EZ riders.. יום שישי- חזרה לכושר

EZ riders.. יום שישי- חזרה לכושר

אוקיי, חברים, נגמרו חגיגות הכנרת הסתיימו המסלולים השטוחים. יום שישי נפגשים בבר-בהר,שם במסעדה למעלה. בשעה 7:00 בבוקריוצאים לטיול השבועי . דני ועקיבא יובילו אותנו במסלול עם כמה עליות בריאות, קצת דרדרות עם שיפועים של האנקונדה יתכן ואם שערי הארמון יהיו פתוחים.. נרכב גם בדרך הקיסר.. נא להצטייד עם מים, לאכול הרבה בטטות לפני.. ומי שחשקה נפשו בלבנה מצויינת יוכל לנגב צלחת עם שמן וזעתר אחרי מסע הכומתה..בשארית כוחותיו.. בסיום יוענקו פרסים לאלו שנשארו בחיים, וגביע נורא יפה וגדול, למי שיצליח גם לעמוד על הרגלים..
יורם

viczan1

New member
../images/Emo41.gif הסבר איך מגיעים...../images/Emo73.gif ../images/Emo41.gif

כביש מס 1 לבאים מהמרכז,פונים ימינה לכיוון בית שמש. עוברים מסילת הברזל ופונים שמאלה לכיוון בית שמש,ממשיכים ישר,עוברים ככר תנועה,ממשיכים ישר ,עוברים איזור התעשייה של בית שמש עד הפנייה שמאלה לנס הרים או למערת הנטיפים(אורך קטע כ 2 קמ´).פונים שמאלה לכיוון נס הרים,ממשיכם כל הדרך עם הכביש (לא לפנות למערת הנטיפים)עד שעוברים את מושב נס הרים,כ 500 מטר אחרי נס הרים בצד שמאל נמצאת מסעדת בר בהר.-

yahadas

New member
בקשת טרמפ../images/Emo73.gif

מישהו מגיע מאזור השרון ויש לו מקום לי ולאופניים שלי?

boazw

New member
אני יכול אם מזיזים את זה לשבת

הדס, האופניים שלי בתיקון ולא בטוח שיהיו מכונים , אלא רק בשישי בצהריים. תתקשרי לנייד ואגיד לך אם אני מגיע בעז

erlich01

New member
שאלה לגבי המסלול

האם המסלול מתאים גם לרוכבים בשלבים הראשונים שלהם? אני בכושר דיי טוב אבל עדיין לא בטוח לגבי היכולות הטכניות שלי בשטח

erlich01

New member
אשאל את זה אחרת

אני מתגורר צפונית לחיפה ואני כן רוצה להגיע האם כדאי להגיע?? יש לי רכב אבל אין לי מתלה כך שאם יש משהו שרוצה להצטרף אלי והוא בדרך מהקריות למסלול שידע שהוא צריך להשיג מתלה....

Nadav Fix

New member
יש לי תשובה ../images/Emo26.gif

אם בסיום המסלול אתה לא קרוע ומותש - אז הכל בסדר אם בסיום המסלול הלך לך התחת...ונרדמה לך החבילה, אז בשבוע שלאחר מכן תדע את התשובה.

clemente1

New member
יורם אתה חוזר.........

בתשובה??????????? הטיול בעיר הקודש גרם למהפך??????? מה עם ימי שבת? לצערי איני יכול בשישי הזה וכנראה שבזה שאחריו ובזה שאחריו............... מתגעגע אופיר

הטיול בעיר הקודש, אכן השפיע.

אני רוצה לחזור ולטייל שם, בעיר המדהיםמה הזו. לגבי הטיולים.. שבת כן שבת לא, בהתאם לנסיבות האילוצים לא משהו שרירותי, וגם הסדר הזה הוא לא בהכרח הסדר הקבוע. וזה לא קשור במאום לרכיבות הכביש שלי. כן, בהחלט, אתה חסר לנו. ככה זה עם אנשים. יורם

boazw

New member
יורם מה עובר עליך?

בהתחלה קבעת שעת התחלה 5 בבוקר בשבת והייתי צריך לריב עם הילד שיחזיר את האוטו בשלוש כשהוא יצא מהבית באחת. עכשיו אתה קובע ביום שישי כדי שאריב גם עם אשתי? מי יעשה שוק? מי יעשה סופר? בחייך, המצב האידאלי: שבת בשמונה בבוקר, עם הפסקה אחת ארוכה, בסוף הרכיבה, ליד המכוניות. מי שמסכים איתי שיגיב !!!!!

viczan1

New member
הבהרה לגבי פעם שישי פעם שבת../images/Emo26.gif

אני רוצה להבהיר, הסיבה לשינוי,אינה רכיבות הכביש של יורם. ההחלטה התקבלה לאור בקשתם של מספר רוכבים קבועים,אני בינהם. כידוע לכולם ,הטיולים של EZ מסתרעים כמעת עד 3.00 4.00 אחרי הצהרים. היות ולמספר רוכבים של הקבוצה יש משפחה בבית (מה לעשות לא כולם במשפחה רוכבים)ואי אפשר להעדר כל שבת מהבית ,הוחלט על המהלך הזה,לרכוב פעם שישי,פעם שבת. זה לא אומר שלא יהיו רכיבות במספר שבתות ברציפות,העניין גמיש ועל פי העיניין. להתראות ביום שישי בבר בהר

למעלה