Fallen Angel

Fallen Angel

ראיתי את הפרק הזה היום בביפ שוב, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו...פרק מעולה שאני אישית מאוד אוהבת. אבל היה בכל זאת משהו אחד שהפריע לי- אחרי שגבריאל נלקחה לגהנום, זינה ישר בלי לחשוב יותר מידי הייתה מוכנה לקפוץ אחריה כדי שגבריאל לא תעבור את הגהנום לבד. אבל כשזינה באה מהגהנום, כשגבריאל כבר הייתה מלאך, וזינה ביקשה ממנה להצטרף אליה לגהנום כי היא לא רוצה לעבור את זה לבד- גבריאל לא הסכימה, אפילו לא כשהמבט של זינה נעשה פתאום ממבט מפלצתי למבט אנושי כזה שמתחנן והקול שלה אפילו רעד קצת...אני לא הייתי מסוגלת לסרב לבקשה כזאת, בייחוד לא כשזה בא מהחברה הכי טובה שלי שהייתה מוכנה לעשות את זה בשבילי. וגם מייקל אמר לגבריאל...שאי אפשר להציל את זינה, והדרך היחידה לעצור אותה זה לבתר אותה לחלקים ולהשאיר אותה ככה לנצח וגבריאל הסכימה לזה, בלי היסוס! אני לא מבינה, אחרי כל הדברים שהן עברו ביחד? זה פשוט לא הגיוני...כמובן שגם זינה לא הייתה בסדר כשהיא ביקשה מגבריאל לעבור לגהנום, אבל עדיין! זינה הייתה מוכנה לוותר על גן עדן מרצון וגבריאל לא מוכנה אפילו לשקול את זה כשזינה מתחננת אליה? זה נראה לי תמוה למדי... דברים שכן אהבתי בפרק-
בהתחלה, כשג'וקסר רואה את זינה וגבריאל צלובות...שבר לי את הלב
הנאום של אמאריס אחרי שהיא חתכה לזינה קצוות שיער, על זה שאולי היא לעולם לא תהיה לוחמת טובה וחכמה כמו זינה, אבל היא הבטיחה להמשיך את דרכה
קליסטו בתור שד בגהנום הייתה פשוט מעולה! כשגבריאל התעוררה והיא ככה אומרת לה- "Morning, honey ... aren't you the lucky girl. You get to spend Eternity with me." בקול הנוראי הזה שלה...אחח...מעולה!
גם גבריאל בתור שד...זה היה פשוט מעולה מה שהיא אמרה לקליסטו בקשר למוות של ההורים שלה... "Calisto...when Xena Burned your family, did you see them on fire? Did you...did you smell the flesh sizzling? You know what I think? You wanted them to die so you'd have a reason to be a bitch!"
כמובן- זינה בתור שדה, הנאום הזה שלה בגיהנום הורג אותי כל פעם מחדש
אחד המלאכים השומרים, גבוה בלונדיני...
כזה חמוד!
הוא שיחק את אייקוס בעונה הראשונה אם אני לא טועה
אחרי שאיליי מחזיר את הבנות לחיים- ההתרגשות של אמאריס וג'וקסר... איך שג'וקסר בא לגבי ופשוט בלי מילים אפשר היה לראות שהוא ממש אוהב אותה
ולגבי אמאריס, היא לא ממש הראתה את ההתרגשות שלה מחזרתן לחיים, אבל כשהיא ראתה אותן מתעוררות היא ככה פתחה עיניים בצורה המתוקה שרק היא יודעת...אויש, היא כזאת מותק!
איך שזינה וגבי הסתכלו אחת על השניה, וידעו שהן פשוט הולכות להיות ביחד לנצח...ואז גם גבריאל אמרה את זה...קטע יפה
פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, חשבתי בהתחלה שהנשמה של גבי חזרה בטעות לגוף של זינה ולהיפך, והפרק "צ'קראם" שבא אחר כך רק חידד את ההשערה שלי
עוד משהו ששמתי לב אליו- כשאמאריס, איליי וג'וקסר הורידו אותן מהצבלים, היו להן סימנים על הידיים של חורים...לאן הסימנים נעלמו כשהן התעוררו? חשוד מאוד...
אממ...הייתי רוצה לדעת מה כולם פה חושבים על מה שכתבתי בהתחלה... אז לא להתעצל! להגיב!

