Everything Counts/D*M

turrican

New member
Everything Counts/D*M

אחד השירים המצויינים המוקדמים של דפש מוד. היה להיט ענק ברחבת הריקודים..פתיחה מדהימה ואוירה דאנסית מצויינת. אני מת עליו..בכל מקרה.. מהאלבום Construction Time Again שיצא ב-1983 .
The handshake seals the contract From the contract there´s no turning back The turning point of a career In Korea being insincere The holiday was fun-packed The contract, still intact The grabbing hands grab all they can All for themselves - after all The grabbing hands grab all they can All for themselves - after all It´s a competitive world Everything counts in large amounts The graph on the wall Tells the story of it all Picture it now See just how The lies and deceit gained a little more power Confidence - taken in By the sunset and a grin The grabbing hands... Everything counts in large amounts​

חזק! שעות ישבתי וחזרתי על

המילים הקשות האלה. שעות ארוכות של שמירות לא-נגמרות...רמת-הגולן. שמה. אבל גם עכשיו טוב לי איתם. רק בלי השמירות, כמובן
עדיין, Enjoy the silence הוא האלוהי מביניהם.

one caress

New member
../images/Emo99.gifQuestions of LUST

GOOD EVENING TO ALL OF DM DEVOTIES
כמה שאלות חשובות: 1)מתי ייצא אלבום הסולו השני של Marty(היצור המקסים שאי פעם הגיח לעולם)? 2)מתי ייצא אלבום הסולו הראשון של דייב(kick ass)גאהן? האם נכונה השמועה שהוא ביקש מאלן-(מוזיקאי מחונן-כל כך חבל שהוא עזב.אני די אוהבת את הפרויקט-recoil שלו , למרות שאני מאוד מתגעגעת לראות אותו ביחד עם שאר החבריה.חבל שהוא וFletch -לא משלימים)- ווילדר לעזור לו? 3)מדוע אי אפשר לארגן מסיבות dm בתדירות קצת יותר גבוהה? האם מתוכננת מסיבה בקרוב?-מאוד נהניתי בתכלת ובאלגרו
4)האם אפשר לארגן איזשהו שבוע DM בחנויות התקליטים? הזדמנות נהדרת להתעדכן בדברים שלא ידעתי על קיומם ו/או שאזלו מהמלאי. 5)כמה זמן יאלצו הם אותנו לחכות לאלבום הבא?
תזכורת שיש למה לחכות-מתוך conterfeith אלבום הסולו של martin מ-1989 שיר ג ד ו ל --IN A MANNER OF SPEAKING In A Manner Of Speaking In a manner of speaking I just want to say That I could never forget the way You told me everything By saying nothing In a manner of speaking I don’t understand How love in silence becomes reprimand But the way I feel about you Is beyond words Oh give me the words Give me the words That tell me nothing Oh give me the words Give me the words That tell me everything In a manner of speaking Semantics won’t do In this life that we live We only make do And the way that we feel Might have to be sacrificed So in a manner of speaking I just want to say That like you I should find a way To tell you everything By saying nothing Oh give me the words Give me the words That tell me nothing Oh give me the words Give me the words Give me the words Give me the words Give me the words Written by Winston Tong (1985) "Counterfeit e.p" album (1989) "In A Manner Of Speaking" promo single (1989) "Just Say Mao" compilation (11/07/1989)

