vegetable man
New member
Everything is on it's right place
Kid A, Kid A Kid A, Kid A Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place In its right place Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place Right place There are two colours in my head There are two colours in my head What, what is that you tried to say? What, what was that you tried to say? Tried to say Tried to say Tried to say Tried to say Everything in its right place... (to end)
הכול , הכול , הכול , הכול , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון הכול , הכול , הכול , הכול , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון יש לי שני צבעים בראש יש לי שני צבעים בראש מה , מה זה שניסית לומר? מה , מה זה היה שניסית לומר? ניסית לומר, ניסית לומר, ניסית לומר, ניסית לומר. הכול , הכול, הכול... ___________________________________________________________________ הפתיחה של האלבום אכן מאוד מפתיעה; לא היה לי צפוי לשמוע את צליל האורגן הזה אחרי OK. אין פה גם מבנה של בית פזמון, אלא סוג של תבנית מחזורית כזאת שחוזרת על עצמה כל השיר, כמו המון סימני שאלה, בלי תשובות. גם הטקסט עצמו בכוונה לא ברור: יש פה תיאור של כל מיני תחושות בצורה עקיפה, בלי שורה תחתונה. Yesterday I woke up sucking a lemon - מתאר היטב את התחושה הרעה של לקום בבוקר כשהכל הפוך, מבולבל, לא ברור - חמוץ. There are two colours in my head - כלומר הכל שחור-לבן (והרבה אפור), מתאר תחושה מאוד קודרת ועגמומית של אי-יכולת לראות את היפה מסביב, אלא רק צבעים קודרים של שחור לבן. What, what was that you tried to say? - פה כבר יש אבדן קשר עם הסביבה, וחוסר יכולת להבין אותה... אני אוהב מאוד את החזרה על שורות ואת הצורה שדברים מועברים פה. אוהב לשמוע למשל את הקהל בהופעה של I Might Be Wrong - מוחא כפיים ביחד עם הנגינה הזאת שחוזרת על עצמה שוב...ושוב...ושוב...