Fashion Rocks

NoWords

New member
Fashion Rocks ../images/Emo47.gif

דיוויד בואי [לא התבלבלתי נכון?
] אלישיה קיז וגוון סטפאני התקבצו כדי לצלם את זה

NoWords

New member
ופאשן רוקס זה נראה לי

טקס האופנה או וואטאבר
המודעה יותר מעניינת מהתכלית

I A m i t I

New member
נצל"ש.. מישהו יודע..

מישהו יודע מה הקאע של גוון עם ה- הריג'וקו גירלס האלה?.. סתם היא פתאום התחילה לאהוב סיניות / יפאניות / תילאנדיות / פיליפניות.. אני ממש לא מבין מה הולך איתה..

אוקיי ככה../images/Emo26.gif

ההארג'וקו גירלז,היפניות שגוון מסתובבות איתן לכול מקום,כול טקס ושמופיעות בקליפ-הן הבנות שעליהן בעצם נכתב שם האלבום
לארבעה קוראים: love,angel,music,baby או ברשי תיבות LAMB אם תשימו לב בשיר rich girl "LAMB" מוזר וגם בשיר הארג'וקו גירלז שמופיע באלבום. הן הגימיק שלה,אם זה מה שאתם שואלים,לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש אוהבת אותן

«Pink Girl»

New member
חחח גמני אוהבת אותן ../images/Emo9.gif

הן גימיק נחמד דווקא.. אני מאוד אוהבת את גוון, אבל אני חושבת שהיא לא עושה מוזיקה מוזיקה..איזה משו רציני..הכל בעיקר כאלה עם קצב..
וכל מיני "שטויות" חח כמו הרג'וקו גירלס, ובאבל פופ אלקטריק.. אני מאוד אוהבת את זה כמובן, אבל הייתי רוצה לשמוע אותה בתקליט רציני עם שירים מרגשים גם..

I A m i t I

New member
../images/Emo45.gif גמני.. אבל לא יוותר מידיי..

צריך שיהיה בו שירים כמו.. i'm just a girl או hella goog אוhollaback girl אבל מצד שני שיהיה בו בלדות מרגשות כמו dont speak אבל שלא תעשה דיסק דיכאון כמו כל השירים של עברי לידר.. לא קיצוניות.. שתשלב הכל..

I A m i t I

New member
ודיברתי כתגובה על תוכן ההודעה ולא

ו.. "גמני אבל לא יותר מידיי" לא היה תגובה להריג'וקו גירלס.. תגובה על הדיסק ה"רציני" ..

אני גם אוהבת את גוון אבל הכיוון הזה

בקריירה פשוט לא מתאים לה,היום פגשתי את ספיר מהפורום ודיברנו על זה
אני אוהבת את האלבופ,בניגוד לספיר,אבל הוא לא הסיגנון שלה מה לעשות...השירים סתמיים לאללה=\ קשה לי עם שירים סתמיים-הם כיפים אבל אח''כ שוכחים מהם...

למעלה