Eyes Like Yours!
P perrinat New member 21/1/03 #2 פשוט........../images/Emo103.gif מ ד ה י ם יצירתי, אומנותי וכישרוני ביותר אין מילים בפי..... ו.... התווסף לגלריה כמובן.......
פשוט........../images/Emo103.gif מ ד ה י ם יצירתי, אומנותי וכישרוני ביותר אין מילים בפי..... ו.... התווסף לגלריה כמובן.......
S smgfan New member 21/1/03 #3 תודה! ../images/Emo8.gif אני מנסה להעלות כרגע עוד משהו, אבל זה עוד פעם לא מצליח לי- אז אני אמשיך לנסות עד שזה יצליח...
תודה! ../images/Emo8.gif אני מנסה להעלות כרגע עוד משהו, אבל זה עוד פעם לא מצליח לי- אז אני אמשיך לנסות עד שזה יצליח...
P perrinat New member 21/1/03 #4 תפתחי הודעות חדשות../images/Emo103.gif אני כבר אשרשר אח"כ...... אל תדאגי........
S Shakira paradise New member 21/1/03 #5 ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif את מרשההה לי לשים את הרקע שעשית באתר שיליייייי ? הוא כל כך מהמם !!!
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif את מרשההה לי לשים את הרקע שעשית באתר שיליייייי ? הוא כל כך מהמם !!!
S smgfan New member 21/1/03 #6 את יודעת מה, אני מעדיפה שתשימי את הרקע הבא שאני יעלה לפה! הוא של Ojos Asi והוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה! אבל את יכולה לשים מה שאת רוצה! חופשי! זה בשבילכם! וזה מאוד מחמיא לי, תודה!
את יודעת מה, אני מעדיפה שתשימי את הרקע הבא שאני יעלה לפה! הוא של Ojos Asi והוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה! אבל את יכולה לשים מה שאת רוצה! חופשי! זה בשבילכם! וזה מאוד מחמיא לי, תודה!
S Shakira paradise New member 22/1/03 #15 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודההההההההה תתודההה תודה תודהה!!!
P perrinat New member 22/1/03 #9 סוף סוף הצליח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הקובץ סירב לעלות, אבל הכרחתי אותו!!!!!! (נה נה נה נה נה ) ושוב - מ ה מ ם והועלה וגלריה
סוף סוף הצליח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הקובץ סירב לעלות, אבל הכרחתי אותו!!!!!! (נה נה נה נה נה ) ושוב - מ ה מ ם והועלה וגלריה
P perrinat New member 22/1/03 #11 ../images/Emo79.gifשייייייייר../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה שלומך לא ראיתי אותך כאן כבר כמה ימים. המחשב חזר לתחיה
../images/Emo79.gifשייייייייר../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה שלומך לא ראיתי אותך כאן כבר כמה ימים. המחשב חזר לתחיה
S Shir Life New member 22/1/03 #12 רייייייייייייינת! חחחח.. לא ממש... אני עדיין במחשב אחר... פשוט לא היה לי כל כך הרבה זמן פנוי בזמן האחרון... אני בסדר גמור, מה איתך?!
רייייייייייייינת! חחחח.. לא ממש... אני עדיין במחשב אחר... פשוט לא היה לי כל כך הרבה זמן פנוי בזמן האחרון... אני בסדר גמור, מה איתך?!
P perrinat New member 22/1/03 #13 אצלי../images/Emo103.gif סבב אל חיר, סבבתיין....... חחח....... הכל טוףףףףף
S Shir Life New member 22/1/03 #14 ../images/Emo24.gif אבל בזהירות עם החיבוקים, כי היום חברה שלי חיבקה אותי מזההה חזק ונראה לי היא פוצצה לי משהו בבטן... אווץ´.. חחחחח
../images/Emo24.gif אבל בזהירות עם החיבוקים, כי היום חברה שלי חיבקה אותי מזההה חזק ונראה לי היא פוצצה לי משהו בבטן... אווץ´.. חחחחח