Fאנק עכשווי

maxbass

New member
Fאנק עכשווי

היי, האם יש לכם המלצות לאלבומי Fאנק מהזמן האחרון?.. לא ה"אולד סקול" של שנות ה70 (ולפני, לא?) וגם, המלצות (אם יש) ללהקות שמשלבות Fאנק בצורה טובה עם כל מיני סגנונות אחרים (כמו ראפ, מטאל וכאלה..) ועוד משו, מה אתם חושבים על האלבום האחרון של פרינס? ממש הפתיעה אותי (לעומת הדברים שלו שראיתי באמ טי וי בזמנו)... יצא לו אלבום Fאנק-סול ממש טוב.

Steezo

New member
אני לא חושב שזה באותו סגנון שאתה

מחפש אבל יש מלא פאנק-ג'אז טוב. למשל מרקוס מילר או גרובר וושינגטון שלטעמי נוגעים הרבה בפאנק. יש עוד מלא, למשל BREAKESTRA שהם בעקרון פאנק, אבל הם מושפעים הרבה מדברים שמאפיינים ראפ והם הזכירו זאת לא פעם אחת. יש גם את הרוטס שהם ראפ אבל יש להם קרבה, והרשימה ממשיכה.

maxbass

New member
אם אפשר..

אז תרשום לי את ההמלצות לדברים הטובים לדעתך (בסביבת הסגנונות שאני מחפש), באנגלית ועם שם האלבומים, טיפה קשה למצוא דברים כלליים מדיי

דוויק

New member
זה מאוד פשוט...

Robert Randolph and the family - Unclassified Robert Randolph and the family - Live at wetland Sharon Jones and the dap kings - Deep dap dippin' Daktaris - Soul explosion

Steezo

New member
אם תצליח למצוא

Dakah Hip Hop Orchestra חרא נדיר במיוחד (תודות ללטבי שמצא אותו) אבל זהו דיסק ממש טוב. פאנק חזק עם גרוב בןזונה וראפ,ביטבוקסינג ושאר ירקות. ואם כבר דברים מעורבבים יותר - קצת השפעות: Mongo Santamaria ג'אז\פאנק אפרו קובני ממש בן זונה. תתחיל עם Mama Papa Tu Me and you Baby Cloud 9 I Can't Get Next to You ... עם ראפ אתה יכול לנסות את Stetsasonic עם פרינס פול מדה לה סול... הם גם מנגנים עם כלים חיים... תתחיל ב- Talking All That Jazz The Hip Hop Band .... עוד ראפ שמעורב בו קצת ג'אז זה People Under The Stairs שהם לדעתי טובים. אני אוהב את הדברים שלהם ויש טאצ' טוב של סימפולי ג'אז. גם Herbaliser יוצר דברים מגניבים למדיי. בכל מקרה, אני די לחוץ בזמן כרגע, אז למצוא עוד שירים מאותם אמנים ולחפש אמנים דומים תכנס ל www.allmusic.com אני אתן עוד קצת בהמשך

Steezo

New member
עוד קצת

JazzMatazz של GURU באופן מסויים. ... Starving Artists Crew הם די נחמדים. .. Ozomatli נחמדים לאללה. ... אחרון RjD2 שעושה כל מני רימיקסים לפאנק וסול ובכללי הוא מעניין.

דוויק

New member
תודה על הממלצות!

את Jazzmattaz אני מכיר מאוד, זה הדיסק שהכניס אותי ממש עמוק להיפ הופ. בייחוד Vol. 3. דוויק

למעלה