EZ riders... מהמטבח המיוחד שלנו..

EZ riders... מהמטבח המיוחד שלנו..

ירושלים של זהב. ביום רביעי בערב נפגש בירושלים עטופים כהוגן,מכף רגל ועד ראש. נקפוץ להציץ בהדלקת החנוכיות בשכונות ובשכונות החרדיות,בסמטאות העיר העתיקה נשוטט מעט,מסעדה לילית ירושלמית תנעים לנו את הקיבה ונקנח את הטיול במיסת חצות
של חג המולד
. בחצות נהיה חלק אינטגרלי מהמיסה של חג המולד בכנסיה יפיפיה. מספר המקומות מוגבל ביותר. מוביל את הטיול דני. דני,הירושלמי המקסים שלנו...
יורם

steiff

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif אני שוב לא מצטרף

ביום רביעי בערב אני אהיה עטוף כהוגן, מכף רגל ועד ראש, בסמטאות העיר העתיקה של בודפשט. תמסרו ד'ש למרי ולכריס.

שחר,זו סיבה לא להצטרף??

תשאיר נייד פתוח ואנחנו נשתף אותך בחצות (אצלנו) בערימה של SMS'ים ישר מהמיסה
, או מהמסעדה.. מאיפה שמתאים לך.. יורם

RockhopperJudy

New member
שחר, תגיד 3 פעמים בהסבה ימינה:

לשנה הבאה בירושלים הבנויה! ותתנחם שעדיפה בודפשט על בוקרסט...

steiff

New member
בינתיים אני מתרגל Silent Night

ותאמינו לי שבאידיש זה נשמע יותר טוב מאשר בהונגרית. אגב הייתי היום בחנות האופניים היחידה (כנראה) בעיר ומסתבר שכנראה ביקר בחנות מישהו מבוקרסט וגנב מהקטלוג את הדפים שמעבר ל XT, Tiagra ו Mirage. פשוט לא בנמצא. ונסיים בברכה המסורתית: אִישטוֵּן קוֹרוּט וָאצִי אוּצָ'ה וֹרוּמוּשטִי טֶר.

../images/Emo124.gif ,תזכורת..

6 מעלות בירושלים. להגיע לבושים בבגדים הכי חמים,כובעי צמר,כיסוי אוזנים,כיסויי עיניים צעיפים ,רעלות.. בגדי רכיבה OUT. הגברים בחבורה,נא להביא כיפה. נכנסים לביקור גם לבית כנסת מאד מאד מאד מיוחד בסנהדריה. למי שיש נשק - להביא גם אותו. לא לשכוח להגיע רעבים. רעבים כמו כלבים.. יורם

clemente1

New member
תהנו! ד"ש לכולם אני לא יכול להצטרף:

עקב מעבר דירה בשבוע הבא מתגעגע לטיולים אופיר יורם.... קור כלבים בירושלים......... ביי

למעלה