EZ בבונים - ככה בונים טיול, התמונות

ביום שישי נשמעה צפירת אזעקה ../images/Emo124.gif

הטלפון צלצל עם צלילי סירנה מחרישי אוזנים ... יודית על הקו,לחצה לחיצה ממושכת על כפתור החרום,EZ riders במצוקה!! -"יום שישי היום,מה קורה עם טיול שבת"? הסתכלתי ימינה <שם עומדות הפינארלו בכוננות שבת..> עקיבא נעלם אין טיול מתוכנן..ואווו דבר כזה עוד לא היה. -"יודית,אולי נרכב השבת על כביש, נדפוק איזה קופה קטנה של קילומטראז' בלי לדווח למע"מ.. מה את אומרת?" התגובה לא אחרה לבוא. לחיצה ארוכה וממושכת על כפתור החרום, מייד חבשתי מסיכת מגן. -"מה??? אתה רוצה להגיד לי שלא יהיה טיול של EZ השבת.. השתגעת??" הדופק שלי עלה, התחלתי להזיע נעמדתי מול המראה ככה בפוזה ישירה,זזתי ימינה חצי מבט הצידה מצמצתי בעיניים.." בטח שיהיה טיול.. יאללה בנדורה בעשר בעשר, גברת לא לבחור סחורה זהב." הטלפרינטר טרטר קודים חשאיים,מצב חרום ,צווי שמונה התחילו לעוף לכל האנשים. גיוס מילואים חשאי נכנס להילוך גבוה. ויקטור במשימה חשובה גייס את עודד כהן למשימה ודחה את תרגיל התבור לזמני רגיעה. יודית פעלה באינטנסיביות באגף האינטרנט. נשלחה חולית חיפוש למצוא את עקיבא. אגב,עקיבא לא נמצא עד היום. טלגרמות ושיחות נפש מלב אל לב לתוך הלילה נמשכו ללא הרף. האנשים נקראו אל הדגל. יום שישי בלילה מצעד של טלפונים.. אתה מאיזי? אפשר להצטרף?.. בום בום ..35 רוכבים ורוכבות התייצבו לטיול. איזה טיול.. איזה טיול.. איזה חברים. יורם

viczan1

New member
ספונטניות = הצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

המסלול שביצענו אתמול היה זהה למסלול שתואר על ידי דרור כהנוביץ' לפני כשבועיים. בתוספת בונוס של סינגלים מדהימים במרכז מיר"ב. צדקו איתן ואיתי שלחצו עלינו לא לוותר על הסינגלים למרות שזה לא היה בתוכנית. |
ושוב,תודה לעודד על ההובלה,מקווים להובלות נוספות בעתיד הקרוב, תודה לכל החברה שהגיעו למרות ההתארגנות הספונטנית.
כרגיל ,אי אפשר בלי תמונות.

viczan1

New member
../images/Emo66.gifהתפוח לא נופל רחוק מהעץ

וזה דניאל
הבן של איתן

רֶשֶף

New member
זהו, שבמקרה של EZ...

כנראה שהעצים צמחו קרוב מאד להיכן שהתפוח נפל
וחוצמזה, התפוח לא נראה נופל, הוא נראה דוקא דוֹרֵפּ באופן אלגנטי למדי.

RockhopperJudy

New member
../images/Emo24.gif ואני-המשכתי עד הים...

הים היה כחול וגדול, והחוף מ-ד-ה-י-ם! ג'ון ואני ישבנו שם, והכל מסביב פשוט עצר! לנו זה היה סיום נפלא, לאחר סיום המסלול, ויתרנו הפעם על הסינגלים. ההתמסרות לים גרמה לנו להגיע לחנייה אחרי שמרבית הרוכבים כבר עזבו את המקום, ולא אמרתי "שלום" ו"תודה"... קודם כל תודה גדולה לעודד שנרתם למשימה בהתרעה כל כך קצרה, והציל את EZ שלנו מהשבתה בלתי מתוכננת.. תודה לויקטור על השינויים בתוכניות שלו. לעקיבא שהיה בהדממה (הוא כבר לא) שיעבור לך מהר הכאב גב מהאופני כביש... והכי הכי לפאפא יורם, עם כל החיוכים הפירגונים והניסוחים הנפלאים. (אגב, אפשר או אי אפשר לרכב בלי תיק על הגב??????) והמון תודה לכל האיזיים הנפלאים. אני עשיתי את המסלול הזה בדיוק לפני שבועיים ומשום מה במסלול הזה נראה לי שיש יותר ירידות מעליות. היו בכלל עליות???? ועוד "חידוש" מבית איזי: ההדגמות של הכנת "סנייק בייט" בביצועי הג'אמפ היו מאוד מאוד טובות... תודה לעמיר, דניאל, שחר ג'וניור וחברו על ההדגמות. ולאמיץ מכולם: איתן! עקיבא מבטיח לשבוע הבא התמקדות בחופי הים באזור. רצינו ים? נקבל ים!!! הזדמנות אחרונה לפני החורף... (אולי). ג'ון - תתכונני! ג'וד

