Fear.

Spiritfall

New member
Fear.

קודם כל שלום לכולם
לא הייתי פה הרבה זמן ואני שמחה לחזור. יצא לי לפני כמה ימים לראות בערוץ הסרטים [4] סוף של סרט בשם "Fear" שיצא ב-1996, שמשתתפים בו שחקנים מוכרים רק שהם קצת קטנים בערך ב- 10 שנים. סרט על אובססיה עד טירוף, מותח. אני מקווה שישדרו אותו שוב, בינתיים אני .. [המילים האסורות] שווה צפייה בכל אופן

רועי123456

New member
גם אני ראיתי אותו

לא בהוט לי יש יס[תודה לאל] יש לי אותו בדיוידי ראיתי אותו כמה פעמים והוא נחמד לא כול כך מדהים כמו שאומרים הוא נחמד

Chandler Bing

New member
מה!! יש לך אותו בדיוידי???

יואואו! אין לאףחד מושג כמה אני מחפש תו! יש שם אולי תוספות מיוחדות מעניינות??? וכן, הוא סרט מאווד מאווד טוב! ומד"א"ים!

רועי123456

New member
../images/Emo58.gif

יש לי סרט בדיוידי בשם פחד אני לא יודע אם זה מה שאתם מדברים עליו אני יכתוב את ההתחלה ותגידו לי אם זה זה: זה מתחיל שאיזה אחת בלונדינית הולכת למסיבה עם חברה שלה ואז הם נפרדות כזה והבלונדינית מתחילה לדבר עם איזה אחד ואז יש בלאגן במועדון ואיזה אחד לוקח את הבלונדינית למעלה והם יורדים בסולם ויש מסוקים ומשטרות ובלאגנים ואז רק הבלונדינית וזה שהיא פגשה במעודון הולכים לאיזה מקום ואז היא אומרת אני צריכה ללכת אז הוא משנה לה את השעון ואז שהיא חוזרת הביתה איזה אחת צועקת עליה והיא אמרה לה שהתקלקל לה השעון ואז היא אמרה לה שתוריד את האיפור כי היא נראית כמו זונה זה הסרט הזה?

למעלה