pimpf

New member
תשובות...../images/Emo140.gif

תשובה ל-1 ו-2- עדכנו באתר הרשמי של דפש מוד: www.depechemode.com והנה הלינק: http://www.depechemode.com/news/index.html . 3- שמחה שנהנית בתכלת ובאלגרו, היה גדול!! הסיבה שלא מארגנים יותר מסיבות היא שלא הרבה עושים. מועדון המעריצים עושה מדי פעם. אני יודעת שהם אמורים איכשהו לעשות כל שלושה חודשים. מכל מני סיבות יש גם עיכובים וזה לא יוצא. עד לפני כמה חודשים טובים, הם אירגנו ערבי דפש מוד+סינת´פופ ב"שאדוו" שבאלנבי. לא המון אנשים הגיעו לכן הם החליטו לסיים את ה"ליין". בנוגע לתכלת: אני אישית, שמעתי הרבה ביקורות לא הכי טובות על המסיבה בתכלת (למרות שהיה ממש מצויין!!!!!!), ואני מקווה שהמארגנים יתעלמו וימשיכו לקיים מסיבות. וזהו בעצם. אין הרבה אנשים שקמים ומארגנים מסיבות דפש. 4- אני לא ממש יודעת, אבל נראה לי שדי אבוד אצלנו בארץ, לנסות ולמצוא חומר נדיר של דפש. בקושי שיש סינגלים ואם יש משהו- אפשר למצוא אותו ב"אוזן השלישית". הלוואי ומישהו יקום ויעשה סוף סוף משהו, שגם אנחנו הישראלים נוכל להנות מהחומר המשובח! שמעתי שבארה"ב ובאנגליה אפשר למצוא עוד המון המון דברים של דפש. (בקרוב אני אסע ואקנה...). 5- בנוגע לאלבום הבא, אם אני לא טועה נראה לי שהצפי הוא ל- 2003. ואני מתכוונת לאלבום הסולו של דייב. ואז כולנו נלך גם לסיבוב ההופעות!! יהיה שמח!! מקווה שעניתי.... חפי

pimpf

New member
שכחתי להוסיף

שה"ליין" בשאדוו באלנבי, היה כל יום חמישי!! היה מצויין...

one caress

New member
" ...Somebody has to shine for me"

...And I thank you"
PIMPF-101
תודות!!! בנוגע לפעילות באירופה, הפעילות שם היא מאסיבית וזה בעיקר מן הסתם הודות לכמות המעריצים האדירה(בעיקר בגרמניה ובצרפת) והמסורה מזה 20 שנים. ולכן MUTE רואה בהם כפייבוריטים ומדי פעם יוצאים סינגלים במהדורה מיוחדת לאותה ארץ. אני זוכרת שראיתי לפני זמן לא רב באתר הרשמי שלהם, תמונות שהראו את פועלם המבורך של המעריצים הגרמנים עם הסטיקרים של EXCITER שחולקו להם במהדורה גרמנית מיוחדת של FREELOVE .המעריצות והמעריצים הדביקו אותם על מכוניות, אוטובוסים, נשים עירומות... או הקנאה... יחסית למועדון המעריצים המצומצם שלנו, ישנם לפחות (לפי מה שראיתי) כ-3 אתרי מעריצים ישראלים: 1)המועדון הרשמי.(שמשום מה לא מעדכנים אותו) 2)VDM-האתר עם מאגר המידע על המעריצים.(והיחיד שראיתי עד כה שמחזיק מידע ותמונות על GASCOIGN -מקורי ) 3)עוד אתר עם דגלי ישראל ברקע -WWW.KOH-DM בנוגע לדעות החלוקות בתכלת , אני יכולה לנסות להציע הסבר- לעומת אלגרו ששם היו רק שירי DM עם התמקדות באלבומים האחרונים (הרבה מ-SOFAD, ULTRA,VIOLATOR,ויצוג חזק ל-black celebration - אלבום מושלם עם שירים מאוד רקידים, הרי שבתכלת , הופיעו 3 שירים מ-COUNTERFEITH ואפילו -SONG FOT EUROPE , ועם דגש על שירים מאלבומים מאוד מוקדמים שכנראה לא באו מצוידים באפשרויות הרמיקסים הגדולה שיש לאלבומים שלהם בשנים האחרונות. ולמרות זאת, היה גדול!- רקדתי עד הסוף . השיר האחרון- ONE CARESS התנגן בדיוק בזמן הזריחה. עד המסיבה הבאה / אלבום/ הופעה/ קליפ...-יש להתנחם ב-DVD אמנם לא מפצה את הטעות שבהחמצת טורקיה, אבל מי שלא ראה את MARTY המתוק שר SURRENDER- לא ראה מחזה יפה מימיו

alpha80

New member
אכן שיר גדול, אבל......

למי שלא מכיר, שלא יטעה, השיר איננו מקורי של מרטין גור, ובמקור מבוצע ע"י להקת "טוקסידומון" (ונכתב ע"י ווי´נסטון טונג, סולן הלהקה, כמו שציינת.

d o r i s

New member
אחלה שיר!!!../images/Emo79.gif

אבל אהבתי גם את הדיסק: The Singles 86-98 זהו אלבום כפול (שני דיסקים) השירים שם ממש ממש יפים למשל: I Feel You Personal Jesus Pollcy of truth World in me eyes ועוד רבים וטובים..... :)

למעלה