Everybody want to B neo

Everybody want to B neo

כולם רוצים להיות עם טריניטי חייה במיטה ומורפיוס גשש בלש פותר כל תעלומה בכיתה. אתם רוצים לומר לי שאף אחד לא חלם על טעם של סטייק עסיסי ... גם אם הוא אשלייה ? אף אחד לא חלם למכור הכל לטובת רגע של שקט ... גם אם הוא "לא אמיתי" ?

MetalSinagouge

New member
אפשר לעלות את זה שוב...

דווקא ממה שאני זוכר לא הרבה פה אכלו את הלוקש ההרואי של להיות נאו.

כי היית רעבה ?

נדמה לי שאני מנסה לקבל עידוד וגשפנקה לאמת הפנימית שלי - והיא אומרת שאין טוב או רע, הכל בחירה. (למרות שהסוף של סיפר מגמתי הוליוודי) אפשר לראות את הבחירה של סייפר ביומיום ואפילו ב"קאפו" (ברוח השבוע האחרון). כל מה שאני אומר (משחרר למדיה) הוא שסייפר לא רע! הוא אנושי. ואתם לא יותר טובים ממנו.

MetalSinagouge

New member
לא, כי היא שמאלנית.

אם נתייחס לסוגייה שמוצגת בסרט: הדחף הראשוני של כל צופה הוא לצעוק "כן! תנו לי את האמת! אני יכול להתמודד עם זה". אבל זה פשוט בולשיט מ2 סיבות: 1. ראשית, אתה א-ף פ-ע-ם לא יכול להיות בטוח שעכשיו אתה "בעולם האמיתי". אולי העולם האמיתי במטריקס הוא רק עוד סימולציה שנועדה לשעשע את נאו עקב מיאוס מחיי הצווארון הלבן שלו (כמו בסרט המעולה "המשחק" עם מייקל דאגלס). 2. ופה אנחנו חוזרים למטאפורה: אף אחד לא באמת רוצה להשתחרר מהקבעון המחשבתי שלו, כי זה כואב. הקאפו היו מעדיפים לחשוב שהם צודקים, כי ככה ככה וככה. להתפכח מהאשלייה הזו זה כואב. כי כמעט לכל אדם יש מצפון, אז כשאתה נהנה מכל טוב בארוחת שישי בשעה שפליטים סודנים מתדפקים על הגבול, אתה אומר לעצמך שהם בטח מוסלמים ובסופו של דבר פושעי מלחמה בטח, עדיף שהמצרים ירו בהם- פחות רעב בעולם. ...and so on.

../images/Emo6.gif "נהנה מכל טוב בארוחת שישי"

אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אבל אני מרשה לעצמי לקחת זמן ולעכל את מה שכתבת... אחרי הכל כולנו (כולל אתה) שליחים של ....היקום? אלוהים? החליפות?

AnnabeI Lee

New member
אף אחד? לא נדיוק בעליל

מה גם שדווקא מהעויות שאני מכירה של שוטרי קאפו, הם לא תירצו לעצמם שזה בסדר, היו יורים לילדיהם בראש אם הם לא היו מוצאים דרך להביח שזה לא יקרה. מכאן ועד לחיות בחללית ולאכול דייסה יש הבדל משהו.

0Pandemonium0

New member
הוא לא היה כאן אז. לא צריך להרוג אותו.

אבל האם יש לנו סייפריסט חדש, ונוסף, בפורום?

0Pandemonium0

New member
אגב, אתה מעלה שאלה מעניינת.

הסיבה שניאו נורא מושך היא שהוא הגיבור ההוליוודי הממוצע. הוא מאוד יפה, מאוד מגניב וקר רוח, יש לו כוחות-על שכולנו רק מקנאים בהם... אבל מה יש בו יותר מזה? האם באמת שווה ללכת בדרך האמת שהוא מייצג או להישאר עם סייפר? אני אגיד לך את האמת, אני עדיין מעדיף את ניאו, כל עוד הדרך שלו לא כוללת דייסת נזלת.

לא כולם "חזקים" ויודעים את האמת כמו נאו

יש כמה שמהרהרים באפשרות הזו ... לטעום שוב סטייק ולשכוח מהכל. השאלה היא את מי צריך למכור בשביל לחזור למטריקס...

miss mcmillan

New member
בדיוק. אף אחד לא מתייחס לנקודה הזאת.

סייפריזם כן- אבל לא בכל מחיר. יש הבדל בין המוכנות העקרונית למחוק את האמת מהראש תמורת חיים נורמליים, לבין המוכנות לזכות בהם ע"י רצח החברים שלך במו ידיך.

miss mcmillan

New member
זה שאני סייפריסטית לא אומר שאני אר

צח את כולכם בשביל זה. אולי אותך אישית כן, אבל באופן כללי.

למעלה