כמה אירוני שדווקא כאשר אני נמצא עם אנשים....
סביבי, אני מרגיש הכי בודד שבעולם כי זה המצב. .
אני מעדיף לא ללכת לקניונים, כי שם זה מזכיר לי כמה אני לבד.
אני מעדיף לא ללכת לאירועים משפחתיים, כי שם אני מבין כמה אני לבד.
אני מעדיף לא להסתכל בפייסבוקים של אנשים ועל התמונות הססגוניות שלהם, כי אז אני מבין כמה אני לבד.
אני מעדיף להסתובב כמה שפחות ברחובות,פארקים,ירידים,מסעדות או מסיבות כי שם אני מבין כמה אני לבד
אני מעדיף לא ללכת לפאבים או מועדונים כי שם אני רואה כמה אני לבד.
ואז אני מרגיש רע. מאוד רע. בלי יכולת לספר לאף אחד שמא יבינו שאני סתם לוזר מכוער ללא חברים בן 26 שבחיים לא משך אנשים סביבו מאז היה בגן.
ומבין שאני לא נעשה צעיר יותר עם השנים.
מחשבות על מוות צצות לי מאז שאני זוכר את עצמי.והרבה
לסיום
אני לא כותב את זה כדי שתנסו לעודד, לרחם או לצחוק עליי כי אני לא צריך את כל זה בהנחה שזה לא יעזור,
אלה אני רושם זאת רק עבור אנשים מקובלים, מצליחים, פופולריים, חתיכים וכל אלו שבאים ממעמד גבוה ולהם היה הרבה יותר קל, שיראו את זה ויפנימו. שאם הם ישימו לב לאחד כזה בכל סיטואציה או מעמד, שיעזרו לו, או שיושיטו לו יד בכל צורה או דרך, במישרין או בעקיפין.
בהצלחה...
סביבי, אני מרגיש הכי בודד שבעולם כי זה המצב. .
אני מעדיף לא ללכת לקניונים, כי שם זה מזכיר לי כמה אני לבד.
אני מעדיף לא ללכת לאירועים משפחתיים, כי שם אני מבין כמה אני לבד.
אני מעדיף לא להסתכל בפייסבוקים של אנשים ועל התמונות הססגוניות שלהם, כי אז אני מבין כמה אני לבד.
אני מעדיף להסתובב כמה שפחות ברחובות,פארקים,ירידים,מסעדות או מסיבות כי שם אני מבין כמה אני לבד
אני מעדיף לא ללכת לפאבים או מועדונים כי שם אני רואה כמה אני לבד.
ואז אני מרגיש רע. מאוד רע. בלי יכולת לספר לאף אחד שמא יבינו שאני סתם לוזר מכוער ללא חברים בן 26 שבחיים לא משך אנשים סביבו מאז היה בגן.
ומבין שאני לא נעשה צעיר יותר עם השנים.
מחשבות על מוות צצות לי מאז שאני זוכר את עצמי.והרבה
לסיום
אני לא כותב את זה כדי שתנסו לעודד, לרחם או לצחוק עליי כי אני לא צריך את כל זה בהנחה שזה לא יעזור,
אלה אני רושם זאת רק עבור אנשים מקובלים, מצליחים, פופולריים, חתיכים וכל אלו שבאים ממעמד גבוה ולהם היה הרבה יותר קל, שיראו את זה ויפנימו. שאם הם ישימו לב לאחד כזה בכל סיטואציה או מעמד, שיעזרו לו, או שיושיטו לו יד בכל צורה או דרך, במישרין או בעקיפין.
בהצלחה...