>>>>>>>>>>>>>>>Faultline

shaikee

New member
>>>>>>>>>>>>>>>Faultline

Coldplay´s Chris Martin The Flaming Lips´ Wayne Coyne David Kosten aka Faultline and.... REM´s Michael Stipe Faultline - פרויקט של דיויד קוסטן שמשלב את מייקל סטייפ ויין מהפליימינג וכריס הסולן של קולדפיי.. בלינק למטה אפשר לשמוע טרק שניים (שווה !!!!)

shaikee

New member
מייקל סטייפ מבצע את...

Greenfields - Michael Stipe ביצוע :) חבל"ז (מתערב שזה ירוץ ב88 כל היום) http://www.faultline.co.uk/

צודק ../images/Emo45.gif

האלבום בהחלט מומלץ (העטיפה שלו מאוד ייחודית, זה מפתח שבדי או שנדמה לי?) והקאבר של מייקל סטייפ בהחלט רץ ב-88 אף.אם. לפחות פעם אחת יצא לי לשמוע אותו שם.

אין קשר

אבל פעם ראיתי אטיפה של דיסק צרוב שמיוצר בשוודיה ונכון... היה עליו מפתח שוודי מוזרים השוודים האלה :)

אממם..

לא נראה לי שבשבדיה קוראים למפתח צינורות "מפתח שבדי", זה כמו הסיפור של הקפה הטורקי.. בטורקיה מסתבר שותים רק תה, או משהו כזה. שערוריה, בכל אופן.. np- Lightning Seeds- You Showed Me יש לי סופר שירים ישנים על המחשב.. המממם

Esmena

New member
נראה שלא סתם גל אוחובסקי מנדנד לנו

עם האלבום הזה.שמעתי קצת בחנות, וזה נשמע פשוט אלוהי. רשמתי לעצמי חובה להורדה, ( כשסוף כל סוף אני אוכל) ואם לנצח אחכה שאוכל להויד תוכנה ולהתפתח סוף כל סוף, אני אקנה. אל תיקחו את המילה שלי, תשמעו יותר בעצמכם,הכל אם תוכלו. נדמה לי שתאהבו .
נדמה שהדואט עם סולן מישחק קר שווה לכל נפש, גם אם אתם סולדים מאלקטרוניקה.

PORCUPINE

New member
אני חושב ש

Where is my Boy עם מרטין, הוא אחד השירים היפים ביותר ששמעתי לאחרונה. מתאים לאווירה השרבית שנחתה עלינו, שיר שכיף להתענג איתו ליד המזגן עם כוס מרטיני קפואה עם קש. בכלל, האלבום הוא מהמצטיינים. הפעם אני עם אוחובסקי.

למעלה