EXIT- לא מה שהיתה פעם...

EXIT- לא מה שהיתה פעם...

אני ראיתי אקזיט מהתוכנית הראשונה אני גאה כל כך להגיד את זה... הייתי גאה להגיד את זה שאני פריקית של אקזיט! אבל אקזיט השתנתה מקצה לקצה... אני זאת שנלחמתי עם פורום <המעולה> היידפארק למען אקזיט ! עם משתמשים מדהימים <כמו שיש פה> בשביל שאקזיט תשרוד, בשביל שישארו שידורים חיים לאקזיט <נשאר יום חמישי> ועוד.. אבל היום אחרי טקס מסך הזהב אחרי שגם כתבתי בכל מקום אפשרי תצבעו לאקזיט ! ואחרי ספיישל הנוסטלגיה שפתאום האיר את עיני הבנתי שאקזיט זאת לא תוכנית שהתאהבתי בה! למה אתם שואלים? <אני באמת לא יודעת ממתי כל אחד ממכם התחיל לצפות באקזיט> אבל פעם באקזיט היו המנחים אנונימים, היה ביקורים בבתי הספר, היה ברור את השידור החיי שנתן את ההרגשה שכל רגע אפשר לצלצל לתוכנית וכמובן ת`נותן בגונג, תמשימות למנחים ואף אחד לא תפס תחת! בפינה גם הנחו אנונימים כמו מושיק , נועה גראס, עכשיו יש לנו את ידין חורב ומיכל אדלר שהם כתבי עיתונות מצליחים בפנאי פלוס! שלא לדבר על תוכנית החורף שפתאום לאיזה 10 דקות השתלטה על התוכנית איזו כתבת רייטנג... אבל היום שהבנתי לאחר שכולנו! לא רק בפורום שלנו גם בעוד שני פורומים מרכזיים תפוז והיידפארק <הנהדרים באמת> לא הסכימו לרוע הגזרת : "שירי מימון" http://www.ice.co.il/article.asp?catId=2&pgId=58727 ובכלל אני מדברת על זה למה לכבוד הזכייה לא עלו איזה אחד הצופים שיברך את אקזיט? עלו את הפקצה הזאת? למה יכלו תמיד להגיד לי <מי שלא ראה כבר יותר מפעם אחת> אני הגנתי ושבחתי את התוכנית אקזיט דרך קו הטלפון! אבל בכלל כל צופה אחר מישהו! כי בזכות מי אקזיט בעצם עלו? בזכותנו! לא בזכות הפקצה אני בתור מנהלת בפורום היידפארק לשעבר <עדיין גאה> ומנהלת שלעבר שפורום הזה <גם גאה> מתביישת שאקזיט הפכה לתוכנית מסחרית! תוכנית רודפת אחרי סלב... ולא אותה תוכנית שאותה אהבתי עם ארז בן הרוש.. המייסד האחד והיחיד הגאון!!!!! אני לא יודעת מה דעתכם אבל אני מצפה להרבה תגובות!

spider kisser

New member
את צודקת

זה באמת נהיה שונה. ואמרתי את זה למלא אנשים, שזה כבר לא מה שהיה פעם. אני התחלתי לצפות בזה לפני בערך שנה, קצת פחות, כשהנחו מיכאל ויעל, פתחתי האמצע ומאז התמכרתי. אבל אחרי זה זה השתנה יותר ויותר, לא יודע, פעם היו מלא פינות, היו מערכונים ועוד הרבה דברים. אולי התהילה עלתה להם לראש, כי פעם כשהם היו עדיין יחסית אלמוניים, ולא כלכך הרבה אנשים היו רואים את זה, ולא היו מגיעות עשרות פקצות לאולפנים כדי לגעת במנחים זה באמת היה שונה.

אני מתגעגעת לארז בן הרוש

הבנאדם גאון ! הוא לא היה נותן לאקזיט להפוך למה שהיא היום....

כן...........

לא יודעת פעם זה לא היה כזה ממוסחר......... נראה שהצלחה כן עולה לאנשים לראש.................

