכשיר למצבו המקורי - אם כן מדוע העדכון צורך כ 8 מגה ram ? אחרי שהתקנתי את ה bliss באדיבות klaym, אני לא רואה בכלל סיבה לעדכן - WMP8.5 ? אפשר לחיות טוב עם ה 8 ...

העדכון לא צורך 8 מגה

הקובץ שאתה מעתיק למכשיר נמחק אחרי ההתקנה. פשוט בתהליך ההתקנה, המכשיר צריך להיות כ-StandAlone Unit. כשתחזיר את ה-ROM למצבו המקורי, תחזיר אותו למעשה לעדכון האחרון.

ron20

New member
במסגרת הפקת לקחים

מעדכונים בדור קודם - שנתקעו במהלך ההתקנה בשל תקלות תקשורת ? OK, הבנתי, רעיון טוב. אני בכל מקרה אמתין - לא ראיתי תיקונים קריטיים (לגבי) ששוים עדכון rom. any way, תודה על התשובה.

ron20

New member
במה זה מתבטא ?

- תמיכה ב WMA9 ??? - פיצ´רים חדשים ??? ראית שינוי "בעיניים" ? , אשמח לשמוע תודה

למעלה