Everything is on it's right place

vegetable man

New member
Everything is on it's right place

Kid A, Kid A Kid A, Kid A Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place In its right place Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Yesterday I woke up sucking a lemon Everything Everything Everything Everything in its right place In its right place In its right place Right place There are two colours in my head There are two colours in my head What, what is that you tried to say? What, what was that you tried to say? Tried to say Tried to say Tried to say Tried to say Everything in its right place... (to end)​
הכול , הכול , הכול , הכול , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון אתמול התעוררתי ומצצתי לימון הכול , הכול , הכול , הכול , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון , במקומו הנכון יש לי שני צבעים בראש יש לי שני צבעים בראש מה , מה זה שניסית לומר? מה , מה זה היה שניסית לומר? ניסית לומר, ניסית לומר, ניסית לומר, ניסית לומר. הכול , הכול, הכול... ___________________________________________________________________ הפתיחה של האלבום אכן מאוד מפתיעה; לא היה לי צפוי לשמוע את צליל האורגן הזה אחרי OK. אין פה גם מבנה של בית פזמון, אלא סוג של תבנית מחזורית כזאת שחוזרת על עצמה כל השיר, כמו המון סימני שאלה, בלי תשובות. גם הטקסט עצמו בכוונה לא ברור: יש פה תיאור של כל מיני תחושות בצורה עקיפה, בלי שורה תחתונה. Yesterday I woke up sucking a lemon - מתאר היטב את התחושה הרעה של לקום בבוקר כשהכל הפוך, מבולבל, לא ברור - חמוץ. There are two colours in my head - כלומר הכל שחור-לבן (והרבה אפור), מתאר תחושה מאוד קודרת ועגמומית של אי-יכולת לראות את היפה מסביב, אלא רק צבעים קודרים של שחור לבן. What, what was that you tried to say? - פה כבר יש אבדן קשר עם הסביבה, וחוסר יכולת להבין אותה... אני אוהב מאוד את החזרה על שורות ואת הצורה שדברים מועברים פה. אוהב לשמוע למשל את הקהל בהופעה של I Might Be Wrong - מוחא כפיים ביחד עם הנגינה הזאת שחוזרת על עצמה שוב...ושוב...ושוב...

kittycatbone

New member
ממש אוהבת את השיר הזה../images/Emo9.gif

פעם ראשונה ששמעתי את זה, גם אני קצת הופעתי. למרות ששמעתי את זה דווקא אחרי אמניזיאק. הממ פשוט לא ידעתי בדיוק למה לצפות בקיד א'. בכל מקרה, שיר ממש יפה
(אין לי הרבה מה לכתוב
)

whatever4

New member
גם מסוג השירים...

שרק אחרי הרבה זמן למדתי לאהוב. לפי דעתי כשהוא אומר "הכל במקומו הנכון" הוא מתכוון לכך שהכל חזר למצב שבו הוא רגיל להיות- הוא חזר לקום בבוקר ולמצוץ לימון. כלומר, הוא חזר למצב השגרתי שבו הוא שרר תמיד- עגמומיות ודכאון. זו באיזושהי אופן גם אמירה על כך שכולנו אוהבים שיגרה ונעדיף להישאר בשיגרה מאשר להשתנות. נוח לנו להישאר ב- comfort zone שלנו. גם אם המצב גרוע- נעדיף להישאר במצב המוכר לנו מאשר להשתנות.

השיר בהחלט היווה מעבר דיי חלק עבורי

בין Ok ל-kid a. שאר האלבום היה קצת יותר מוזר עבורי - אבל everything in its right place הכניס אותי באווירת שמיעה טובה לכל האלבום..

אני חייב לומר שבפעם הראשונה שאחי

השמיע לי את KID A וזה התחיל עם השיר הזה שפשוט המיס אותי בנעימות שלו... בקול האורגן הנעים ובקול המרגיע של ת'ום. היום ששמעתי את זה זכור לי עד עכשיו כמה התרגשתי מהשיר הזה ומhow to disappear completely. זאת פעם ראשונה שיצא לי לשמוע את הסגנון הכתיבה של ת'ום (והשאר) שהשתנה אחרי אוקיי קומפיוטר בצורה בולטת. "הזריקה" הזאת של כמה משפטים שיוצרים תחושה והחזרה עליהם היתה מוזרה לי מאד אבל בשיר הזה דווקא התחברתי מהר מאד... אני אוהב בהופעות שהם מסיימים עם השיר הזה לרוב אז הם תמיד משכפלים ומעווטים את הקולות והצלילים וזה באמת יוצר תחושה של there are two colors in my head - השני צבעים של אחד ראליסטי ואחד בתוך תחושת צבע לא ברורה ומוזרה. דרך נפלאה לפתוח אלבום... ללא ספק.

אה וגם! שכחתי לציין חוויה נוספת

מהשיר... ישבנו אני וחברי המוסיקאי היקר שהוא גיטריסט מעולה פשוט. אמממ נינגו כמה שירי רדיוהד ואז ניגנתי את השיר על הפסנתר , התחלתי אותו כאילו, ואני וחברי היקר מתחברים מעולה מוסיקאלית כשאנחנו מנגנים ביחד. וזה היה מדהים איך שהוא יצטרף אליי על החשמלית בצורה מתאימה ומדהימה. פשוט יצרנו ביחד מן גרסא שמתחברת לנו יפה לפי ההתגברויות המוסיקאליות בשיר שהן די נסתרות ולא מורגשת... זה היה מעולה... סתם רציתי לשתף..=) אולי נקליט את זה, אם נצליח לשחזר ונעלה את זה לפורום.

כן זה נשמע לגמרי מגניב...אבל הלוואי

שנצליח להקליט את זה באיכות טובה ובכלל לשחזר את הקטע הספונטני הזה שיצא לנו...פעם הבאה שננגן ננסה

kittycatbone

New member
חח באמת..

דברים ספונטנים תמיד נשמעים הכי טוב
אבל שוב כמו שאמרתי, יהיה מגניב לשמוע את השיר בביצוע כזה

Latisia

New member
שי מדהים....

אני אוהבת אץ המחזוריות של השיר הזה ושת'ום חוזר על אותם משפתים כול במשך כול השיר זה נורא מתחבר למשמעות השיר... הוא מבין השירים שלקח לי זמן לאהוב אותו... לפעמים אני ממש אוהבת אותו ולפעמים אין לי אני לא במצב רוח לשמוע אותו.. ככה זה עם רוב השירים באלבום.... אבל אני עדין מנסה לעכל אותם וקיד איי לדעתי הוא מבין הקשים במיוחד... זה אלבום כול כך מוזר! אני לא מכירה את כול השירים באלבום אבל את אלה שאני מכירה אני אוהבת נורא!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifשמעתי אותו פעם ראשונה,

לפני שעוד הכרתי את KID A, אז לחברה שלי היה את הדיסק של הפסקול של ונילה סקיי נראה לי, ושם שמעתי את השיר, וישר הלכתי להוריד אותו, ואחרי איזה שבועיים גם קניתי את KID A, ממש התאבתי בשיר מהפעם הראשונה ששמעתי אותו.

למעלה