Extermis

Ice Age

New member
Extermis

הי, מישהו שמע פעם את Extermis של HAL עם גי'ליאן אנדרסון? שיר נחמד. הקול שלה מצמרר שם. תמיד תהיתי - מה ההסטוריה של השיר הזה? היא החליטה להיות קצת זמרת? למה היא הפסיקה?

1Shir

New member
מעולם לא שמעתי את/על זה.

מעניין. מה זה extermis בעברית? ו- HAL זאת להקה? אני לא מכירה. וחוץ מזה, באמת יש לא מעט שחקנים שמזוהים רק עם משחק, אבל גם ניסו לשיר. כנראה שיש מן המשותף בתחומים האלה, אולי השירה זה גם סוג של שואו, למרות שאינטואיטיבית זה נראה שואו בהרבה יותר סולידי.

Ice Age

New member
אז ככה:

אין לי מושג מה זה Extermis, ומסתבר שגם לבבילון אין מושג. זה בטח שילוב של שתי מילים או משהו. HAL זו כנראה להקה שיותר מתעסקת במוזיקה אלקטרונית. השיר עצמו הוא בעיקר מין דקלום של ג'יליאן (שכמו שכולנו יודעים, היא עושה את זה טוב כמו בפתיח של כמה פרקים...) ומוזיקת הרקע מלווה אותה. זה שיר די קצבי וסוחף. אני יכול לשלוח אותו אם את רוצה. אחרי קצת שוטטות באינטרנט העליתי בחכתי את הראיון המצורף עם קצת הסברים. ג'יליאן בעצמה לא רצתה קריירה של זמרת או משהו, אלא עשתה את זה רק בשביל הכיף ו"כי זה היה במקום" כהגדרתה. בכל מקרה, שווה לשמוע.

1Shir

New member
אי אפשר לשלוח למחשב שלי דברים

אבל יש לך אולי את המילים? מעניין לדעת על מה השיר הזה

Ice Age

New member
בבקשה

The city shimmers, above me in a thousand points of light. And above it, the stars, countless in number, some kind of alien being Atom by atom, Molecular beings, Transport me away To the place of my dreams. A point in space, Where time is still, Colliding worlds, In limbo until Extremis A melting of minds, A cerebral mesh, A union of liquid, And virtual... flesh. Automaton love, Your caress is pneumatic, I'm a slave to your touch, My response automatic. The circuits burn out, And the paradigm shift, Its elision, My emotions drift. Clarity fades, And my faculties haze, Deep down in formals, Hound me for days. Extremis. Your reasons are noble, A quintessence of lust, In the arms of angels, My dreams turn to dust. Extremis. I don't want to hear about the future. I want to see it, I want to feel it, I want to taste it. There is a tendency to forget that the darkness automatically brings about fear in the world. But I have already got a piece of the darkness. Trouble begins in the light, if you come around here. Extremis.

פשוט מאד.

הסיבה שהרבה שחקנים ניסו לשיר היא פשוטה ביותר: אם בן אדם רגיל מהרחוב יקליט שיר, זה כמובן לא יעניין אף אחד, אבל אם שחקנית מפורסמת כמו ג'יליאן אנדרסון מקליטה שיר, זה כבר מעניין כמה מיליונים (מיליארדים?) כמוכם שמעריצים אותה ואת תיקים באפילה. אל תדאגו, לא נכנסתי לפה רק כדי לכתוב את ההודעה השולית הזאת, כשתהיה פה איזו הודעה מעניינת על הסדרה, אני כנראה אתרום מדעותיי. דבר אחרון: מלא אחים יש פה אני רואה (רמז למישהו מהפורום).

Ice Age

New member
אה, ידעתי שזה אתה.

מי עוד יקרא לעצמו איש כדורגל ויעלעל בפורום תיקים באפילה.

Ice Age

New member
אגב, זה אחי, למי שתהה.

אחד האנשים שזוכרים בעל פה הכי הרבה מתיקים באפילה (אולי חוץ מאורית ימיני), ומי שאחראי על האוסף המסודר של קלטות תיקים באפילה בבית.

GOrwell

New member
הייי אתה מפורום הסימופסונ/פיוצ'רמה

לא ידעתי שאתה רואה גם תיקים....

תגובה למשתמש "ICE AGE" ול- GOrwell

אני משער ש"ידעת שזה אני" בא כשראית הודעה מ"איש כדורגל" לפני שפתחת אותה, כי אחרי שקראת זה בטח לא היה קשה במיוחד. GOrwell, האמת שהיית יכולה לדעת שאני רואה תיקים לפי הודעה שהשארתי בפורום סימפסון שבה אני כותב שגיבסון פרייז רואה סימפסון באיזה פרק של תיקים. לגבי הזיכרון, זה היה נכון ללפני כמה שנים אבל עכשיו רוב תאי הזיכרון (העצומים) שלי מלאים בנושא שעל שמו הכינוי שלי (אם יש לכם שאלה על כדורגל יש לכם למי לפנות). תיקים באפילה, אני מאמין שאני זוכר בערך כמוכם, אולי יותר, נדע עם הזמן. עכשיו אחרי שהתגלה "הסוד", אני יכול להוסיף לכרטיס האישי שלי את ההודעות האחרונות שלי ובאיזה פורומים אני.

תגובה...

השיר הזה מצעבן כי רק שומעים אותה מדברת ולא שרה אז אי אפשר לדעת אם היא שרה יפה או לא....למרות שגם את זה היא עושה יפה..... :)

למעלה