*facepalm* אחד המצבים היותר הזויים שראיתי

darkAI

New member
*facepalm* אחד המצבים היותר הזויים שראיתי

שולחן גמר בטורניר של 90 שחקנים. מה הייתם עושים בסיטואציה הזאת? Added bonus: מי שמצליח לנחש מה יש ליריב מקבל גלידה.
Full Tilt Poker $1 + $0.10 No Limit Hold'em Tournament - t800/t1600 Blinds + t200 - 7 players - http://www.thehandconverter.com/hands/312037 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter UTG: t33102 M = 8.71 UTG+1: t71697 M = 18.87 MP: t70722 M = 18.61 CO: t15268 M = 4.02 BTN: t39061 M = 10.28 SB: t4698 M = 1.24 Hero (BB): t35452 M = 9.33 Pre Flop: (t3800) Hero is BB with Ac Ts UTG calls t1600, 5 folds, Hero checks Flop: (t5400) 3h 8s Ad (2 players) Hero checks, UTG bets t31302 all in, Hero ??​

darkAI

New member
ראיתי אותו משחק רק בFinal table

והנתונים שלו היו 17/0/10 אחרי 40 ידיים. מצד שני, הנתונים הלא סטנדרטיים האלה מושפעים גם מהצ'יפ לידר לשמאלו שהיה נורא אגרסיבי ומשחק מספר ידיים לא קטן, בנוסף לשחקן אחר שמשחק משהו כמו 49/8/64. חלוקת הכסף: מקום 1- $22 מקום 2 - $13 מקום 3 - $10 מקום 4 - $7.65 מקום 5 - $6.30 מקום 6 - $4.95 מקום 7 - $3.60

אני חושב שאני משווה לו, אלא אם כן אתה מרגיש

שהשולחן ממש קל ואתה יכול למצוא הזדמנות יותר טובה. בדר"כ במצב הזה שחקנים יהפכו A9\A8\A7 או משהו כזה יותר מאשר AK\AQ, יש מצב שיש לו גם זוג גבוה KK\QQ והוא רצה שמישהו ייכנס אולין לפני הפלופ. בכל מקרה בלי read עליו אני משווה פה.

Elad Almighty

New member
הממ

זה תלוי בשחקן וברושם שקיבלתי ממנו, אבל באופן כללי הנטיה שלי היא להתקפל. למה להסתבך עם איזה אידיוט שיכול להיות שמוביל עלייך ויכול להיות שלא? אני הייתי שומר את הצ'יפים שלי למצב בו תהיה לי יותר שליטה על היד וקלפים יותר טובים. ולגבי היד שלו, שוב- תלוי בשחקן. ברמות האלה יש הרבה מפגרים. אם הוא עשה רושם של אהבל, וזה הרושם שאני מקבל, אז זה יכול או יש ממש חזקה שהוא לא יכל לשלוט בעצמו ודחף הכל או (ואני נוטה יותר לאופציה הזאת) JJ KK QQ. יותר מפעם אחת קרה לי ברמות הנמוכות שמישהו עם זוג גבוה נכנס אול אין אחרי שהופיע אס בפלופ. כנראה שבהיגיון שלהם זה אומר שהם אולי יצליחו להבריח מישהו עם אס ביד. אבל מצד שני, מה אני מבין :) נו, מה היה לו?

Elad Almighty

New member
איזה ניסוח גרוע

יש שם איזה "אז זה יכול" מיותר. אני חייב להפסיק לכתוב הודעות כשאני שיכור

bang01

New member
לפי מה שאתה מספר

אתה מוביל בענק או פחות או יותר מת. הדחיפה הזאת בהחלט מוזרה בטירוף, וזה ישר מדליק נורות אדומות של בלוף. מצד שני, לפי הנתונים שלו, יכולה להיות לו כל יד מהטווח שלו, ואין שם הרבה אסים פחות טובים משלך. אולי יש לו פוקט נמוך, שם אותך על יד חרא כי לא העלת מהביג ולא רוצה לתת לך לפגוע ב-Q או J או מה שלא יהיה לך שם ליד ה-3. אם היית מעלה באמת היית במצב הרבה יותר טוב. הטווח שלו אמנם מצומצם אבל ליפ-קול מ-UTG מצמצם אותו יותר.

darkAI

New member
לא העליתי כי רציתי לעשות צ'ק-רייז בפלופ

כמובן שזה ירד לטימיון כשהוא עשה את המהלך הלא מוסבר הזה.

darkAI

New member
אז ככה

מסכים לגמרי עם כל ההודעות פה. הניתוח של כולם פה נכון לגמרי. זה באמת מרגיש כמו ניסיון מטומטם לגנוב עם זוג קטן מA. אבל אני בכל זאת נוטה לקפל את היד הזאת במצב כזה. מה שכן, הנסיבות של היד היו שונות - היו לי דברים לעשות אז חשבתי שאם אני מפסיד - אין לי בעיה לצאת כבר עכשיו[אחרי שהshortstack יעוף] עם רווח של 5BI, ואם הוא בילף, אז מקסימום ננסה לדחות את הדברים שיש לי לעשות לאח"כ. בכל מקרה זה win-win. היה לו AK. Ergo.. the facepalm. עשה limp עם AK בשולחן הגמר של 90 שחקנים ואז דחף 35K לערימה של 5K על פלופ מושלם בלי שום דבר שאין שום דבר מאיים, אפילו לא gutshot draw אפשרי.

למעלה