פייפר שהכנתי לפני שנה בערך...

ותיקון- צבלים=צלבים
מתנצלת על האיכות של הפייפר, במקור הוא גם יותר גדול אבל נאלצתי להקטין כדי שאני אוכל להעלות אותו

*neta*

New member
לדעתי גבריאל עשתה טוב

שלא ירדה עם זינה לגהנום. היא ידעה את המצב ולמרות מה שמייקל אמר לה, והרבה אמרו לפניו, שזה לא אפשרי, היא לא הייתה מוכנה לתת לזה לקרות ופשוט לוותר, היא ידעה שאם היא תרד עם זינה זהו זה יגמר, הן שתיהן יהיו שם וילחמו במלאכים וסביר מאוד להניח שינצחו..והיא פשוט לא רצתה שככה הן יבלו לנצח. אבל זאת רק דעתי

אני מבינה את זה, אבל...

אם גבריאל הייתה מבתרת את זינה לחתיכות, היא הייתה חיה לנצח בתחושת אשמה...והיא הייתה לבד בלי הנפש התאומה שלה...זאת דרך נוראית לבלות חיי נצח, לדעתי. לא היה עדיף לה להצטרף אליה, לנצח את גן העדן, ולבלות את חיי הנצח ביחד? בלי תחושות אשמה? כך או כך שתיהן יסבלו, אז לא עדיף שכבר יסבלו ביחד? לא יודעת, סתם הרהורים...

*neta*

New member
יש הבדל בין לבתר

לבין לא לרדת איתה לגהנום...לדעתי היא ידעה שאם היא תרד איתה הן יהרסו את גן עדן והגהנום ישלוט לנצח, והיא לא הייתה מוכנה לתת לזה לקרות.

*זינה*

New member
מסכימה עם כל מילה!!!../images/Emo45.gif

תראי... לגביי הקטע שגבריאל לא עברה לצד של זינה – אני עוד לא יודעת... אני צריכה לחשוב על זה...
בכל מקרה גם אני הייתי בוחרת להיות עם החברה שלי לא משנה איפה. כמעט התחלתי לבכות כשקראתי את מה שכתבת על הנאום של אמריס, כי אני כ"כ זוכרת את זה וזה היה כ"כ... *מרגש*...
חחח דיברת על זה שהחורים בידיים שלהן נעלמו – וזה הזכיר לי משהו שלא כ"כ קשור... אבל בכל זאת: יש צלם אחד, שמאד אוהב לביים תמונות עם מריה הקדושה, וישו. אז יש לו איזו תמונה של ישו, בחיים, עם חורים בידיים וברגליים, ועוד כמה תמונות (מן סדרה כזאת... מממ... *סדרה* מתמטית... טוב דיי!) שישו מצולם בהן, עם פלסטרים על הידיים והרגליים!!! חחח!!!
כאילו שפלסטרים מספיקים... בעצם כל הרעיון מטורף!!!

ברודי

New member
אני ראיתי מאמצע הפרק ../images/Emo4.gif

המורה שיחררה אותנו מאוחר כי הלך לה שיעור על הפיגוע...
בכולופן אם מישהוא ירצה לשתף אותי מה בדיוק קורה בתחילת הפרק... למען האמת הגעתי דיי בסוף.. כשמתחילה המלחמה בין המלאכים ל..דברים האלה. וגבריאל אומרת שהיא תרחיק את זינה והם נלחמות בשמיים... אגב זה היה מ-ד-ה-י-ם!!! אז, אני ממש מבואסת שלא ראיתי.. וגם הסתכלתי קצת על תמונות וראיתי את זה
והתאהבתי... (מחדש)!

ברודי

New member
טוב טוב אנערף...

אפ'חד-לא-רוצה-להסביר-לי-מה-היה-בתחילת-הפרק... אחח הריגשי נחיתות... (על המצפון של כולכם!!) סתם נו, אני לא יכולה להפסיק להסתכל על התמונה הזאתי אז עשיתי לה כזה, דבר כזה... אני לא אקרא לזה טפט כי זה לא טפט... זה אולי נראה כמו טפט, נשמע כמו טפט, אבל זה לא
פשוט שהתמונה דרשה את השיר הזה!! אז זה.. תמונה מזמרת!! (דאמיט. די לזבל בשכל!!)

