EVO לא יצא בGSM יש מפלצת 5 אינץ' של דל!!!

Ccyclist

Well-known member
EVO לא יצא בGSM יש מפלצת 5 אינץ' של דל!!!

HTC טוענים כרגע שאין להם תכנון להוציא את ה Evo בגרסאת GSM, ואני חייב לקנות פלאפון חדש עד אוקטובר כי אחר-כך אני לא אוכל להחזיר אותו בקלות אם תהיה בעיה, ואי אפשר לקחת פלאפון על חוזה לשנה וחצי בלי להיות בטוחים. חיפשתי ומצאתי את הדבר הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/Dell_Streak ישוחרר ביולי, מסך 5 אינץ' (לא ברור אם TFT או OLED), וכרגע גרסאת הפרומו עובדת על 1.6 אבל הם מבטיחים לשחרר אותו על "משהו חדש יותר". לא יודע אם זה מכשיר גדול מדי, אבדוק בחנות. אני די רוצה EVO או דיזייר עם מסך ומצלמה תואמי EVO. אם לא ישחררו אותו לשוק האירופאי הברירות האחרות הן סמסונג גלקסי S (מסך 4 אינץ' אבל מצלמה של 5 ולא 8 מגהפיקסל) או הסוני-אריקסון X10 שיש לו את כל החומרה אבל מריץ את 1.6 המיושן. עוד תכונה מדהימה של הEVO - הוא יכול לתפקד כמשדר WIFI כך שחסל סדר דרייברים ללפטופ כשרוצים להשתמש בפלאפון כקישור לרשת, הפלאפון עצמו יופיע על הWIFI של המחשב כרשת אלחוטית. על דבר כזה אני לא רוצה להתפשר ואני מקווה שיש משהו ברמה דומה.

DToNAToR

New member
הפיצ'ר האחרון שציינת

של פלאפון בתור AP, אז זה מאפיין שקיים באנדרויד 2.2. לא משהו ספציפי ל Evo.

Ccyclist

Well-known member
כל מודל 2.2? וואו.

הייתי בטוח שזה קשור לחומרה של הWIFI, כי פלאפונים שמקבלים אינטרנט דרך הWIFI יש כבר כמה שנים טובות, אבל לא שמעתי על פלאפון שמסוגל לשמש Hot Spot עד שהתחילו לדבר על ה EVO. זה פותח אפשרויות.

DToNAToR

New member
צריך חומרה מתאימה, כן

כרגע גרסה 2.2 זמינה רק לנקסוס 1 ובו זה עובד.

billc

New member
לא לכל הנקסוס 1../images/Emo7.gif

עוד לא קיבלתי עדכון

DToNAToR

New member
נראה לי שמה"אוויר"

לא כולם מקבלים מיד. בארץ אולי בכלל לא. משהו מונע ממך להיכנס לאתר הרלוונטי של גוגל ולהוריד עידכון ידנית?

billc

New member
יש לי את הגירסה של AT&T

לפי מה שהבנתי אין כרגע עדכון

DToNAToR

New member
טוב אז סבלנות ..

אני גם מחכה ל 2.2 עם המיילסטון שלי ...

donbon

New member

DToNAToR

New member
ואם תרשה לי לחוות דעה

כבר קראתי לא מעט הודעות שלך ולפי דעתי אתה טועה קצת בנסיון שלך להפוך את המכשיר הבא שלך למכשיר "כל יכול". כן, יהיה ל Evo חיבור HDMI. אז מה? מה השימוש המעשי של זה? גם אם המכשיר יהיה מספיק חזק בשביל להציג סרטי 720/1080p זה יטחן לו את הבטריה וייקח ממך את היכולת הכי חשובה של פלאפון - להתקשר. מסך 5 אינצ'? ומה עם להיכנס לכיס של המכנסיים? עוד כמה פיקסלים לאורך ולרוחב? אין לנו מספיק? בהכרזה של ג'ובס אתמול הוא כבר ציין שמספר הפיקסלים שיש כרגע במסך של האייפון זה יותר ממה שהעין האנושית יכולה בכלל לקלוט. אז רק לי זה נשמע קצת דבילי להשקיע כל כך הרבה כסף ברדיפה אחרי ההכי חדש והכי מגניב? עצה שלי - פשוט תקנה פלאפון טוב כלשהו. חידושים אחרונים תמיד יהיו.

