Father and Son

AlonPe

New member
Father and Son

ממש במקרה, היום השיר הזה התנגן לו ברדיו,
זה הזכיר לי את הכפפה ש- E סדר זרקה,
אז הנה - אני מרים

שאלה פתוחה, מה שבא:
"אבא ובן".

E סדר

New member
הצעה ל - 'שיחה' בין אבא לבן

אז הגעת לגיל ש'אפשר להתחיל'.
אם להודות על האמת 'התחלת' הרבה קודם אז הקלישאה הזו, לא מדוייקת.
בכל אופן, תרשה לי להוסיף על כל מה שממילא נאמר. זה לא יהיה בקיצור, כי למדתי מאמא שלך גם איך להאריך.
סינכרון, היא מילת מפתח. אתה תפגוש נערות ונשים שירצו את אותו הדבר שאתה רוצה ולפעמים אחרת. חלקן ירצו רק סקס וזה מצוין אם זה מה שאתה רוצה, וחלקן קשר מתמשך וארוך.
למרות זאת, תתכונן להפתעות עד כמה שזה אוקסימורון. לפעמים, זו שתשבור לך את הלב זו ההיא שרק רוצה איתך סקס וזו שבנית לך תמונה עתידית של קשר, מתאימה רק לסקס. עם כל הכאב שבענין, תן ללב שלך להישבר. זה סימן שהוא קיים.
תזכור, שלא משנה ובאיזה מצב, כן, גם כשהיא בלבוש חווה אצלך במיטה, היא יכולה להגיד לך 'לא' ואתה חייב לפרש את זה כ'לא'. זה לא משנה שהיא התחילה, יזמה, הגיעה, הפשיטה אותך או לא יודע מה. גם אם אתה חושב שהיא נורא רוצה אבל מתביישת/רוצה לשחק אותה 'קשה להשגה' או סתם לטזר אותך. זבש'ה . כן, זו בעיה שלה! שהיא תהיה ברורה לעצמה.
את כל הסיפורים על הפעם הראשונה, מוטב שתשים בצד. זו רק פעם ראשונה. הפעמים הבאות, תהיינה הרבה יותר מוצלחות. כמו לא מעט דברים בחיים, כשמשקיעים מגיעים רחוק. גם בשביל סקס טוב, צריך להשקיע. לא אני לא מתכוון להשקיע בבחורה, זה גם. אלא בלמידה. תצטרך לסנן את המידע, לבדוק אותו אבל רק אל תחשוב שזה 'יבוא מעצמו'. כי זה לא.
את מה שאמא אמרה לאחותך אני אומר גם לך, תתנסה. לא חייבים בהכל ולא עם כולם. להיפך, ניסוי טוב הוא ניסוי מתוכנן, צריך להיות לו איזה שהוא רציונל. אתה לא חייב להוציא דו"ח סיכום כמו במעבדה, אבל כן לתת לעצמך דין וחשבון להמשך. זה מה שיבטיח לכך שיפור בהמשך.
כבוד חייב להיות ביניכם. גם אם בעוד כמה שעות אתה לא תראה אותה ולא תזכור איך קוראים לה – היא חייבת לכבד אותך ואתה אותה.
למרות שאתה מחמל נפשנו והשקענו בך את כל משאבנו תשתדל לא להתפרסם בעיתון עם כותרת של 'הוא בא מבית טוב'. כן, גם *הם* הגיעו מבית טוב. אין לי שום צל של ספק. אני מקווה שברגעים מסוימים עם החבר'ה, תהיה מספיק בטוח בעצמך להגיד 'לא' גם במחיר של להיות מחוץ לאירוע מפוקפק. אני מבטיח לך שזה יהיה רגע מכונן לכל חייך. תמיד תוכל להסתכל לעצמך במראה ולהגיד שאתה הכי גברי בחבורה. זה אמנם ייקח כמה שנים אבל יישאר לתמיד. אני לא מעונין להיות סבא צעיר. אז מה שצריך לעשות אתה בוודאי יודע וגם איפה זה נמצא אצלנו בבית או במדף של סופר פארם.
אתה יודע שתמיד תוכל לבוא ולהתייעץ, ואם לא איתי, תבחר איזה מוהיקני אחר. כי העולם אולי שייך לצעירים אבל הניסיון והחוכמה למבוגרים.
כל הענין עם גברים ונשים יכול להיות מדהים. אני גם לא אתנגד אם במקום אישה זה יהיה גבר. העיקר שתהיה מאושר. אמא אמנם תרצה נכדים, אבל אל תדאג אני אסביר לה שיש עוד דרכים חוץ מנישואים בין המינים.
את הדרך שלך אני מקווה שתפלס בעצמך, תוך כדי שאתה זוכר שלא הכל אתה חייב להמציא מחדש. אבל מה שחשוב הוא שזו תהיה 'שלך' ולא של מישהו אחר.
אני ואמא נהיה עבורך בכל מצב. רק תשתדל שזה לא יכלול את שיחת הטלפון הבודדה שאתה יכול לעשות כשמסביבך 'כחולי מדים'.
אני מקווה שאת מה שאמרתי כאן יכולת לנחש בעצמך, כי חינוך לא מתחיל או נגמר בשיחה אחת.
אני בעיקר סומך עליך שתפעיל 'שכל ישר'. לא צריך בשביל זה דוקטורט. רק להקשיב לעצמך.
אנחנו אוהבים אותך ונאהב תמיד.

E סדר

New member
בתגובה שלי ל'שיחה עם הבת'

ציינתי שאינני מאמינה ב'שיחה ' חד פעמית.
לכן, גם הוספתי מרכאות למילה 'שיחה' בכותרת ההודעה.
זו יותר הצעה לסדרת שיחות.
כמו שכתבתי בסייפא, בתקווה שכל העקרונות שהצגתי שם, היו חלק מהחינוך.
לגבי חפירות.
אצלנו בבית הילדים שומעים ש'התפקיד שלנו כהורים זה לחפור. לחתונה שלכם אנחנו מביאים מתנה את חפירה..."

rubber duck

New member
לא יודע כמה אני מוכן לשיחות הללו

לא זוכר שיחות מעמיקות בנושא בבית שלי
היו כמה נקודות קטנות
מה שכן הייתה פתיחות
כשיצאתי עם מישהי שהייתה קצת יותר רצינית מהקודמות ( ככה חשבה הפולניה שלי )אז הזכירו שיש גם אמצעי מניעה ............

בבית שלנו , נורית ואני צוחקים לפעמים שזה שיש לנו רק בנים
אומר שכשיגיעו לגיל 14 נתלה קונדומט על הקיר ליד הדלת
ונשים להם שלט קטן - לזכור ולא לשכוח

שרון

E סדר

New member
אוי ואבוי...

תעשו טובה לילדים ותמנעו מהם טראומה לכל החיים - תחליפו את השלט מעל הקונדומט ("לזכור ולא לשכוח") כדי שלא ייוצר קישור בין סקס לבין יום השואה....

למעלה