EZ riders.... במרומי הר מירון

EZ riders.... במרומי הר מירון

זו הזדמנות נפלאה להשתטח על קברי צדיקים.. או לידם.. יש כמה ירידות תלולות כך שזו לא תהיה בעייה..
נפגשים במגרש החנייה בפסגת ההר יום שבת,בשעה 08:30. מסלול הגעה הנוח ביותר להגעה מאיזור המרכז - דרך כרמיאל. מוביל את המסלול : אבי טובול. הטיול אינו מעגלי ונבצע הקפצת רכבים,רצוי לא לאחר. נבצע מסלול מעגלי סביב ההר בנוף מרהיב ולאחר מכן נגלוש ... אורך המסלול כ-30 ק"מ בתנאי דרך נוחים. אגב,מישהו יודע על על מסעדה טובה בסביבה?? אם מזג האויר לא יהיה קטסטרופלי הטיול יתקיים. ביום שישי,תהיה הודעה נוספת בעניין. יורם

steiff

New member
מסעדת עינת במעלות ../images/Emo21.gif

למרות שנבצר ממני להתייצב הפעם אני יכול להמליץ לכם בפה מלא (מלא בגעגועים) על מסעדת "עינת" במעלות. על הכביש מחורפיש לכוון כברי פניה ראשונה ימינה אחרי הרמזורים של מעלות, ליד מגרש הכדורגל. אם מזג האוויר יפה אפשר לשבת בחוץ. אם מזג האוויר זיפת כדאי להתפלל על קברי הצדיקים שיהיה מקום במסעדה. מומלץ לפתוח במנה של מִיטִיטֶי עם מוּג'דֵי ולהמשיך משם לסטייק לפי הטעם. אחרי זה נוסעים כל הדרך הביתה עם חלונות פתוחים כדי להפיג את ריחות השום. בתיאבון ושיהיה טיול מהנה.

clemente1

New member
מצטרף להמלצה של שחר

הסלמון המעושן מהטובים שאכלתי עושה תאבון

shaibahir

New member
יורם, תוכל לתת קצת פירוט על המסלול,

ולכל הפחות - היכן מסיימים? תודה, שי.

אופטימיים חסרי תקנה אתם ../images/Emo13.gif

אז ככה רק כדי שלא יצעקו עלי שאני עוכר שמחות נכנסתי כדי לתת כמה הערות פולניות: 1. ממליץ בחום שמקומיים או מקורבים יבדקו תנאי בוץ במסלול לפני- יתכן שהשמיים בשבת בבוקר כבר יהיו כחולים להדהים ,הרוחות לא ינשבו ו...אחרי חצי ק"מ אף אחד לא יכול לזוז שלא לדבר על מעבירים אחורים שבורים ושאר צרות. 2. להביא לבוש אחול שילינג חם - מקורות צבאיים מוסרים לי שקר על המירון ברמות של הצטננות דרגה שמונה של דודה בלומה. 3. במידה והטיול יתקיים ותנאי הבוץ יהיו סבירים - קינאתי הכנה מובעת זאת באופן מקדמי. בברכת אושר ורכיבות הפדלאה החמושה בכוס תה חם וסוודר.

alonaski

New member
ממליצה על...

מעיל גשם טוב ומטריה נוחה לכידון!!!
וגם... מגפיים גבוהים מפאת הבוץ!
תהנו!!! נשמע כאילו אתם הולכים לעבור חוויה יוצאת מן הכלל...

jeblesh

New member
מסעדה טובה באיזור

אים מדובר על "מיסעדה כללית" ולא משהוא מיוחד אז יש את צליל החורש בין כרמיאל לצאיקלון מומלץ ...

ציוד לרכיבה בגשם.... ../images/Emo182.gif

אני ממליץ לכולם להביא בגדי הגנה מגשם גם אם מזג האויר לא יחייב זאת. יורם

bez

New member
שתי מסעדות

1. אלומה-מסעדה צרפתית מעולה על כביש תרשיחא כפר ורדים. 2.מסעדה ערבית עם ממולאים מופלאים,ישיבה בחצר הבית תחת עצי זית עתיקים בקצה הכביש הראשי של הכפר מעליה.לא זוכר את השם. לא לשכוח מטריה אריק

תחזית מזג האוויר - גלגל"צ

תחזית מזג האוויר - יום רביעי 03.12.03 היום והלילה: גשם מקומי צפוי מדי פעם מצפון הארץ ועד צפון הנגב. בלילה, הגשמים יתחזקו. יום חמישי, 04.12: גשם לפרקים, מלווה בסופות רעמים וברד מצפון הארץ עד צפון הנגב. ינשבו רוחות ערות וקיים חשש מהצפות ומשטפונות בנחלים ובמקומות הנמוכים. יום שישי, 05.12: במשך היום הגשם יתמעט, והטמפרטורות יהיו נמוכות לעונה. יום שבת, 06.12: מעונן חלקית ועדיין יתכן גשם מקומי. שבת, 06.12: מעונן חלקית. עדיין ייתכן גשם מקומי קל. יורם

למעלה