feardotcom

Gnosiophobia

New member
feardotcom

איזה סרט מפגר! לי זה נראה כמו העתק לא יוצלח של "the ring" עם עלילה יותר מחוררת מגבינה שוויצרית, רק כמובן הרבה יותר פסיכודילי. מבחינת הקטעים הוויזואליים, אהבתי. תגידו לי, איזה עוד סרטים יש בסגנון הזה, רק יותר "הופכי-כיבה" ?

Gnosiophobia

New member
האכזבה הכי גדולה:

מיד אחרי שראיתי את הסרט כמובן נכנסתי לאינטרנט ונכנסתי ל feardotcom.com לדעתי הם היו צריכים לפתוח דף על כל העמוד ולהריץ את התמונות עם הקול, כמו בסרט, זה היה יכול להיות ענק. כנראה הם סתם מפגרים.

TrancE MaN

New member
ראיתי את הסרט מזמן

אז אני לא ממש זוכר את הסגנון של הסרט.. אם אתה רוצה המלצות לדברים בסגנון שלו, תפרט קצת מה זה הסגנון..

x פ ר ת

New member
אם אתה רוצה משהו שיהפוך לך

ת'קיבה... תראה את cradle of filth שאני אישית ממש לא אהבתי אבל יש לי חברים באירופה שחושבים שזה ממש גאוני. קבל את הקישור שאפשר להוריד ממנו טריילר.... ENJOY!

הסרט נקרא cradle of fear

הלהקה שעשתה אותו נקראת cradle of filth. האמת שהוא היה נראה לי מטומטם להחריד אז אף פעם לא טרחתי לראות:)

x פ ר ת

New member
וואלה. אז אני ראיתי (אין ספוילר)

ומכיוון שאני לא אוהבת שמשפריצים עלי ליטרים של דם בלי שום סיבה הנראית לעין... או עלילה שאני לא מצליחה להתחבר אליה והעדרה של לפחות איזו דמות אחת שניתן לרכוש כלפיה מיליליטר של אמפאתיה, ממש לא חיבבתי את הסרט הזה. אבל, שוב, יש חובבי אימה שממש קרועים על cradle of fear ואני מניחה שסיבותיהם עימם.

איפה ראיתם את הסרט הזה

דווקא אני אוהב סרטים עם עשרות ליטרים של דם, דבילים ככל שיהיו. האם הסרט CRADLE OF FEAR? הגיע לספריות הוידאו? או שהורדתם דרך האינטרנט?

למעלה