EZ בסדום

dan st

New member
EZ בסדום

אז מה היה לנו... 20:30 מפגש בתחנת הדלק נווה זוהר, כולם התקבצו ובאו: יורם, עקיבא,יהודית, דני וג'ון, ויקטור ומשפחתו, איתן רחל ודניאל ועוד ועוד.... כולם הגיעו, 25 רוכבים עליזים ורק הירח לא בא!. אז קישקשנו והתקשקשנו בתחנת הדלק עד אזור 22:00 אז הועיל הירח להופיע אמנם מכוסה בצעיף עננים
אבל יותר טוב מכלום . עם הירח לצדנו יצאנו למסלול של נחל פרצים בהובלתם של איתן ה-
ובנו דניאל
. היה מדהים, קסום ומופלא הלבן של ההרים, השקט של המדבר והרחש של הרוכבים בתוכו, התה של יורם, החברה הנהדרת תמיד של EZ, זיקוקים ליומולדת שלא הייתה הכול התמזג יחד לטיול מ-ו-ש-ל-ם. וואו איזה כיף. ואחרי שטיילנו..טוב אתם בטח מנחשים עשינו את מה שEZ עושים הכי טוב... הלכנו למנגל הפעם על חופו של ים המלח...הוספנו לזה הפעם גם מעט ערק עם אשכוליות ויין אדום..והשמחה הייתה רבה. אז המון תודה לאיתן רחל ודניאל, שלמרות שעשו באותו יום פעמיים את מסלול התחרות, ולמרות שהתחרות חיכתה לרחל בבוקר המחרת, טרחו להוביל אותנו במסלול הנפלא
. דן וטל

viczan1

New member
כל הכבוד לרחל,../images/Emo45.gifמקום שלישי..

בקטגורית ספורט נשים בתחרות היום בסדום. למרות הרכיבה של הלילה, הרכיבה של אתמול ,הגיעה שלישית. נו,מה הפלא עם מאמן כמו איתן,גם אישתי היתה עולה לפודיום

tal bs

New member
כול הכבוד לרחל!!!!../images/Emo47.gif

היא מלכה היא מלכה היא מלכה..... וואלה באמת מדהימה הבחורה כמעט לא ישנו בלילה אני בבוקר למחרת בקושי עליתי על האופניים כאב לי כול הגוף, שרפו לי העיניים וכול מבוקשי היה לישון ואם אפשר אז במקום יותר נוח מאשר האוהל... אז להתחרות ? ועוד עם מקום על הפודיום ? סחטיין על רחל ושוב תודה לאיתן
על ההובלה שבוע טוב לכול ה-EZים טל

akivab

New member
מועדון הריקודים של EZriders נפתח

נערות המועדון במופע ריקודים לירח שטרם הגיע

akivab

New member
והירח באמת הגיע !!!!! ../images/Emo45.gif

ולהזמנות לריקוד הגשם
ואו השמש
ואו ליבולים טובים ועוד, יש לפנות למנהל הEZriders בבקשה בצרוף תמורה הולמת

viczan1

New member
../images/Emo41.gifEZ בטיול לילי בסדום-התמונות ../images/Emo41.gif

לתמונות של הטיול הלילי בנחל פרצים,מישור עמיעז לחץ כאן

clemente1

New member
תודה לez על הטיול.........../images/Emo141.gif

הנפלא. לאיתן על ההובלה המעולה, לרחל ודניאל לטל( אני מציע להחליף את השם לטראיל) ודן המקסימים לירושלמים, לרן, עקיבא וזוגתו, משפחת זאנה ובעיקר אלינור שהנעימה לי את הנהיגה ישראלה ואילן,רפי, יהודית, דן מאפיקים וכמובן ליורם גלבוע על רוחב הלב סליחה עם כל מי שלא הזכרתי רוצה עוד מדבר
אופיר ס.

hayerushalmim

New member
Imagine my surprise

דני ואני מצטרפת לתודות לאיתן וכולם על הטיול האגדי בסדום. אלף תודות לאית. הכל היה כל כך מושלם שאני חוששת הכל יהיה "downhill from here". תודה מיוחדת ליהודית על מסיבת ההפעתה שהכינת לי. תאמיני שבאמת הייתי מופתעת. ג'ון

ilanshir

New member
תודה ליורם וחבורתו

תודה לכל החבורה שארחה אותנו לטיול ליל הירח, מבלי שהרגשנו לרגע זרים. חבל שלא הגעתם גם למחרת, כי לראות את נופי המסלול באור יום זו חוויה נפלאה לכשעצמה ומשלימה. תודה למי שנתן לי את הפלסטר, ותודה על התה הנפלא ליורם. וישראלה ואילן שיר

למעלה