Fall
At
Your
Feet

Rowdy Girl

New member
Fall ../images/Emo23.gif At ../images/Emo23.gif Your ../images/Emo23.gif Feet

פרק 3
[נראלי
] עברו כבר כמה ימים מאז שג'יימס הזמין אותי לצאת, אז חשבתי שהוא וויתר. אבל כמו תמיד טעיתי. בדיוק סיימתי לעבוד בHMV כשהפלאפון שלי צילצל. זה היה מספר לא מזוהה אבל עניתי בכל זאת. "הלו." "הכל טוב מהממת?" "מי זה ואיך השגת את המספר?" "זה ג'יימס ומאט נתן לי אותו." "אם אתה עומד לשאול אותי שוב, אז התשובה היא עדיין לא." "בסדר, אבל לפחות אנחנו יכולים לנסות להיות ידידים בשביל מאט?" "נראה לי..." "מצויין, אז אני אראה אותך כבר." כשהגעתי הביתה, הלכתי ישר למאט. וטיפסתי דרך החלון שלו. "למה נתת לג'יימס את המספר שלי?" "נחמד לראות אותך גם. הוא מחבב אותך, אז נתתי לו את המספר." "אני ממש קיוויתי שלא נתת. איך אתה יודע שהוא מחבב אותי?" "הוא אמר לי והוא ממשיך לשאול אותך אם את רוצה לצאת איתו." "טוב עדיף שאני אלך." "ביי." כשהגעתי הביתה ג'יימס שלח לי הודעה. כל מה שאני רוצה זה דייט אמרנו שאנחנו רק ידידים למה את עושה לי את זה כי אני מחבב אותך לא הבנתי למה ג'יימס מתנהג ככה. הוא באמת מחבב אותי? הלכתי לישון אבל התעוררתי מהצילצול של הפלאפון. "הלו." "סליחה, הערתי אותך?" "כן! עכשיו 3 לפנות בוקר." "עכשיו באמת 3?" "כן ג'יימס, מה אתה רוצה?" "לדבר." "זה יכול לחכות עד הבוקר? אני ממש עייפה." "נראה לי שכן. אני אראה אותך אח''כ." "אוקיי ביי." ניתקתי וחזרתי לישון. כשהתעוררתי גיליתי שאני מאחרת ורצתי ישר לתוך ג'יימס ומאט שחיכו לי מחוץ לבית. "מה אתם עושים פה?" שאלתי "מחכים לך." ג'יימס אמר "תודה."

Bleed for Me

New member
איזה אהבלה!!!

עוד שנייה אני נכנסת למסך להכות אותה עם ואנס! איזה עיוורת! צאי עם ג'יימס!! חחח חח I'm calling you at 3am...

m i c k e y 15

New member
ררררררר

היא מתחילה לעצבן אותייי!! אני הייתי קופצת עליווו תודהה

לושהה

New member
בואנה פאאק. מה נסגר איתה?!D:

פאקינג ג'יימס. ג'יימס. ג'-י-י-מ-ס-!
חה.D= גיליתי את הפאנפיק.D= ואת ההודעות SMS שלהם בקושי הצלחתי לקרוא.
מזה כל הקיצורים האמריקאים האלה?
[נראלי שזה זה
]

למעלה