אני אוהבת את הוולפייפר הזה!!!

טוב, יש לי כמה תגובות על Fallen Angel ואני מייד אכתוב אותן.. אני כבר יודעת שזה ייצא ארוך. לפני זה אני רוצה לכתוב שני דברים חשובים בקשר לפרק. הראשון - למי שלא יודע, אני קודם, בגיל 12, בבת מצווה שלי קיבלתי ספר מיתולוגיה, והתאהבתי בזה. רק אח"כ התחלתי מהרקולס, ועברתי לזינה. בכל מקרה, הפרק הזה מזכיר לי את הסיפור האגדי על שני האחים - קאסטור ופולוקס. הם אמנם הופיעו בזינה בפרק Little problem, שני האחים האלה שאפרודיטה וגבריאל צריכות לקחת מהם את הבקבוקון הזה... אני אכתוב את האגדה הקצרה הזאת פה: (מתוך הספר "מיתולוגיה" של עדית המילטון.) "לדה הייתה אשת טינדאריטוס, מלך ספארטה. לפי האגדה הנפוצה ילדה לו שני ילדים בין תמותה, את קאסטור ואת קליטמנסטרה, אשת אגממנון; ולאל זיאוס שפקד אותה בדמות ברבור, ילדה שני בני אלמוות: את פולוכס ואת הלנה, גיבורת טרויה. למרות זה נקראו שני האחים קאסטור ופולוכס ולעיתים קרובות "בני זיאוס": ואמנם שם היווני היה דיוסקורים, כלומר: נערי זיאוס. כן נקראו "בני טינדאריאוס" (טינדארידים). הם היו בני זמנם של תזאוס (שנלחם במינוטאור), יאסון (גיבור החיפוש אחר גיזת הזהב) ואטלנטה (גיבורה יווניה חשובה) וחיו ממש לפני מלחמת טרויה. האחים לקחו חלק בציד חזיר הבר בקרלידוניה, השתתפו בחיפוש אחר גיזת הזהב והצילו את הלנה מידי תזאוס. אולם בכל המאורעות האלה לא היה לשני האחים תפקיד עיקרי, חוץ מאשר בסיפור על מות קאסטור, בו גילה פולוכס את מסירותו לאחיו..." בכל מקרה, לסיפור יש שתי גרסאות, אחת של פינדארוס ואחת של הסופר היווני המאוחר יותר לוקיאנוס... פידארוס מספר שפולוכס שכל כך אהב את קאסטור ביקש מאביו שירחם עליו, וזיאוס חילק בין שני האחים את האלמוות של פולוכס. ומאז שני האחים היו חצי מהזמן באולימפוס וחצי מהזמן על האדמה, אבל תמיד ביחד. לעומת זאת, הסופר היווני לוקיאנוס, מספר שאמנם זיאוס חילק ביניהם את האלמוות של פולוכס, אבל הם במעולם לא היו ביחד באותו מקום. כשקאסטור היה בשמיים, פולוכס היה על האדמה, ולהיפך. בעצם אז נזכרתי שזינה וגבריאל לא ראו אחת את השנייה בפרק עד הקטע שזינה שטן והיא רודפת אחרי גבריאל. בגלל זה זה נורא מזכיר לי את הסיפור. בכל מקרה, הדבר השני שרציתי לציין. כשראיתי את הפרקים של העונה הרביעית, כשידעתי שהעונה החמישית הולכת להגיע לארץ, נכנסתי פעם ראשונה לקרוא תקצירים של פרקים. אני חושבת שזה היה עוד מלפני הכנס הראשון בארץ. בכל מקרה, אני דיי דפקתי לעצמי את הפרק כשקראתי את התקציר שלו... הרבה לפני שהוא הגיע לארץ, אבל זה לא כל כך חשוב. בכל מקרה, יש בפרק הזה מספר דברים שאני אוהבת. קודם כל, בקשר למלאך המדהים! הזה ששיחק את אייקוס בעונה הראשונה, הוא פשוט מדהים... הוא כזה מתוק וכזה תמים. הוא הזכיר לי איזה מישהו בפרק אחר, אני לא ממש זוכרת מי. שגם רוצה לעשות משהו ואומרים לו שהוא צעיר מידי. אולי טמקולה בA good day. המשפט של גבריאל לקאליסטו, החזירות של גבריאל שמה, איך הוא המממ... מה המילה המתאימה, מחסלת בפראות את הפירות בצלחת. זינה והנחישות שלה, גם בתור מלאך וגם בתור שטן, היא מדהימה, באמת. דמות שאני לא יכולה לסבול החל מהפרק הזה - כמובן מייקל. הוא ממש עצבן אותי. קאליסטו נורא עצבנה אותי בתור מלאך, לא יודעת למה. כל הזמן, אחרי שהתרגלתי לקאליסטו המרשעת, הרעה, הביצ'ית, הרוצחת הברבי הפסיכית, (כמו שאני אוהבת אותה), פתאום הופכת לטובה? זה בולשיט. לפי דעתי היה צריך להיות פרק (וואי, נותן לי רעיון לפנפיק...
) שקאליסטו ואיב נפגשות... או קאליסטו וליוויה... זה היה יכול להיות פול מגניב. אביב, בקשר למה שכתבת. גבריאל מודעת לעובדה של איך הגיהנום נראה, אחרי שהיא הייתה שם. זה שהיא עברה את הטיהור הזה במים, לא אומר שהיא שכחה. היא מפחדת... היא רוצה להיות עם זינה לנצח, ומוכנה להיות גם אם זינה מבותרת לחתיכות... אמנם זה דיי גועלי, אחרי מה שזינה עשתה לקאליסטו, זה גועל נפש, אבל עדיין. אני יכולה להבין אותה באיזשהו מקום... אני מאוד אוהבת את הפרק הזה, יותר מאשר את הפרק שבא אחריו, ופחות מהפרק שבא לפניו (Ides of March), אבל זה בעיקרון אחד מהמאה, אולי קצת פחות, פרקים אהובים עליי. ד"א - עוד משהו, הופיעו בפרק שתי דמויות שאני לא כל כך אוהבת - אמריס, ואיליי. התפקיד של אחד מהם היה מיותר שם, ואני לא יודעת של מי. אני חושבת שהן היו חוזרות לחיים גם אם איליי לא היה מתפלל, ואמריס לפי דעתי היא מה זה מעצבנת, לא יכולה לסבול את הדמות שלה, לא פה ולא ב"קליאופטרה 2525" למרות שראיתי רק איזה שני פרקים. היא מביאה לי ת'ג'ננה. את איליי אני גם לא מחבבת, הוא אסון. לא יודעת, זהו בערך:) תמשיכו להגיב!

