Lady of the Ring
New member
Fallen Angel
ראיתי את הפרק הזה היום בביפ שוב, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו...פרק מעולה שאני אישית מאוד אוהבת. אבל היה בכל זאת משהו אחד שהפריע לי- אחרי שגבריאל נלקחה לגהנום, זינה ישר בלי לחשוב יותר מידי הייתה מוכנה לקפוץ אחריה כדי שגבריאל לא תעבור את הגהנום לבד. אבל כשזינה באה מהגהנום, כשגבריאל כבר הייתה מלאך, וזינה ביקשה ממנה להצטרף אליה לגהנום כי היא לא רוצה לעבור את זה לבד- גבריאל לא הסכימה, אפילו לא כשהמבט של זינה נעשה פתאום ממבט מפלצתי למבט אנושי כזה שמתחנן והקול שלה אפילו רעד קצת...אני לא הייתי מסוגלת לסרב לבקשה כזאת, בייחוד לא כשזה בא מהחברה הכי טובה שלי שהייתה מוכנה לעשות את זה בשבילי. וגם מייקל אמר לגבריאל...שאי אפשר להציל את זינה, והדרך היחידה לעצור אותה זה לבתר אותה לחלקים ולהשאיר אותה ככה לנצח וגבריאל הסכימה לזה, בלי היסוס! אני לא מבינה, אחרי כל הדברים שהן עברו ביחד? זה פשוט לא הגיוני...כמובן שגם זינה לא הייתה בסדר כשהיא ביקשה מגבריאל לעבור לגהנום, אבל עדיין! זינה הייתה מוכנה לוותר על גן עדן מרצון וגבריאל לא מוכנה אפילו לשקול את זה כשזינה מתחננת אליה? זה נראה לי תמוה למדי... דברים שכן אהבתי בפרק-
בהתחלה, כשג'וקסר רואה את זינה וגבריאל צלובות...שבר לי את הלב
הנאום של אמאריס אחרי שהיא חתכה לזינה קצוות שיער, על זה שאולי היא לעולם לא תהיה לוחמת טובה וחכמה כמו זינה, אבל היא הבטיחה להמשיך את דרכה
קליסטו בתור שד בגהנום הייתה פשוט מעולה! כשגבריאל התעוררה והיא ככה אומרת לה- "Morning, honey ... aren't you the lucky girl. You get to spend Eternity with me." בקול הנוראי הזה שלה...אחח...מעולה!
גם גבריאל בתור שד...זה היה פשוט מעולה מה שהיא אמרה לקליסטו בקשר למוות של ההורים שלה... "Calisto...when Xena Burned your family, did you see them on fire? Did you...did you smell the flesh sizzling? You know what I think? You wanted them to die so you'd have a reason to be a bitch!"
כמובן- זינה בתור שדה, הנאום הזה שלה בגיהנום הורג אותי כל פעם מחדש
אחד המלאכים השומרים, גבוה בלונדיני...
כזה חמוד!
הוא שיחק את אייקוס בעונה הראשונה אם אני לא טועה
אחרי שאיליי מחזיר את הבנות לחיים- ההתרגשות של אמאריס וג'וקסר... איך שג'וקסר בא לגבי ופשוט בלי מילים אפשר היה לראות שהוא ממש אוהב אותה
ולגבי אמאריס, היא לא ממש הראתה את ההתרגשות שלה מחזרתן לחיים, אבל כשהיא ראתה אותן מתעוררות היא ככה פתחה עיניים בצורה המתוקה שרק היא יודעת...אויש, היא כזאת מותק!
איך שזינה וגבי הסתכלו אחת על השניה, וידעו שהן פשוט הולכות להיות ביחד לנצח...ואז גם גבריאל אמרה את זה...קטע יפה
פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, חשבתי בהתחלה שהנשמה של גבי חזרה בטעות לגוף של זינה ולהיפך, והפרק "צ'קראם" שבא אחר כך רק חידד את ההשערה שלי
עוד משהו ששמתי לב אליו- כשאמאריס, איליי וג'וקסר הורידו אותן מהצבלים, היו להן סימנים על הידיים של חורים...לאן הסימנים נעלמו כשהן התעוררו? חשוד מאוד...
אממ...הייתי רוצה לדעת מה כולם פה חושבים על מה שכתבתי בהתחלה... אז לא להתעצל! להגיב!
ראיתי את הפרק הזה היום בביפ שוב, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו...פרק מעולה שאני אישית מאוד אוהבת. אבל היה בכל זאת משהו אחד שהפריע לי- אחרי שגבריאל נלקחה לגהנום, זינה ישר בלי לחשוב יותר מידי הייתה מוכנה לקפוץ אחריה כדי שגבריאל לא תעבור את הגהנום לבד. אבל כשזינה באה מהגהנום, כשגבריאל כבר הייתה מלאך, וזינה ביקשה ממנה להצטרף אליה לגהנום כי היא לא רוצה לעבור את זה לבד- גבריאל לא הסכימה, אפילו לא כשהמבט של זינה נעשה פתאום ממבט מפלצתי למבט אנושי כזה שמתחנן והקול שלה אפילו רעד קצת...אני לא הייתי מסוגלת לסרב לבקשה כזאת, בייחוד לא כשזה בא מהחברה הכי טובה שלי שהייתה מוכנה לעשות את זה בשבילי. וגם מייקל אמר לגבריאל...שאי אפשר להציל את זינה, והדרך היחידה לעצור אותה זה לבתר אותה לחלקים ולהשאיר אותה ככה לנצח וגבריאל הסכימה לזה, בלי היסוס! אני לא מבינה, אחרי כל הדברים שהן עברו ביחד? זה פשוט לא הגיוני...כמובן שגם זינה לא הייתה בסדר כשהיא ביקשה מגבריאל לעבור לגהנום, אבל עדיין! זינה הייתה מוכנה לוותר על גן עדן מרצון וגבריאל לא מוכנה אפילו לשקול את זה כשזינה מתחננת אליה? זה נראה לי תמוה למדי... דברים שכן אהבתי בפרק-