family affair

shanyz

New member
family affair../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

חחהההה אני לא מפסיקה לצחוק! ראיתי עכשיו את הפרק.. חחהה... היה קטע כשזינה באה להילחם במשמיד, כשהיא הצילה את ג'וקסר.. אז אחרי שהוא ברח משם... היא כזה עשתה: אייייייייייייייייייאאאאאאאהה... ולא כמו תמיד, קצרצר כזה..אלא ארוך כזה!! פחחחחחחחחחחחחח שעה אני צוחקת!!! פחחחחחחח
אוקי וחוץ מזה.. יש כמה דברים מוזרים... דבר ראשון, כאילו כל הפרק בהתחלה הופ היתה נורמלית, עשתה הבאות פנים רגילות ויפות (ראו תמונה) ואיך שזינה מגלה שזאת הופ ולא גבריאל, פתאום היא שוב פעם עם פרצוף הופ כזה.. עיניים קודרות ופרצוף זועף... זה מעצבן אותי אני שונאת את הופ...
אממ המשמיד היה חמוד..:) כאילו בכלליות הוא מגעיל, דוחה, איכסה פיכסה, אבל כשהוא בכה כזה כשהוא הרג את הופ.. או.. זה היה כזה עצוב...
אמממ אני שונאת את אבא של גבריאל! מעצבן, מה הבעיה שלו עם זינה!? !@#%&%^&#@&^$*# אז גבריאל החליטה שבא לה לנדוד עם זיה בעולם, מה מפריע לו!? נודניק! אם טוב לא ככה, שישמח בשבילה! ססס... התעצבנתי עליו! הרי, הוא לא רוצה מה שטוב לבת שלו!? ואם טוב לה ככה אז שיהיה לה לבריאות ושלא יעליב את זינה!! ססססססס אמ... שמתי לב, שכשזינה מחבקת את גבריאל, היא תמיד משחקת לה כזה בשיער.. חחה..:) או...איזה איחוד מרגש.. =) טוב, זהו מה שיש לי בינתיים להגיד על הפרק.. הנה כמה תמונות! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

ססססססססססססססססססס

shanyz

New member
חיחי מגיע לה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

shanyz

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:-

אחד הפרקים היותר אהובים עליי...

למרות שאני לא אוהבת את הופ בכלל, אני אפילו די שונאת אותה...אני אוהבת מאוד את הקטע שמראים את ג'וקסר עוקב אחרי הופ ואת זינה עוקבת אחרי גבריאל במקביל רק שזינה חושבת שזאת הופ ואז יש את הקטע המרגש הזה שזינה פתאום קולטת שזאת גבי...אני מאוד אוהבת את הקטע הזה, ותמיד יורדות לי דמעות כשאני רואה אותו

shanyz

New member
נכון! אני מסכימה איתך מאוד!

דבר ראשון גם אני שונאת את הופ, בכל הצורות ובכל הגדלים.. בעצם, כשהיא הייתה תינוקת, היא היתה חמודה..:) ובקשר לקטע, הוא באמת ממש מרגש.. ובהתחלה, אז כאילו ידעתי שבסוף יתברר שזאת גבי, אבל פעם פעם כשראיתי את הפרק, אז חשבתי ששניהם עוקבים אחרי גבי.. ועכשיו שמתי לבכזה שלהופ הרי יש חתך ברגל ולגבריאל לא... אז נורא עקבתי אחרי זה, ואז גילית שזה באמת 2 "גבריאליות" שונות:) פחחח

shanyz

New member
זאת התמונה שהתכוונתי שזינה עושה

ייייאאאאאה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה