Fasces

Lonly badger

New member
Fasces

תעשו חיפוש בגוגל, ותשאלו את עצמכם את ההגיון הבריא של עצמכם מה הסמל הזה מסמל. ואז תגידו לי אם אני טועה אבל האם הסמל הזה מופיע בקונגרס של אמריקה. או שאולי אני הוזה. תבדקו איפה עוד הסמל הזה מופיע. לכל אורך ההיסטוריה. לינק: http://jordanmaxwell.com/images/congress_fasces.jpg וזה לא זיוף , פעם הבאה שהקונגרס מופיע בחדשות , תסתכלו טוב טוב. זה כל כך ברור.

Lonly badger

New member
החלום הרטוב של כל פשיסט

מה החלום הרטוב של כל פשיסט? אני לא צריך לענות על זה, צריך רק להסתכל על מה שקורה בעולם ולהבין את התשובה. אבל אני בכל זאת אזכיר שהחלום הרטוב של כל פשיסט הוא ממשלה או אימפריה עולמית. וזה בדיוק מה שה fasces מסמל. הגרזן בראש המקלות שמחוברים ומאחודים, תחת "פירהר אחד" . a new world order . ודרך אגב זה מה שכתוב על שטר הדולר Novus ordo seclorum

MetalSinagouge

New member
תנסה לקרוא את Illuminatus! טרילוג'י

אני מניח שפיספסתי את רוב הדברים שהמחברים ניסו לומר (בעיקר כי יש שם המון מונחים ואיזכורים פוליטיים), אבל עדיין ספר נחמד (קראתי רק את הראשון). "תולדות העולם הן תולדות הלוחמה בין כתות סודיות".

MetalSinagouge

New member
תלוי את מי שואלים ../images/Emo13.gif

אישית קראתי חלק מPrometheus Rising, והיו שם כמה רעיונות ממש מעניינים, אבל הצצתי קצת קדימה וראיתי שיש חלקי פראקטיקה שאין לי סיכוי לבצע, אז בכלל לא התחלתי.

Lonly badger

New member
מכיר תרעיון

שהשטן הוא כמו תוכנה שאי אפשר למחוק כמו פופ אפים צריך שיהיה לך פופ אפ בלוקר או כל פעם לסגור את החלון אבל להשמיד את הפופ אפ לא תוכל, רק את הצורה הרגעית שלו , החלון והמסר

למעלה