exite marketing

leeowen

New member
exite marketing

שלום לכם, מעולם לא ביקרתי בפורום לפני, ואני כאן באופן נסיבתי. מישהי שאני מכירה רוצה לטוס לעבוד באנגליה עם חברה בשם exite marketing, שעוסקת במכירות ואיפור. הבטיחו לה מגורים ותנאים טובים,והיא מתכננת לטוס בסוף אוגוסט. שאלה לי אליכם- מי מכיר את החברה הזאת? האם מישהו עבד איתה? האם היא אמינה? כל הערה ופיסת מידע יתקבלו בברכה. המון תודה, לי

zoti

New member
נראה שבאסטיונרי הקוסמטיקה עשו

רילוקיישן לאנגליה. בגדול אני אקרא להם רמאים. מבטחים הרים ומספקים קקה. ככה הם עובדים בארה"ב וסביר להניח שככה הם גם עובדים באנגליה. שימי לב שעבודה ללא רשיון עבודה היא עברה על החוק אבל באנגליה הרבה יותר קל להשיג רשיון עבודה מאשר בארה"ב.

stevie1

New member
זותי

רק לעשות קצת סדר, רשיון עבודה בבריטניה ניתן למעסיק ולא לעובד. זאת אומרת, בנאדם פרטי לא יכול לפנות לרשויות ולבקש רשיון עבודה עבור עצמו. כדי להתחיל בתהליך (בכלליות) על המעסיק להוכיח למשרד הפנים שהאדם הזה ורק הוא מתאים לאיכלוס משרה ספציפית ושהמעסיק פירסם מודעות דרושים בבריטניה ובאיחוד האירופאי ושאף אחד מהפונים לא היה מתאים יותר למשרה. כמובן שכל הפרוצדורה קשורה גם בהוצאה כספית לא מבוטלת. בנוסף לכך, ישנה תכנית הגירה לאקדמאים שמבוססת על נקודות שניתנות בהתאם להשכלה, נסיון בעבודה, גובה שכר וכו'. אז לא, זה ממש לא הרבה יותר קל להשיג רשיון עבודה באנגליה מאשר בארה"ב. http://www.hsmp-services.co.uk/

zoti

New member
הרבה אנשים הולכים ללמוד אנגלית

באנגליה וזה מאפשר לעבוד עד 15 שעות (לא סגור על הכמות המדוייקת) באופן חוקי.

polop

New member
ככה זה בכל העבודות של הישראליים

בחו"ל ובפרט באנגליה?! בידיעות אחרונות של שבת מופיעים המון מודעות עבודה לגבי מכירות באנגליה. אני אזרח האיחוד (גרמני) ולכן אני יכול לעבוד באנגליה באופן חוקי. השאלה אם כל המודעות האלו זה חרטה או שזה רציני? אשמח לקבל תשובה!! תודה

zoti

New member
קח כל הצעת עבודה כזו עם הרבה מלח.

הרבה מ"בעלי העסקים" האלו סומכים על כך שהעובדים שלהם מגיעים על ויזת תייר ויעבדו באופן לא חוקי. הם מנצלים את זה לעיכוב / אי תשלום משכורות ונתינת תנאים דוחים לעובדים שלהם. אם אתה אזרח האיחוד חפש עבודה נורמלית ולא את הקקה הזה.

polop

New member
למה דווקא כתבת מלח?

מעניין אותי לדעת למה השתמשת דווקא במילה מלח? תודה :)

polop

New member
אוקיי אז אתה יודע על מה אתה מדבר

נכון זה מוצרי ים המלח. אז אני מבין שאתה ממש לא ממליץ על זה נכון?

iris mom of two

New member
../images/Emo6.gif

זאתי נעשית אמריקאי מדי! take ut with a grain of salt לא עובר יפה לעברית

stevie1

New member
או קיי

אבל זה לא אישור עבודה, במסגרת ויזת הסטודנט לתק' מוגבלת ניתן גם לעבוד מס' שעות מצומצם - 20 בשבוע.

zoti

New member
זה מאפשר לעבוד באופן חוקי

גם אם זה רק 20 שעות בשבוע. לי בזמנו, היה אישור עבודה ללא הגבלה בכפוף לאישור העבודה של אישתי. מאד דומה למה שיש לי היום בארה"ב רק שבארה"ב זה הרבה יותר בירוקרטיה לקבל אותו.

למעלה