tal bs

New member
ושוב תודה ענקית ../images/Emo24.gif

לכוכבי התמונה הבאה עודד וויקטור
שרקחו לנו מסלול כל כך נפלא בהתראה כל כך קצרה

רֶשֶף

New member
../images/Emo45.gif לא יאמן, פשוט לא יאמן ../images/Emo45.gif

לחזות בהתפתחות הענף והשפעתו על ה"נגועים" בו. אין לכם מושג איזו נחת זה גורם לעקוב כך מהצד, עם פרספקטיבה הסטורית, אחר הקבוצה הזו. רק לפני כמה חודשים היא קמה באקט מרדני וחרתה על דגלה "אנחנו בית לרוכבים לא תחרותיים, לא טכניים, כאלו שרוצים פשוט לרכב בשביל הכיף". אני זוכר את הצילומים הראשונים - שורטס וחולצות טריקו, פוזה לא מקצועית, הכל שידר תחושה מכלילה של רוכבים מתחילים, שרוצים לעשות טיולי אפניים בלי יומרות טכניות. ועכשיו אני עובר על התמונות ולא מאמין - אופניים משודרגים, חליפות רכיבה קומפלט, ריחופים באויר, ווילידרופים, סינגלים במיר"ב... באמא'שלי, אני חותם כאן ועכשיו שעוד חצי שנה מכסימום אנחנו רואים תמונות של סבתא יהודית בקסדת פו-פייס עושה את דאונהיל מנרה. שככה יהיה לי טוב. ואני לא מסתלבט. אני רציני. סחתיין. סחתיין אמיתי. מעכשיו אמרו: "EZ-FreeRider - לעשות אקסטרים בלי להזיע".

viczan1

New member
אהלן רשף../images/Emo24.gifוואלה היה מה זה....

משעמם פה. קודם ברכות על המבצע -מסאסא לנווה אטי"ב. רק תגיד לנו לאיזה מסעדה אתה הולך לאכול על חשבון הרשטיק, גם אנחנו נצטרף. אני רוצה לדעת מי גילה לך את התוכנית הסודית.אתה לא טועה ,יש אימונים מפרכים לדור הצעיר וגם לדור הוותיק של EZ ,אם תרצה, נוכל לצרף אותך לתוכנית הנקראת EZxtrem ,כמובן תצטרך לעמוד במינימום הדרוש . בתמונה, הקפטיין יורם באימון סינגל במיר"ב

kimo

New member
תגידו EZ ... יש אצלכם מקום...

גם לרוכבים ירוקים יחסית? כאלה אם כושר, מלא רצון, ניסיון בטיול או שניים אבל עם צמא והתלהבות מהתמונות של כל טיול שלכם...?

boazw

New member
כל הכבוד ליורם

יורם, כל הכבוד. עזרו כל השיכנועים להתחיל בשעה מאוחרת יותר. ככה גם אני לא רב עם הילד שיחזיר את האוטו בשלוש בבוקר , שעה אחרי שהוא יצא מהבית למסיבה, וגם אפשר ליהנות. יש לי רק שאלה אחת פשוטה: האם ניתן לרכז את כל ההפסקות להפסקה אחת ארוכה בסוף? ואז מי שרוצה נשאר להפסקה ומי שלא רוצה פורש ב 11:00? מה קורה עם הקפת הכנרת? מתארגנים? איזה מסלול לוקחים? בעז

למעלה