facebook

DeepThoughts

New member
facebook

תירשמו ל www.facebook.com שירה ואני מקימות שם קבוצה לרונה אז תירשמו, שתהיה קבוצה גדולה חוץ מזה שנחמד שם ואחרי זה נשלח הזמנה לרונה ונזמין אותה כי חברים שלה שם (שלומציון ועלמה) אבל היא לא.. אז יאללה תצטרפו

bזוהר

New member
אני מנסה, זה בתהליכים

בואנא איזה קטע מוזר-ב2.11 רונה אמורה להתארח בהופעה של עדי רנרט בפסטיבל הפסנתר אבל באותו תאריך יש הופעה של גידי גוב בזאפה...אולי היא כבר לא הגיטריסטית שלו?

DeepThoughts

New member
את צריכה עזרה?

אולי יזיזו את ההופעה של גידי? אולי יש לה מחליף?

bזוהר

New member
אממ..לא נראה לי(שאני צריכה עזרה)

אבל אני לא מצליחה להגיע לאנשים אחרים בדבר הזה.... ולא יודעת, מחליף להופעה אחת?מוזר

califia

New member
שוב שכחתי לקנות כרטיס בזמן. יש גידי בשבלול

בנמל בנוב'. אם כי אני זוממת לכלות את כספי על מזי כהן. רק אם את אוהבת ג'אז וזמרות מופנמות עוד יותר.רק אם יהיה לי טרמפ חזור. עוד נשאר לגידי או לרנרט?

פשוט מלא אנשים מזמינים אותי לשם בחודש האחרון,

וכבר נרשמתי, אבל אני עדיין לא מבינה בשביל מה... אמנם הצלחתי, ובקלות, למצוא כמה אנשים שרציתי (שלא היה לי מייל שלהם), אבל חוץ מפיזית למצוא אנשים - מה יש לעשות בפייסבוק עצמו?

E

Elektra Natchios

Guest
את יכולה לזרוק עלי כבשה,

אבל רק אם ממש ממש בא לך. מ, יש שם כל מיני דברים נחמדים, שעושים עם חברים. את יכולה להכניס משחקים לפרופיל שלך, ולשלוח בקשות שונות משונות (ע"ע כבשה), אם בא לך משהו קצת יותר מפורט, צרי איתי קשר שם. אני בקבוצה של רונה, וקוראים לי אופיר. ערב נעים, :)

תודה על ההזמנה:)

אני לא יודעת אם אמצא את הקבוצה (אני הרי צריכה שם מלא של מישהו שנמצא שם), אבל אנסה. לגבי כל המשחקים והשאלונים - עד עכשיו התעלמתי ממה ששלחו לי, כי בשביל להשתתף הייתי צריכה להתקין דברים, ובכלל לא בא לי...

E

Elektra Natchios

Guest
Rona Kenan

בחיפוש, וישר תמצאי. זה לא בדיוק להתקין, רק להכניס את האופציות לפרופיל שלך. לא לעכשיו, בכל אופן, אך אם תרצי - אשמח להדריך אותך.

תודה../images/Emo13.gif למען האמת, אני כנראה

נמנעת מלבדוק את כל האפשרויות האלה, מתוך הבנה שזה יכול להוות ביזבוז זמן מדהים... בכ"מ: הצטרפתי לקבוצה (ג'ני).

califia

New member
מצ'עמם. מיי ספייס כיף יותר. ז"א מה3 פעמים

שהייתי שם בשנים האחרונות.

נרשמתי לאתר לפני כמה ימים

ואני מזה לא מבינה מה הולך שם! אבל אני אנסה להתחבר לקבוצה של רונה

למעלה