Fאנקנשטיין בבאר 7
T The Rattlesnake New member 18/5/06 #3 פאק זה רחוקקקקק מהקריות לב"ש. בואו לצפון אנחנו זועקים לכם שתבואו!
D Dtiup New member 18/5/06 #4 WORD קריות קריות קריות.. תבואו לאלפנט פאב.. מרביצים שם תמיד הופעות מעולות. מקום טוב.
C chen2408 New member 18/5/06 #7 בבינימינה??? באמת??? סוף סוף!!! אני כל כך שם... איפה בבנימינה? לא ראיתי שילוט באזור...
C chen2408 New member 19/5/06 #14 באיזה שעה זה אמור להתחיל? והצלחתי לשכנע חברה לבוא איתי, אני לא אהיה בודדה!
D Dtiup New member 20/5/06 #17 יש הגבלת גיל? מקווה מאוד שיצא לי להגיע ... מישהו בא עם רכב מהקריות? עדכנו אותי.. מה עם מחיר? תודה רבה.
יש הגבלת גיל? מקווה מאוד שיצא לי להגיע ... מישהו בא עם רכב מהקריות? עדכנו אותי.. מה עם מחיר? תודה רבה.
C chen2408 New member 20/5/06 #19 באינדיקה זה 18+ ובדרך כלל זה עולה 50 ש"ק, תיכנס לאתר שלהם, בקרוב זה יתעדכן ויהיו את כל הפרטים
E Elinor BC New member 20/5/06 #22 ואייי , איזה באסה ! אי אפשר לעשות קומבינה, שיכניסו בכל זאת מתחת לגיל 18... ?
D Dtiup New member 20/5/06 #23 מצטרף לשאלה אבל למה עלזאזל בגלל הבאבילון הזהשנקרא אלכוהול... לא מכניסים אותי כי אני קצת מתחת ל 18 ביזיון. חבל ונאי פונה אלייכם פ'אנקנסטיין... בתור הרכב שאוהב את הקהל שלו.. אני מבקש שתנסו לעשות משהו... תודה .
מצטרף לשאלה אבל למה עלזאזל בגלל הבאבילון הזהשנקרא אלכוהול... לא מכניסים אותי כי אני קצת מתחת ל 18 ביזיון. חבל ונאי פונה אלייכם פ'אנקנסטיין... בתור הרכב שאוהב את הקהל שלו.. אני מבקש שתנסו לעשות משהו... תודה .
B bluemoon5 New member 21/5/06 #24 אתה יכול להכנס למועדון ולראות את ההופעה , בהחלט!! פשוט לא מגישים אלכוהול למי שמתחת לגיל 18.