עוד משהו ששכחתי לכתוב.

בקשר לקטע הזה של גבריאל וזינה, והביתור והבלה בלה בלה, אני חושבת שזה הפעם הראשונה, אם אני לא טועה, שגבריאל נתקלת ב"זינה הרעה" בעצמה. תמיד היא שמעה הכל מסיפורים ובלה בלה בלה, ועכשיו היא רואה אותה בעצמה. רק ממה שהיה בסיפורים היא מתה מפחד. בגלל זה היא מפחדת מזינה, בגלל זה זה לא משאיר לה ברירה. אבל אני חושבת שאיך שראיתי את הפרק הזה, ששמעתי את המשפט הזה, כמובן לפני שראיתי את FIN, הבנתי שזינה תמות וגבריאל תישאר... לא יודעת למה.

shanyz

New member
אני עוד לא ראיתי את הפרק

ולא ראיית את הקטע שזינה כאילו רעה.. אבל לפי מה שהבתי את אומרת שזה הפרק הראשון שגבריאל נתקלת בזינה רעה.. זה לא נכון.. בפרק "the rocking" זינה מרביצה לגבריאל (בטעות) והיא כמעט ומתמסרת לצד הרע שבה... ואפילו עומדת מול גבריאל ומפילה אותה (משהו כזה לא...?) בכל מקרה, זה לא הפעם הראשונה שהיא נתקלת ברוע של זינה. אני חושבת...

בטח שגבריאל נתקלה ברוע של זינה...

יש את הפרק Ties That Bind וכמובן, איך אפשר לשכוח את הפרק The Bitter Suite? לא יודעת, אני ממש לא מבינה את גבריאל בפרק הזה...אולי כדאי להתייחס לזה בתור פאק של הכותבים?

ברודי

New member
בהחלט פאק של הכותבים.