Ccyclist

Well-known member
תזכור שאני צריך לשקול עם מה להתקע לשנתיים.

חידושים יהיו, אבל השאלה אם מה שאקנה הקיץ יהיה מיושן לפני ספטמבר, או שיהיה טוב עוד בשנה הבאה. בדרך כלל הפלאפונים שלי נמכרים טוב שנה אחרי שאני קונה. פלאפון טוב בזול קניתי לשימוש על כרטיס טוקמן זול בחו"ל (E65 של נוקיה), הפלאפון שאשיג הקיץ יהיה ה-פלאפון ועליו אני לא מתקמצן או מתקפל מוקדם.

Ccyclist

Well-known member
אני לא קונה גלידה.

בעוד שנה כשאני תקוע על החוזה אני רוצה לדעת שיהיו Apps, שהחומרה תהיה מוכנה לריץ את מה שיש בשוק, ושמה שיש לי אולי לא הדבר הכי מתקדם אבל בהחלט עדיין נמצא בחנויות, כך שהוא לא גרוטאה. עוד שנתיים מעדכנים לבא אחריו, אבל זה אומר שזה מכשיר שצריך להיות ברמה לשנתיים האלו.

DToNAToR

New member
תקנה אייפון אז

זה בדיוק מה שסטיבי מבטיח - הטלפון שלך יימכר ויתמך למשך שנתיים.

Ccyclist

Well-known member
גן סגור בלי פלאש? לדעתי זו הפורנוגרפיה האסורה

את המודל השיווקי של אפל אני מזהה מרחוק ולא רוצה להתקרב. אם הN900 לא היה בנוי עם מסך סוג ב', עבה כמו לבנה, ועם מערכת הפעלה ללה המשך אבולוציוני הייתי קונה אותו. אז ההגיון הוא אנדרויד, ברגע שיצא 2.2 שאפשר לקרא בו עברית בלי להרוס את האחריות, ולמצא את פלאפון האנדרויד הטוב ביותר בשוק. 2.2 עדיין לא עודכן רשמית מה שנותן לי אולי חודש-חודשיים להתלבט איזה מכשיר. עד אז אם יצא EVO - GSM הוא יצא. כל המוכרים בחנויות הפלאפון מודים שהם מחכים לו. אם לא יצא - אתפשר על הדיזייר או הX10. חברות הסלולר תמיד מנסות למכור לך את מה שיש להן עכשיו, ולכן צריך קצת סבלנות.

DToNAToR

New member
בהחלט משכנע

בהצלחה עם לחכות ל "מר רייט"

billc

New member
תזכור שאפשר לעשות עליו סרטים ב HD

ואם את רוצה לראות אותם בטלוויזה אחר כך, תוך שניה אתה מחבר אותו לטלויזה ומראה לכולם

DToNAToR

New member
אתה מתכוון

"לצלם עם המצלמה שלו סרטון באיכות HD"? אז בוא נגיד שאם איזה סרטון דבילי שאני אצלם עם חברים אני ארצה להקרין על טלוויזיה - אני כבר אמצא לפטופ. תוך שניה אתה מחבר אותו לטלוויזיה? עם כבל HDMI לא סטנדרטי (כי הוא עם תקע קטן יותר בכיוון הפלאפון)?? כן, אני כבר רואה איך אני הולך להסתובב עם כבל בכיס כדי להקרין סרטונים בספונטניות

Ccyclist

Well-known member
ראיתי בחנות, זה גדול מדי.

כפי שההבדל בין 3.7 אינץ' ל 4.3 הוא קטן ומאפשר לשים את ה4.3 בכיס (אני משווה ל HD2 ולX10) כך ההבדל בין 4.3 ל5 הוא גדול מדי, והמכשיר נהיה ענק מדי. אני יכול לראות איך המכשיר הזה יכול להכנס לתיק או איך גרסאות ה7 וה10 אינץ' יתחרו באייפד, אבל מכשיר כיס זה לא. המידה החדשה הזו - 5 אינץ' - היתה כזו שצריך היה לראות אותה בחנות כדי לראות במה מדובר. מה גם שכרגע זה רץ על 1.6 והעידכון מתישהו בעתיד.

למעלה