Fake Plastic Trees

Sycko

New member
Fake Plastic Trees

אני שומע Radiohead כבר זמן מה, להקה משובחת ללא ספק, OK computer וThe Bends הם 2 האלבומים האהובים עליי של הלהקה. אבל לאחרונה פיתחתי אובססיה לשיר מהאלבום The Bends שנקרא Fake Plastic Trees, שמעתי אותו הרבה פעמים אבל הוא מעולם לא תפס אותי כמו עכשיו, אני לא זוכר מתי התרגשתי ככה משיר, ואני חייב להגיד שלפי דעתי זה אחד השירים אם לא הכי טובים של Radiohead. בא לי בפתאומיות כזאת כי מעולם לא התייחסתי במיוחד לשיר הזה, אחח איזה שיר אני חורש עליו כבר ימים

Gigantic Boots

New member
זה יקרה לך עם מרבית השירים של רדיוהד.

לתקופה מסויימת אתה תחשוב שהם הכי טובים.

jony84

New member
אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון

אני הכרתי את רדיוהד בהתחלה דרך אוקי קומפיוטר אבל משם ישר עברתי לדה בנדס וגם אותי תפס השיר הזה...שיר כל כך יפה. הקטע גם שהוא ממש יחסית פשוט. ככה זה עם רדיוהד אבל נראה לי. הם מצליחים ליצור שירים מדהימים אבל גם פשוטים להפליא. כמובן יש להם גם את היותר מסובכים (פרנויד וכו'). תמיד בקליימקס כשת'ום שר "מיי פייק פלסטיק לאב" יש לי צמרמורת. לא נראה לי שאפשר למצוא שיר שמדבר בצורה כזאת על אהבה ועל צרכנות. שילוב דיי מעניין. בכלל השיר מתייחס למציאות מסוימת שבה הכל מזויף.....שיר שפשוט גורם לך להיות הכי אמיתי.... אז תמשיך להקשיב לרדיוהד...ותקשיב גם לקיד איי...יש שם שיר שנקרא "how to dissapear completely" (סליחה אם יש שם שגיאת כתיב או משהו) הוא הפייק פלסטיק טריז של הדיסק ההוא...

Sycko

New member
מסכים לגמרי

השיר אמנם פשוט מבחינה מוזיקלית אבל הוא כל כך עשיר, מהכינורות השקטים בקטעים הראשונים עד לתופים ולקול הגבוה של תום, חוויה מדהימה. וזה לא פעם ראשונה שזה קרה לי עם Radiohead, כל שיר שלהם, שמקשיבים לו בצורה מעמיקה מאוד מגלים עולם חדש ומרגש. ובקשר לשיר מהאלבום Kid A שציינת, לא שמעתי אותו, מכיוון שעוד לא הספקתי לקנות את האלבום אבל ללא ספק הוא האלבום הבא שאני אקנה שלהם.

V e g

New member
ראית את הקליפ?

מומלץ מאוד. באופן אישי קליפ מאוד מכניסים אותי למוד של השירים. הקליפ מצולם בתוך האנגר ענק, משהו סוראליסטי כזה.

אני מבינה אותך.

מה שמיוחד אצלי עם רדיוהד זה שאני כל הזמן מגלה אותם מחדש. אני יכולה לשמוע אלבום מסויים שלהם במשך חודש נניח, ורק אחרי החודש הארוך הזה לגלות איזושהי רצועת שיר שלמרות ששמעתי אותה תמיד עם שאר השירים, זה כאילו לא שמעתי אותה מעולם. כמו שאמרו לך - זה יקרה לך עם כל השירים של רדיוהד. הכל עניין של זמן:>

Paranoidd

New member
גירסת ההופעה

חפש ביו-טיוב או משהו כזה את פייק פלאסטיק מהופעה ... בקטע המרגש (she looks like the real thing ... ) אז ג'וני מתחרע עם הגיטרה ויוצא משהו מגניב כזה.. מאד מרגש תנסה מההופעה של גלסטונבורי 2003... זה ממש יפה...

למעלה