Fecesbook(*) התקפלה בשנית ואולי סופית.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא תוגבל פונקציונליות WhatsApp למי שיסרב להסכים למדיניות הפרטיות החדשה.

היה שווה להמתין לראות מי ימצמץ ראשון...

(*) לא שגיאת כתיב
לא אישרתי, אבל באחת הפעמים לחצתי על הקישורים וקראתי את ההסברים, והבנתי שזה רלוונטי לשיחות ווטסאפ עם עסקים, שאפשר לא לעשות בווטסאפ וגם אם כן אני לא בטוחה שזה כ"כ נורא. לא הבנתי איך זה מתממשק לפייסבוק, אבל לפייסבוק לא נתתי את מספר הטלפון שלי ולא התקנתי את היישומון בטלפון (מעולם), ואני גם ככה גולשת עם חוסם פרסומות, בלי עוגיות צד שלישי, ולפייסבוק אני נכנסת במצב גלישה בסתר כדי שלא יערבבו לי עוגיות חלילה (וליתר ביטחון גם מוגדר לדפדפן לנקות את העוגיות של פייסבוק בסגירה).

blzvi

Active member
ומה גורל כל אלה שכבר הסכימו לתנאים החדשים?

Critical Thinking

Well-known member
ומה גורל כל אלה שכבר הסכימו לתנאים החדשים?
אינני יודע.
מי שעצביו לא עמדו בלחץ והסכים - אינו יכול להתחרט, אלא אם כן יבטל את ה- account שלו, ירשם מחדש ל- WhatsApp ויתעלם בעקביות מן ה"נדנוד" שלהם (הם הבטיחו כי "ינדנדו" מדי פעם).
מי שאינו יכול לוותר על החומר הארכיוני שלו, ומתעצל לבצע offload על מנת להעלותו לחשבון חדש, או אינו יודע כיצד עושים זאת - צריך לתור אחר הדרכה באינטרנט...

JEK12345JEK

Well-known member

פייסבוק פנתה לכנסת: שהח"כים יחליטו אם פרטיהם האישיים יפורסמו

החברה פנתה לכנסת בעקבות הטענות על כך שהיא חוסמת אנשי ימין
לפי ההצעה כל חבר כנסת יוכל להודיע בכתב שהוא מוכן שפרטיו יפורסמו ופוסטים בנושא לא יימחקו

פרסום ראשון: בעקבות הטענות על חסימות פוסטים בפייסבוק שכללו פרטים אישיים של חברי כנסת בחברה פנו ללשכה המשפטית של הכנסת בנושא
בחדשות הערב בכאן 11 פורסם (רביעי) כי פייסבוק שלחה מכתב ובו ביקשה שחברי כנסת יחליטו בעצמם אם הם רוצים שכתובת ביתם הפרטית תפורסם

במכתב שהועבר להיועצת המשפטית של הכנסת שגית אופק: ביקשה החברה שחברי הכנסת יודיעו בכתב אם הם מוכנים שפרטיהם האישיים יהיו פומביים
"אנו מבקשים להציע כי חברי כנסת המעוניינים שכתובתם הפרטית תיחשב מידע פומבי כך שפרסומים הכוללים אותה לא יוסרו יוכלו ליידע על כך בכתב
בכפוף להסכמתם פייסבוק תיידע את הציבור ותכנים הכוללים את פרטיהם לא יוסרו מפייסבוק ואינסטגרם"

המהלך נעשה לאחר שבשבועיים האחרונים התפרסמו ברשתות החברתיות מודעות שקראו להפגין מול בתיהם של חברי הכנסת מימינה ותקווה חדשה
בפוסטים פורסמו גם הכתובות האישיות של חברי הכנסת, בכמה מקרים כמו המקרה של ידידיה מאיר הדבר הביא לסגירת חשבונו מהלך שעורר סערה גדולה

אנשי ימין טענו כי הרשת החברתית משתיקה אותם מסיבה אידיאולוגית, מנגד החברה טענה שהדבר מנוגד למדיניות שלה בנושא הגנה על פרטיות המשתמש
חבר הכנסת ניר אורבך שכתובתו פורסמה, צייץ בטוויטר שהוא לא צריך את הגנתה של פייסבוק ואין לו בעיה שכתובתו תפורסם
אך כעת ההחלטה תעבור לידי חברי הכנסת שיחליטו אם ניתן יהיה לפרסם את פרטיהם האישיים

למעלה