f r e e b i r d

חבל על זמנך

אני כבר מזמן למדתי שדיון רציני אי אפשר לעשות כאן. רובם המוחלט של הערבים בפורומים יודע לכתוב תלונה אך כשמגיבים לו אז הוא נעלם לגמרי. בד"כ אחרי ההודעה הראשונה או מקסימום השניה הם כבר נעלמים מהדיון

מוחמד5

New member
החיפזון מהשטן

בירד לומדת. היא עונה ומגיבה בזמנה החופשי. למה נעלמים מהדיונים !! כי לפעמים אין טעם בדיון, בעיקר כשהוא מבוסס על דיעות קדומות וניתונים שגויים ולא נכונים, שמקורם התקשורת בשפה העברית. בחלק מהדיונים הסוגיות שעולות אלה סוגיות שכבר דנו בהם ,ואין טעם לטחון מים בכל פעם שמתחשק למישהו לטחון מים. נקודה שלישית,לא תמיד הכותב מחפש או שאף לכנע את הצד שני בצדקתו,אלא רצה והתכוון להביע את דעתו בלבד.

shm490

New member
נראה שאתם כולכם די מכירים

אחד את השני ואני מתכוון לא אליה אלה גם לאחרים איך זה ? כי אני לא מכיר ולא יודע דבר על אף גולש יהודי .

מוחמד5

New member
יש קשרים שהם מחוץ למערכת הפורומים

אני יכול לספר לך שיש אנשים שכמעת הולכים מכות בפורום, אבל בחיי היום יום ובמפגשים הם החברים הכי טובים. מקווה שיום אחד נעשה מפגש פורום בכדי להכיר את האדם מאחורי הכינוי (במקרה שלי זה מאחורי השם שלי ).

עז מי

New member
אפשר גם לקבל ? ../images/Emo9.gif

למרות שתשובתיך ידועים לי מקריא שנים את כתיבתך.

shm490

New member
בחייך רד מזה

היא ענתה לי במסר ואני מכבד את צורת תגובתה אם היתה רוצה שכולם יקראו היתה כותבת את זה בפורום . מכל מקום לא היתה כאן כוונה להתווכח אלה למען ידע שלי . אם יש לך שאלות אליה פנה באותה דרך או במסר אישי שמואל

למעלה