EZ riders... בפראג

EZ riders... בפראג

בקרוב... בקרוב.. זהו מתחילים בהכנות,תכנון, התארגנות. ויש לנו שאלות למי שכבר נסע עם אופניים לחו"ל? האם יש עדיפות להעבת האופניים עם חברת תעופה זו או אחרת? אני הצעתי לטוס עם החברה הצ'כית,ג'ודי אומרת שיש בעיות איתם בקשר לביטוח המטען ועדיף לטוס עם החברה האוסטרית. יש הצעות? גם אחרות. כל טיפ, עצה ורעיון מתוך נסיון נשמח מאד לשמוע. יורם

boazw

New member
בקיץ, לא עכשיו!!!!

http://www.wunderground.com/global/stations/11518.html

steiff

New member
לפראג עצמה או לצ'כיה בכלל?

את פראג אפשר לגמוא ברגליים ביום וחצי ורכיבה על אופניים בסמטאות הצפופות משולה להתאבדות. יכול להיות מעניין יותר לרכוב לאורך איזה נהר, למשל ווינה-בודפסט לאורך הדנובה. או - לחלופין מסע מפראג לקארלסבאד. באשר לעונה - אפשר גם עכשיו. הרי מזמן כבר הגענו למסקנה שגם סיוט זו חוויה... הטמפרטורה בצ'כיה בעונה הזו מגרדת את האפס מצידו התחתון. אפריל-יוני נשמע פנטסטי. יולי-אוגוסט נשמע כמו רעיון רע, רע מאד... ולגבי חברת תעופה - יש גם חברה ישראלית והייתרון שלה שאפשר לטוס למקום אחד ולחזור ממקום אחר (טיול לא מעגלי). לטוס עם החברה האוסטרית לצ'כיה משמעותו החלפת מטוס בווינה ואני לא רוצה לחשוב על האופניים שלי מושלכים על ידי סבל בלתי מזוהה מעגלה אחת לאחרת בהעברה ממטוס למטוס.

boazw

New member
האם לפנות למקורותי בצ'כיה

ולהשיג מסלולי רכיבה?

natyh

New member
המסלולים עלי

וכמי שחרש את דרום אמריקה שלוש שנים , סמוך עלי. אבל מחר יש אירוע התרמה לסיסטיק פיברוזיס , ואליפות הווילי ומסע חד אופן הכל עלי . חכה ליום ראשון ואפציץ אותכם בחומר כולל לימוד השפה , הגולם , יאן קאדאר, דובצק , היסטוריה תרבות מסלולים , חבל על הזמן כבר תיכננתי לעצמי קצת . יום א או ב לכל המאוחר . נתי

המסלולים עליך, הקפה עלי..

המסלול המתוכנן הוא פראג-וינה

עם אופציה לשינויים והרחבות. אם נטוס עם החברה האוסטרית נתחיל את המסע בוינה לכוון פראג. עם החברה הצ'כית..הפוך. הטיול מתוכנן לחודש מאי 8-10 ימים עם אופציה ליותר. אני הייתי נהנה מאד לרכב שם (שם זה.. פראג) באפס מעלות. שחר מה אתך,מצטרף? יורם

steiff

New member
אז אני בעד אל-על

למרות שאני בד'כ מתנזר מהמוביל הלאומי (הנה נפתח פה שרשור חדש ולא רלוונטי לעניין) אם מדובר במסלול לא מעגלי (יציאה ליעד אחד וחזרה מאחר) אזי אני חושב שאל-על תוכל להציע סידור יותר נוח גם כספית וגם תפעולית. ולגבי הצטרפותי למסע - באופן טנטטיבי - Count me in. וכמו שאומרים בטורקיה - אינשאללה. מאי זה הרבה זמן מהיום ומאיפה לי לדעת אם לא ישלחו אותי, כרגיל, לאיזו נקודה אחרת על הגלובוס בהתראה של יומיים? ובתור מי שחזר מבודפשט זה עתה - נראה לי ששווה לעבור גם שם בדרך... 250 ק'מ מווינה לאורך הדנובה - עוד יומיים שלושה... איך זה נשמע?

למעלה