favourite Top 10 Contestant

MiZeGoogle

New member
favourite Top 10 Contestant

Who is your favourite Top 10 Contestant? Anthony Fedorov 5.4% Anwar Robinson 8.2% Scott Savol 6.2% Bo Bice 17.8% Nikko Smith 4.5% Vonzell Solomon 5.4% Constantine Maroulis 7.6% Nadia Turner 6.5% Carrie Underwood 33.4% Jessica Sierra 4.8% Total Votes: 353 מתוך האתר הבא:

Juliann

New member
ולפי הסדר... =>

נמחק לי מקודם אז הנה שוב 1. קארי [כנראה שאמריקה מקשיבה לסיימון] 2. בו 3. אנואר 4. קונסי 5. נאדיה 6. סקוט 7-8. וונזל ואנתוני 9. ג'סיקה 10. ניקו [מסתבר שאמריקה לא מקשיבה לפאולה]...

14מתן

New member
אני מאוד מקווה שזה לא יגמר ככה

ג'סיקה וונזל צריכות להגיע שתיהן לפיינל5 ניקו הוא לא הבא לעוף ולקונסטנטין לא מגיע לסיים רביעי...

Juliann

New member
איידול היא בין השאר תחרות פופולריות

כמו שניקי הגיעה למקום שלישי בעונה 1 כמו שג'וש הגיע למקום 4 בעונה 2 כמו שג'ון סטיבנס הגיע למקום 6 וג'סמין למקום שלישי בעונה 3 כולם יכלו לשיר, איפה הם היו צריכים להתברג זה כבר עניין של דעה. גם ללטויה וגם לטמיירה לא הגיע לעוף במקום רביעי אבל עובדה שזה קרה. איידול זה לא בהכרח "למי יש את הקול הכי טוב" אלא "מי הכי נערץ" לפעמים.

14מתן

New member
אעהההה !!! כתבתי תגובה והיא נעלמה!!

לפרקים של סטאר - - - - - - בקיצור אני מסכים איתך אבל על פופולריות צריכה להשען גם כשרון מיוחד מקיילה עפה השבוע בגלל שהייחוד שלה כבר לא עניין אנשים חוץ מהקהל מעריצים שלה וזה לא הספיק לדעתי לקונסטנטין יש משו מיוחד אבל חסר הכשרון
וכשהוא יצטרך להתמודד נגד מתחרים שיש בהם את שניהם אז הוא יעוף... ואני חושב שג'סיקה תוכל להגיע רחוק, היא נורא מזכירה לי את דיאנה

Juliann

New member
אני חולקת על דעתך בעיניין הכישרון

אדם שכיכב במחזות מפורסמים בתפקידים ראשיים צריך כישרון שירה מעולה בלייב. ובלי שום קשר אני אוהבת את הסאונד של הקול שלו ולדעתי יש לו קול יותר טוב מלהרבה אנשים שם. בעיני מעטים האנשים בתחרות שיש להם את שניהם. נגיד בו, נגיד נאדיה, אבל קארי פשוט מרדימה רוב הזמן ולג'סיקה פשוט אין את זה.

Fairywitch

New member
כן, סיימון נהנה מזה שמקשיבים לו

הוא ממש זורח. והוא גם אמר: "אנשים מקשיבים לי"...
זה די קרוב גם לדעתי, למרות שאני לא מבינה איך הם אוהבים את סקוט יותר מאשר את ג'סיקה...

כן למרות שזה לא תמיד המצב

בעונה שעברה הוא הזיל ריר על לה טויה בלי הפסקה והבהיר שלדעתו היא זו שמגיע לה לזכות והיא עפה.. לפעמים זה דווקא יכול להרוס למועמד אם סיימון יותר מדי מתלהב ממנו כי אז זה יוצר אנטגוניזם. הרבה אנשים התעצבנו מהתגובה שלו לקארי השבוע ואמרו שזה ממש מראה פייבוריטיזם (איך מתרגמים את זה לעברית?) ושזה מוקדם מדי לצפות מי ינצח

darklighter

New member
ציפיתי שלקוני יהיה יותר../images/Emo4.gif../images/Emo115.gif

אבל אני שמחה שבו וקארי מובילים הם גם במועדפים שלי...בו יותר מקארי לדעתי... טוב זה רק סקר גם פרס פעם ניצח בסקרים...מה שחשוב זה כמה יצביעו לקוני בSMSים...

Juliann

New member
אל תדאגי...

אני בספק אם הסקר הקטן והטפשי הזה ישפיע לקונסי על הקריירה
יש מספיק אמריקקים חמודים שאוהבים אותו

למעלה