Fake Plastic Trees

Esmena

New member
Fake Plastic Trees

רציתי לספר לכם את זה לפני שבועיים כשהיה פיגוע בסנוקר . מדובר בשיר הפיגועים האולטמטיבי, שמאז הפיגוע ההוא קופץ לי לראש בכל פיגוע,רחוק או קרוב, ואני חייבת לשמוע אותו מייד . זה משהו במלודיה שלו, אני לא אומרת שזה מרגיע, אני לא אומרת שזה מתאים, אבל זה פשוט זה. נסו ותיהנו( עד כמה שאפשר להינות מהעובדה שאתם זקוקים לשיר פיגועים אולטמיטיבי). נ.ב. בדרכי לשמוע את השיר ב"וואלה!רדיו" גיליתי שנפתח היום רדיו ביורק, ללא כל סיבה מיוחדת. מישהו חושב עליי שם בוואלה. ועוד נ.ב.: היום שמעתי את אמנזיא´ק בסביבות חמש פעמים...מה "הרגלי צריכת הדיוהד" שלכם?

polyethylene

New member
השיר האולטימטיבי שלי ../images/Emo108.gif

היה ותמיד כנראה יהיה street spirit, מהיום שיצא the bends אני מקשיבה לו, היתה אפילו תקופה שהוא היה מוקלט אצלי ב- repeat על קלטת של 90 דקות! (השריטות של אנשים בפורום הזה פשוט מדהימה
...). מה שאומר בחישוב פשוט שהקשבתי לשיר הזה מאות פעמים והוא עדיין לא נמאס עלי. הרגלי צריכת הרדיוהד שלי ??? לפעמים עוברים ימים בלי שאני אמצא זמן להקשיב להם (לא נמצאת בבית, עבודה חברים וכו´), ולפעמים אני בבית כל היום וביום הזה אני יכולה לשמוע את כל הדיסקים, בוטלגים, הופעות חיות, סינגלים נדירים וכל מה שיהיה בסביבה - ויש המון !!!.

StormLord

New member
שיר פיגועים?? ואללה לא חשבתי על זה

ולמה שימאס לך לשמוע שיר? אני שומע פלאג אין ביבי של מיוז כבר שנה כול יום :) 365 פעמים פחות או יותר :)

למעלה