אני חושבת שאם כאילו זה היה סיפור אמיתי וכ"ו גבריאל ללא ספק הייתה עושה את הבחירה של להיות עם זינה בכל מחיר! (וכל זה מבלי לראות ת'פרק).. אבל בגלל שבכל זאת עונה חדשה, והם ממש לא מתכננים להרוג את 2 הגיבורות הראשיות על תחילת העונה ולהשאיר אותנו ל-20 פרקים מרתקים עם ג'וקסר, איליי, והפוסטמה ההיא... הכותבים פשוט הלכו על כיוון שפחות נאמן ל..דרך של גבריאל, או לאופי שלה. וסותר לחלוטין את כל מה שראינו עד עכשיו. כי לא חסר דוגמאות שגבריאל "הקריבה" את עצמה בשביל זינה כמו ב- Locked Up and Tied Down. שהיא נסעה לכלא אחריה. ודוגמא מעולה ב- Ides of March שהיא התחילה לרצוח שמה את כל החיילים בשביל זינה. למעשה כשחושבים על זה, כשזה היה הדרך החדשה של גבריאל, דרך האהבה, מול זינה, תמיד זינה ניצחה. ב- The Way. ב-The Convert זינה נחתכת וגבריאל רוצה לרוץ אליה ונג'רה המטומטמת לא נותנת לה. Takes One to Know One גבריאל מכניסה תרוטב של ג'וקסר לתוך הזה של השתייה של הרוצחת השכירה כי היא שמעה שהיא באה לרצוח את זינה. אנערף יש עוד אלף ואחת דוגמאות אני לא אעבור אחד אחד... מסקנה כללית- כותבים דפוקים!

*neta*

New member
איזה פאק של הכותבים? שהדמות

עומדת על שלה ומנסה לפתור בעיות בדרך שלה? מה ציפיתם שהיא פשוט תרד אחריה לגהנום כי הן אוהבות אחת את השנייה (לא משנה באיזה מובן) וזהו העיקר שהן יחד, ושיחרב העולם?

אני מבינה את שגבי מנסה לעמוד על שלה

אבל אני לא מבינה איך היא הסכימה לזה בלי היסוס בכלל, בלי לחשוב על זה. היא גם שיקרה לזינה כשהיא אמרה לה שהיא יכולה לגאול את עצמה מהגהנום, שהן יכולות למצוא דרך להחזיר אותה לגן עדן אם גם קליסטו הצליחה, וזה לא נכון כי מייקל בעצמו אמר שאין דרך אחרת לעצור את זינה חוץ מלבתר אותה. וגבריאל בעצמה החליטה שהיא זאת שרוצה להילחם בזינה... זה פשוט לא הגיוני כל העניין הזה, לא הייתי מצפה מגבריאל להתנהג ככה, זה פשוט לא אמין...

BUG LOVE

New member
הוצאת לי את כל המילים הפה!!

אני חושבת בדיוק כמוך אני גם לא הייתי מסרבת לחברה הכי טובה שלי לא אחרי שעברתי איתה מה שהן עברו יחד ובאמת לזינה היה מבט אנושי שהיא שאלה את את גבריאל והייתי מופתעת שגבריאל אמרה לא ועוד דבר אני חושבת שזה הפרק הראשון מאז שגבריאל הסתפרה והיא באמת נראתה יפה (נא לא להתנפל עלי) בהתחלה זה היה קצר מידיי וממש לא החמיא לה ורק במשך העונה הזאת והשישית באמת יפה לה התספורת

shanyz

New member
על הפרק

עכשיו סיימתי לראות אותו (נאי בשוק שראיתי אותו בשעה כזאת ומחר אני צריכה לקום ב-6 וחצי!) את האמת, לא אהבתי ממש... זה לא בין הפרקים האהובים עלי, או בנורמלים עלי. חוץ מהקטע בהתחלה כשמורידים אותם ובסוף כשהן חוזרות לחיים, לא אהבתי כל כך. כמו שאביב אמרה, כשגבריאל לא הסכימה להצטרף לזינה..זה היה די לא יפה מצידה, למרות שאני יכולה להבין כאילו למה היא לא הסכימה... ו..זה קצת הפחיד אותי בהתחלה איך שהן נראו:) ו.. זהו, לא יודעת, אין לי הרבה מה להוסיף... פרק בסדר, לא יפה, לא מכוער:) אני עייפה! זזתי לישון.. לילה טוב!

למעלה