EZriders - טיול לירושלים

dgeller

New member
EZriders - טיול לירושלים

נתחיל בתודות תודה רבה לרמי שהדריך אותנו בסבלנות רבה והעשיר אותנו בידע המדהים שלו על ירושלים. תודה לכל הרוכבים שהיו חברה מעולה. ובקצרה, חרגתי ממנהגי והצטרפתי לטיול ה EZriders בשכונותיה ואתריה של ירושלים. אני מאמין שהטיול גרם לשאר הרוכבים ולי לראות את העיר ממבט שונה. בהמשך יבואו תותחי המילים ויספרו יותר בפרוט על המסלול. ושוב תודה, דרור גלר

dgeller

New member
שכחתי - למי יש תמונות ?

למי שיש תמונות מהטיול אשמח שישלח לי אותם לדוא"ל. [email protected] בתודה מראש, דרור גלר

shaul12

New member
ez בירושלים

ראשית גם אני מצטרף לתודה על הסיור המענין בירושלים תודה למארגנים ובמיוחד למדריך. כמו כן נשמח אם נראה חלק מהתמונות שצולמו ,

viczan1

New member
EZriders באורבאן "רוחני" ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

כן,אפשר להגדיר את הרכיבה בירושלים,"אורבאן רוחני". אין צירוף אחר היכול להעביר בצורה מדוייקת יותר את החוויה שעברנו בערב חג הסוכות בירושלים. התחלנו את הטיול מבינייני האומה , משם גלשנו לשכונת הפחים, ומשם לשוק "מחנה יהודה" שהתעורר לחיים, עם ה"באסטות" הציבעוניות וניחוח התבלינים. ביקרנו גם בשוק ארבעת המינים. בביקורנו בשכונת מאה שערים, נתקלנו בעוינות מה של מספר חרדים, הם פשוט לא קלטו מאיפא היגיחו להם 23 רוכבים חבושי כסדות ,חולצות ציבעוניות,אבל לא אלימים. בשכונת הבוכרים האווירה הרבה יותר נעימה, ריחות התבשילים של ערב שבת הזכירו לנו את התבשילים של אמא. (תאמינו לי ,אני לא יודע איך פרק הזה יצא לי בחרוזים,אולי הושפעתי מהאוירה והחוויה!! מכאן המשך הסיפור בלי חרוזים) לכותל (לא הורשנו להכנס לרחבת הכותל עם האופניים) הגענו דרך העיר העתיקה ,הקרדו והרובע היהודי. משם טיפסנו לטיילת שרובר שבארמון הנציב, ולטיילת החדשה שעדיין לא הושלמה, ואשר בה נראו תלויים שלושה עצי זית על שלושה עמודים ענקיים.(המסמלים את שלושת הדתות המונוטאיסתית) בדרך חזרה למכוניות עברנו דרך החפירות בקיבוץ רמת רחל ושוק תלפיות. בניגוד למה שראינו בבוקר בשוק מחנה יהודה, כאשר ירושלים מתעוררת לחיים,כאן ראינו את ירושלים נסגרת,רחובותיה מתרוקנים,והיא מוכנה לקבלת שבת וחג. מתלפיות ,יש לציין ,רכבנו על שביל מוסדר ומסומן לאופניים עד בנייני האומה דרך גן סאקר. היו אלה 38 קמ' (כן 38 קמ') של חוויה אחרת. ויקטור עכשיו לתודות: אני וכל רוכבי EZriders מודים לרענן על ההדרכה, ליורם ודני על הרעיון . התמונות של הטיול תחת הכותרת Spiritual Urban In Jerusalem ב WEBSHOTS מספרות את הסיפור ביתר מוחשיות

viczan1

New member
ועוד אחת ../images/Emo26.gif

מי המשיגינים האלה

viczan1

New member
אחרונה../images/Emo26.gif

פגישה מיקרית
יודית פוגשת את אחותה בטיילת שרובר

viczan1

New member
יש תמונה פנורמית../images/Emo26.gifהאמת,לא ...

העזתי לפרסם אותה.
זו הפעם הראשונה שאני מצלם כמה תמונות ברצף לצילום פנורמי.
יש לתת את הקרדיט לרשף שהסביר בדייקנות במסר ששלח אלי
אשתדל להשתפר בפעמים הבאות

nbieder

New member
../images/Emo42.gifואיפה עוד

תמיד כיף לפגוש אחותי. ואיפה הנשיקות והחיבוקים נחמה בי

viczan1

New member
זאת התמונה שחיפשת../images/Emo70.gif../images/Emo92.gif

לגבי שאר התמונות הן, נמצאות באלבום באתר WEBSHOTS בבקשה נחמה

aFish

New member
אתה בטוח??????????

אני אולי טועה אבל זוכר משהו שונה לחלוטין לגבי הפסל הזה שברמת רחל. היתה פעם מזמן כתבה עליו בעיתון משקפיים....אבל זה באמת היה מזמן... אי שם בתחילת שנות ה90 היה פיגוע בדיוק בנקודה שבה אתם מצולמים. עד כמה שאני זוכר הוטמן שם מוקש שגרם לאיבוד רגל של מבקר תמים מת"א. אינני זוכר אם היו גם הרוגים... אני זוכר את זה ממש טוב.....בבוקר של הארוע הסתובבתי בדיוק בנקודה וכנראה שרק במקרה לא דרכתי בעצמי, עם משפחתי על אותו מוקש. אין סיכוי שהוא (המוקש) הוטמן באור יום אלא רק בלילה והפיצוץ עצמו התרחש אחר הצהרים כמה שעות לאחר הביקור שלי במקום. עוד באותו יום חזרתי לודא....זה בדיוק היה באיזור שהסתובבתי.... פעם פיגועים היו כאלו קטנים...פשוט הזכיר לי....

dan st

New member
גם אנחנו מצטרפים לתודות ../images/Emo24.gif

תודה לרענן על ההדרכה המרתקת
תודה לדני ויורם על הרעיון תודה לאחותה של יהודית שבאה לפגוש אותנו בטיילת שרייבר ובידיה קולה קרה
תודה ל-EZים על חברתם הנעימה תמיד היה טיול מדהים שאנחנו בטוחים שכול משתתפיו יזכרוהו עוד זמן רב דן וטל נ.ב תודה גם לדרור גלר על הטיפים לרכיבה שחולקו ביד נדיבה. בזכותו הצלחתי להפריד את הגלגל הקדמי מהמדרכה (טוב נו עוד לא להרים גלגל יותר ליצור רווח של 10 ס"מ בין הגלגל לרצפה) אחרי שכבר הייתי די בטוחה שזה פגם גנטי שמונע ממני לבצע זאת. טל

nbieder

New member
ברכות ל EZים!!!

המשיכו בפעילותכם הברוכה. מבטיחה קולה קרה גם במפגש הבא בירושלים. דרך אגב, יש לי גם שם מלבד השיוך המשפחתי ליהודית. חג שמח נחמה

nbieder

New member
../images/Emo24.gifסקנדינביה

עם או בלי האופנים? ומה יהיה על אירלנד אוחתוק

hayerushalmim

New member
סינגלי מאה שערים

ויקטור, כישוריך הספרותיים אינם נופלים על אלה של יורם ומנטה. ג'ון

viczan1

New member
כן ,יורם נמצא בדממת אלחוט ../images/Emo19.gif

לכן, באופן חד פעמי החלפתי אותו.