FDOML בהופעה חיה בטלוויזיה להורדה!

RedRecords

New member
FDOML בהופעה חיה בטלוויזיה להורדה!

מלאני סי במיטבה - הופעה חיה של First Day Of My Life בטלוויזיה השבדית. תיהנו! אשמח לקרוא תגובות שלכם...

DirrtyShay

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

הורדתי, צפיתי, נדהמתי והוקסמתי
אני אוהב את השיר הזה בעיקר בהופעות.. שאני שומע אותו אני מחבב אבל בהופעות חיות (אודיו ובעיקר וידאו) אני אוהב אותו כל כך.. כי השיר מזה אנרגטי ועם עוצמה מבחינת מילים וגם מבחינת מוזיקה וכמובן מהבחינה של הקול של מלאני ! וואי היא כל כך מעצימה את השיר
אני מאוד מקווה שבאלבום הרביעי שלה (יהיה בכלל..?) היא תעבוד על סגנון שירים כזה ותעבוד עם גיא צ'מברס ואנריקה איגלסיאס כי הם שיחקו אותה עם השיר הזה ! בקיצור אהבתי מאוד את ההופעה

RedRecords

New member
תגובה

"אני מאוד מקווה שבאלבום הרביעי שלה (יהיה בכלל..?)" WTF? ברור שיהיה אלבום רביעי. אתה מוכן להפסיק עם השליליות הזו?

DirrtyShay

New member
חחח... אני ממש לא שלילי..

פעם בפורום של האתר הרשמי שלה היה קישור לכתבה שהיא אמרה שנמאס לה מעולם הבידור מכיוון שאנשים עם כשרון לכתוב שירים ולשיר באמת מהלב לא זוכים לתהילה ולפרסום ואילו שאר בובות פלסטיק ופרחות זוכות בפרסום ובשבחים בגלל המראה והמחשופים שלהן והן שרות שירים שלא שלהן.. אז היא גם אמרה שהיא שוקלת לסיים את הקריירה עם האלבום הנוכחי. אז זה לא שאני שלילי אלא אני מפחד שהיא תעשה את זה.. כי אני מאוד אתבאס..

RedRecords

New member
בדיחת השנה.

חשבתי שאתה אמור לדעת ש-90% מהדברים שכתובים על מלאני בעיתון הם שקר אחד גדול. מסתבר שטעיתי. אני לא אתחיל לפרט כאן את כל הדברים שהעיתונים פירסמו בעבר ובסוף התבררו כבולשיט. זה פשוט מגוחך. אם אתה רוצה, תאמין לעיתון...

רוני1002

New member
ליתר דיוק:

90% מהדברים שכתובים בכלל בעיתונים לא נכונים. לא רק על מלאני. הייתה תקופה שהם התעלקו עליה במיוחד. הם כותבים מה שהם רוצים לכתוב ומה שהם חושבים שימכור ויביא להם רייטינג.

רוני1002

New member
הופעה מדהימה.

אני כל כך אוהבת כשהיא שרה בלייב. איזה יפה היא עם חצאית. זה מתאים לה. מלאני היא ההוכחה שזמרת יכולה להיות סקסית גם מבלי לענתז על הבמה וללבוש בגדים חשופים מידי. נדמה לי שהיא התבלבלה במילים. הרי יש את הקטע של מהשיר: "The first time to realy feel alive. The first time to break a chain. The first time to walk away from pain." מלאני דילגה בטעות על השורה השניה. היא שרה: "The First to realy feel alive. The first time to walk away from pain."

RedRecords

New member
היא לא התבלבלה.

זה נועד לקצר את השיר כדי שהוא יתאים לטלוויזיה, זה הכל.

actimel

New member
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה

עוד פעם פלייבק, השימלה לא קשורה... התאכזבתי

RedRecords

New member
חחח, על איזה פלייבק בדיוק את מדברת?

את לא שומעת שזה 100% live?! נקי את האוזניים.

actimel

New member
אז כמו שכתבתי...

ביררתי לכם, היא לא שרה בלייב אתמול באר.טי.ל.

actimel

New member
אוקיי, אני חושבת שהבנתי

לפי דעתי אתם התכוונתם למופע שרד שלח. אני התכוונתי להופעה שלה בטלויזיה הגרמנית RTL מתנצלת אם טעיתי. לגביי הגרמנית זה בדוק! מעבר לכך שממש לא אהבתי את איך שמלאני הייתה נראית.

רוני1002

New member
כן, אני התכוונתי להופעה שאלי שלח.

את יודעת למה היא לא שרה בלייב בהופעה בRTL

actimel

New member
ככה הוחלט ואין לי שמץ למה...

חבל! למלאני יש איכויות ווקאליות מדהימות לשיר לייב לא ככה?

RedRecords

New member
חחח, אני מדבר על ההופעה של FDOML

ואת מגיבה לי על ההופעה של Better Alone? הצלחת לבלבל כמה אנשים כאן. לסיכום: ההופעה שצירפתי כאן היא 100% לייב, Better Alone לא.

actimel

New member
אוקי, אני חופשי שרוטה

מה דעתך על BETTER ALONE אתמול אגב?

RedRecords

New member
הופעה טובה.

אז מה אם היא לא שרה ב-live? 90% מההופעות בטלוויזיה הן בפלייבק.

למעלה