נכון!!!../images/Emo7.gif../images/Emo94.gif

אני מתגעגעת!! מתגעגעת לביקורי בית ספר..למשימות היפות שהמנחים היו צריכים לצבור נקודות בישבילהם!!...ולכל מה שאמרת.. זה באמת השתננה...!!!
אבל... אני עדיין חולה על התוכנית ולא יכולה להפסיק לראות..

חס וחליסה לא אמרתי להפסיק לראות

אבל פשוט זה מאכזב כל כך איך התוכנית השתנתה... איך היא התמסחרה ואני מתגעגעת כל כך

Digi Lista

New member
...

יש במה שליאת כתבה משהו. אקזיט השתנתה והיא עוד תמשיך להשתנות בהמשך,זה הגיוני כי אם היא תישאר כול הזמן אותו הדבר הקהל ישתעמם,מצד שני פורמט מנצח לא מחליפים... חשוב לזכור שחלק מהדברים שעברו על אקזיט קשורים בתקציב(יש הבדל כשכול יום שידור חי לבין שעה מוקלטת באולפן+שעה חביבה(הכול עדיף על שעת הים!)שמצולמת באולפן החדשות...זה מונע דברים כמו "הרוב קובע" שהיה אדיר!(בעיקר כשהבנות התחמקו מהמשימות ועפר עשה במקומן...)וגם עניינים של עדכניות שחסרים בשידור מוקלט מראש. מעבר לזה יש המון בעיות שקשורות לרשות השנייה למשל ולשאר הנפגעים והמקופחים,עפר בעצמו אמר שככול שאקזיט יותר מצליחה ככה יותר מצנזרים אותו,עפר לדוגמא כבר לא פרוע כמו בהתחלה מהסיבה שהוצבו לו גבולות(חלקם אגב לגיטימיים,לפעמים הוא באמת היה מגזים ומביך אותי כצופה וגם את המנחה שלצידו)...ואם כבר עפר שימו
איך הצוציק התקדם מחוסר ניסיון מול מצלמה להופעה בכול חור כולל פרסומות,טלנובלה,התראיינות בכול ערוץ אפשרי וממש בקרוב נזכה לחזות ביכולות השירה והפיזוז שלו בפסטיגל(עיסת כוכבים בעיקרון,ועדיין זה נשמע חביב ביותר)...הכוונה שהמנחים כבר מוכרים וכול אחד מהם ירצה לפתח במקביל לאקזיט עוד תחומים... כשאקזיט התחילה הכול היה חדש ופרוע לאט לאט ההתלהבות הראשונית פחתה והתוכנית הפכה רוב הימים לממוצעת(יחסית להתחלה הנועזת),יש הרבה הברקות מעולות וכיף לצפות בתוכנית אם כי יחסית להתחלה בהחלט חלה באופן טבעי ירידה ברמה והתאזנות. השעה השנייה הפכה לדחוסה ועמוסה באורחים,לא שזה רע אלא שלפעמים זה פשוט יותר מידיי וקשה לקלוט מה הולך ומי נגד מי. יש צנזורה כמעט על כול מילה וזאת בעיה בפני עצמה,המערכונים אומנם מתחילים לחזור בקטן(הקטעים עם הצלמים והדוגמניות למשל...)אבל תעשו טובה בארץ אפילו על בדיחה מסכנה באה ועדה שלמה וגם ככה לאקזיט יש תדמית שלילית(אני מציגה גישה קיימת,לא את דעתי האישית). אם כבר בוחרים מנחים חדשים(שיצטרפו לצוות הקיים ולא יהיו במקומם כמובן) אני מעדיפה שיקחו מישהו אנונימי,אני לא רוצה לפגוע אבל אני לא אוהבת את מושיק כמנחה קבוע(אבל אני לא שופטת אותו כבנאדם.אגב,גם אני לא הייתי יכולה להיות מנחה מוצלחת),שירי מיימון כמנחה באקזיט?אמממ...הרעיון לא נראה לי אבל מי יודע אולי נלמד לחבב אותה כמנחה ועדיין עדיף מנחה אנונימי שיוכל לצאת לשטח... זהו בשלב הזה,צפו לעוד מגילה בקרוב

תמיד אני אוהבת לקרוא את כתיבתך

אין לי עוד מה להוסיף אחריך רק צריך להגיד - המן שמישהו מההפקה היה קורא את זה...

