Fאנק כחול לבן

Funky Giraffe

New member
Fאנק כחול לבן

לאיזה להקות (אם בכלל) אתם הכי מתחברים בFאנקי הציוני פרט לפאנקנשטיין? אני- מרסדס בנד, הדורבנים (החומר הקודם. עכשיו הם לא), התפוחים, הגרובטרון, פורטרט, הדג נחש (שדי נטשו את הFאנק בשנתיים וחצי האחרונות) ושם צעיר ומבטיח: NO NOOT .

Gezunthait

New member
הממ...

חוץ מפאנקנשטיין? הדורבנים, התפוחים, פורטרט. קצת מרסדס בנד. זהו.

singlestroke

New member
אני חדש לFאנק הישראלי.

אבל בהחלט מסכים איתך, N.O. NOOT משחקים אותה בגדול ובעלי פוטנציאל מטורף.

Duppy Conqueror

New member
התפוחים אדירים

מרסדס בנד ממש לא טובים בעייני.... ואת השאר אני לא מכיר =] וכמובן שהדגנה

Elinor BC

New member
חוץ מפאנקנשטיין

הדורבנים אחלה, אם כי הם יותר דיסקו פורטרט בשנים הממש מוקדמות שלהם הגרובטרון-קלאסיקה ! הדג נחש, מאז ומעולם אהבתי ועדין אוהבת. מרסדס בנד ממש ממש גרועים בעיני ואיפה אפשר לשמוע את NO NOOT ? רק שמעתי שהם טובים, ולא אותם.

MenDelSonspirit

New member
עידו! כפרות עליך!

D= הגרובטרון לא יצא לי לשמוע כבר המון זמן התפוחים ללא ספק עושים את העבודה הכי טובה בתקופה הנוכחית אחריהם קולולוש(לא בגלל שקלולוש לא טובים אלא בגלל שלא הכל הוא בדיוק Fאנק) אבל אני חייב לציין בלב שלם שפאנקוטרון בזמנם הכי עשו לי את זה(ד"א מי שמחזיק בעותק של דיסק או שיש לו על המחשב את ההופעה האחרונה אחרונה שלהם בצוללת, שהם הפציצו- בכל לשון של בקשה- צרו קשר) וNO NOOT, נראה לי באמת מבטיחים. שמעתי שמחר הם נכנסים להקלטת אולפן ובעזרת הג'אם יוציאו סינגל ראשון מוקלט אורגינל :) עידו, אהבת חינם. בלי נדר בראשון ליוני נכניס אותך גם לרשימה הזאת :)

moooom

New member
אממ

הדורבנים, התפוחים, פורטרט, הדג נחש את הגרובטרון לא שמעתי עדין וn.o noot ממש ממש טובים גם חבל שהם ירושלמים וירושלים זה רחוק

singlestroke

New member
חכה נביא את החבר'ה האלה לכל מקום...

ת"א זה היעד הראשון שלהם !

זילבר2

New member
בונא עידו! אתה מלך :)

חחח אמממ תאכלס...אני מתחבר לכל הלהקות הנ"ל. אוהב את כולם.. במיוחד את N.O.NOOT

יוסדוס

New member
אניייייי

|שנים לא הייתי פההההה| בכל אופן.. מרסדס שאני מת עליהם הדורבנים שתכף יום ראשון תפתחו את מקלטי הרדיו ושתמעו סינגל טוב טוב שלהם..וקצת אחר מכל מה שהיכרתם מהם) הדגנה כמובן.. וN.O.NOOT חברי הטטוובים!! מת עלייככם!! וזהו בעיקרון..

skretch

New member
התפוחים ממש טובים

אני נורא אוהב את הסגנון שלהם על הדורבנים אני כל כך מת, אבל נראה לי שלשמוע רק את המוזיקה שלהם בלי הזמר יהיה יותר טוב, לטעמי לפחות פורטרט שמעתי רק שיר אחד ביתיים, במקום לבכות, ואני רוצה לבדןק את האלבומים הקודמים שלהם בהזדמנות אין אונות נשמעים ממש סבבה, הייתי רוצה לשמוע עוד חומרים שלהם ומי אלה הגרובטרון???

Funky Giraffe

New member
הגרובטרון

הרכב Fאנק שמחדש שירים עבריים ושירי א"י שנס ליחם (כשאת אומרת לא, איפה הבחורות ההן, צרות טובות, עבודה עברית ועוד ועוד) שנכנסו ממש לא מזמן להקליט אלבום והוציאו דמו שנה שעברה. גם הם מעין סופרגרופ נגנים... הטרומבוניסט שלהם מנגן באורקסטרה של אבי לייבוביץ' עם סלוצקי ואורן בן אבי הסקסופוניסט שלהם מנגן גם עם פורטרט והחליף את שלומי בבארבי ברביעי. מעבר לזה אני לא יודע, אבל הם מעולים... חייב לתפוס הופעה שלהם!

shiepki

New member
הבסיסט ניר מימון מנגן עם הראל מויאל

ואני לא בטוח מה ההרכב שלהם עכשיו כי הם החליפו כמה.. אבל המתופף הקודם מתן אפרת מנגן עם דניאל סולומון. מה עידו לא היית בהופעה אף פעם?!

Funky Giraffe

New member
מגניב...

לא מבין מה יש לכל החבר'ה הFאנקיים מהכוכבים הנולדים.. עילי מתעסק עם נינט וגיטריסט בכוכב נולד, ניר מימון מנגן בס עם הראל מויאל... ניר מנצור מתופף קבוע שלהם מה הלאה? Fאנקנשטיין בדואט עם נינט?! (כן!) קצת מצחיק שהFאנקי והכוכבנולד מהווים שתי קצוות שונים לחלוטין מבחינת מיינסטרים והשמעות...

למעלה