וודאי!../images/Emo60.gif
ביקורי בלוס אנג'לס עם הומו ומחבל רק הכותרת הזאת יכולה להסביר לכם את המצב המסובך, שכן כל אחד יודע שכל ההומואים כוסונים
בנות רודפות אחריהם
שומרי ראש... וכמובן שכל אחד ממכם יודע כמה בדיקות יש לפני כניסה לקניון, ובעודי מסתובב עם מחבל
השומרים דואגים
הכלבים נובחים
בדיקות גופניות
מישוש ביצים ע"י זקן רוסי
לא משהו מהנה... בכל מקרה, אני כאן כדי לספר לכם איך היה בצילומים לקליפ For You. הגענו בתאריך ה- 31.1.03 לאולפני "WB" בשעה חמש לפנות בוקר כאשר אנחנו מצוידים בחמישה בקבוקי וודקה (בשביל המחבל הרוסי בכניסה לקניון שאחר כך, ככה שנוכל לשכר אותו ולהכנס ולצאת כמה שבא לנו) וקונדום (ליתר בטחון, שכן הסתובבנו עם אלכס כל היום, די בטוח שאיזהשהיא בת תחליט לקפוץ לו על הכתף ולהגיד לו לבוא מאחורי הקלעים כדי שהוא יסגור לה את הריצ'רץ מאחורי השמלה- למרות שהיא בכלל לבשה ג'ינס)..... בכל מקרה, הבמאי סטיבן שפילברג היה עצבני למדי באותו יום, ולכן אהרון שלח לי אותי לקנות לו רגיעון יום, וכן רצתי אצתי לסופרפארם (במבטא אמריקאי) הקרוב וקניתי לו רגיעון. באותו זמן ראיתי את אלכס לובש את מכנס העור הצמוד, שהוא צריך ללבוש בקליפ (כמובן שהכל בלט לו, בנות, תמונות בהמשך). בקיצוררררר אלכס שלנו החליט שנמאס לו להצטלם והוא יצא להפסקת סיגריה, אבל אני מתוחכם, החבאתי לו את הסגריות, ככה שהוא ירדוף אחרי ואז יפול לי משהו מהכיס, ואז אני אתכופף, ואת ההמשך תבינו לבד. אצתי רצתי, אך במקום הומו יפה תואר מאחורי, מצאתי את עצמי במצב לא נעים של התכופפות עם הבלטת התחת כלפי אחד שנראה כמו מחבל, איך קראו לו... ממממממ, אה! אהרון! ישבני כאב מאוד באותו יום (איתמר יספר לכם על כאב עכוזים ביום אחר, מנסיונו האישי כמובן). המשכנו לצלם לקליפ שלפתע אני שומע צעקה רמה: "Drorrrrrrrrrr i neeeeeeeeeddddd youuuuuuuuuu", כמובן שרצתי לסט וכשראיתי את אלכס בחליפת העור הצמודה וכשהוא הצינור שלו בולט לא יכולתי עוד ותלשתי לו שערה בצעקת: "Alexxxxxx! תעשה לי ילדדדדדד!". אלכס כמובן נרתם למשימה, כל הלילה בילינו ביחד בחדר המלון, אלכס צעק, וגנח, וגנח וגנח, וגנח (כן, שוב), עד שלפתע נשברה המיטה וגילינו מתחתינו את אהרון בוכה. ישר הרמתי את אהרון ונתתי לו שוקולד מריר (בזמן הסקס הפרוע שלי ושל אלכס אכלנו שוקולד פרה), ואהרון נתן לי חיוך סקסי למדי. אהרון החליט להצטרף אלינו, ולפתע שמעתי את אהרון צועק: "איתמרררררר", אלכס פער פיו וגם אני. מסתבר, שאהרון מתגעגע נורא נורא לאיתמר (איתמר, נתתי לו את הטלפון שלך). ביום השני לצילומים היה קצת פחות סוער. צילמנו את הקליפ, בו רואים את אלכס בחליפת עור צמודה ביותר, נשכב על מכונית של מישהי ומנענע את ישבנו בחוזקה עד שלפתע אהרון נכנס לתמונה ואומר לו שקרה משהו (זה חלק מהקליפ). אז רואים את אלכס מסתובב ופתאום כתוב לו כזה על החזה
"D" ענק! חשבתי לעצמי: "בטח זה ה-DareDevil הזה", ואז אהרון אמר לי: "אה, ה-D הזה, זה בשבילך, בגלל אתמול בלילה). איזה מאושר הייתי, כל צופי אם טי וי יכירו אותי, ועוד הייתי על חזהו החלק לגמרי (זה בקשר לסקר שלכם) של אלכס. אלכס חייך אליי חיוך שובב ואמר לי באנגלית רהוטה לגמרי: "I'm There For You, No matter what"... אני חייכתי אליו חזרה, ואמרתי לו שהתגעגעתי לימים בו היינו אוכלים תותים ביחד. בסוף יום הצילומים אלכס הכין לי הפתעה בחדר המלון, קופסאת תותים, כאשר הוא מנסה לגרות אותי עם התותים. אני כמובן התגריתי על ההתחלה ואמרתי לו שהסקס אפיל שלו עושה לי את זה. לכן בילינו, שוב, כל הלילה במיטה. יום למחרת הייתי צריך לחזור לארץ, אבל כשהגעתי לארץ קיבלתי את המייל מאלכס:
"Dear Dror I had great time with ya You great in bed and i will be in Israel on the 30th of February We will have great time Love you Alex" אני שכבר הייתי רגיל למגע של אלכס, שלחתי לו מייל קצר שתוכנו היה בערך: "שמח שהיה כיף, מחכה לבואך, את אהרון תשאיר בבית, פעם שעברה הוא עשה רק בלגאן, אתה היית נהדר". כאן, מרמת גן, דרור לביא, מחזיר את השידור אליכם. איך הייתיייייי?