H i L o L a

New member
../images/Emo28.gif גם אני אוהבת לקרוא

את מה שאת כותבת... ליסטה האם זאת את?
מווואה

Digi Lista

New member
הילולה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף עכשיו נוכל לתקשר גם בפרדס

H i L o L a

New member
../images/Emo28.gif פרדס?

שיהיה...חחחח אני בכל אופן מעדיפה מסנג'ר או איי סי אם יש לך

SofyTofy

New member
אולי באמת כדאי שניתן לשירי../images/Emo103.gif

הזדמנות. אחרי הכל, לא אנחנו העברנו לה את האודישן, לא אנחנו ראינו מה היא מסוגלת. אני לא אומרת שהפכתי להיות בעדה, כי אני, מבחינתי, לא הייתי רוצה לשנות את המנחים ולא להוסיף להם אבל בכל זאת, אולי כדאי שנחכה לראות מה יקרה ומה יהיה בהמשך. אחרי השידור הראשון שלה, נראה תגובות.

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo183.gif יש משהו בדבריך..

אמממ נכוןף אקזיט לא כמו פעם, ופעם היה הרבה יותר טוב.
שידורים חיים, פוווּל צחוקים, פאדיחות בשידור חי
.. והיום, זה משעמם כ'כ. לפחות השעה הראשונה שהיא ממש לא מעניינת.
חוץ מזה- הכל רגיל. השעה השניה עדיין מצחיקה בטירוף [אבל רק שיש את עפר
]
.

Emily ©

New member
את מהירה.../images/Emo12.gif

ואני רוצה, אבל אין לי שמץ מה הסיסמא.

M a r y J a n e

New member
גם אני רוצה להגיב...

אתם צודקים מאה אחוז, התוכנית באמת השתנתה והיא כבר לא אותו דבר. מה שהפך בעצם את אקזיט לתוכנית שכל הזמן מדברים עליה זה רק בזכות כל ה"פרובוקציות" שהיו בתוכניות, אבל זה מה שבעצם מדבר לנוער, וחבל שמתוכנית שלא הפסקתי לצחוק ממנה הם הפכו למראיינים של "סלבס" שרק פה שום זורקים בדיחה או משעהו מצחיק. מה שמעצבן אותי זה שלוקחים את שירי מיימון לתוכנית רק בגלל כוכב נולד, כי אם לא היה כוכב נולד, בכלל לא היו שומעים עליה וזה מה שחבל, במקום לחפש מישהו חדש, מביאים את שירי בגלל שהיא כוכבת (כמו שפתאום רודריגו, מופיע בפסטיגל, שהפסטיגל זה בכלל סיפור שלם, כל בן אדם שהופיע בטלנובלה פתאום גם הוא זמר...). כשאקזיט רק התחילה אני הרגשתי כאילו אני צופה במעיין תוכנית פרטית, כי לא פירסמו עליה, ואז הכל היה "חדש"וגם עפר ויעל לא היו מוכרים וגם העניין של השידור החי שהיה הרבה יותר נחמד. יש לי הרגשה כזאת, שבמשך הזמן גם חלק מהמנחים יעזבו(כמו שפעם היה בערוץ הילדים, חוץ מעודד מנשה, אף אחד מהמנחים המקוריים לא נשאר), אבל אני מאוד מקווה שאני טועה, ושאולי ארז בן הרוש יחזור לתוכנית ותחזור עטרה ליושנה (או איך שאורמים את זה) :)

אני שמחה שעוד אנשים חושבים כמוני.

למרות שארז בן הרוש לצערי עסוק בפרוייקטים אחרים ולצערי הוא לא ישוב לאקזיט, לפחות לא העתיד הקרוב... :(

elalush

New member
אני לא רואה אקזיט מהתקופה../images/Emo153.gif

כמו שזה היה פעם... אז אני לא יודעת אקזיט שאני מכירה זו תוכנית שולטת ואני אוהבת אותה וכל תוכנית צריכה מדי פעם להשתנות כדי שהיא תשאר מעניינת אז אל תלחצו כ"כ... התכנית השתנתה...?! אני מקווה שזה לטובה וזהו
אלולה

למעלה