Fedor Emelianenko חוזר!...

Fedor Emelianenko חוזר!...

לכל מי שלא שמעמכיר (אם יש כאילו) אז Fedor Emelianenko הוא לוחם הmma שנחשב בעיניי רבים כטוב ביותר מההתחלה של הספורט ועד היום! מדובר בלוחם סמבו רוסי עם מאזן מטורף של 26 ניצחונות והפסד אחד (מחתך אחרי מכה לא חוקית). בשנתיים האחרונות הוא כמעט ולא נלחם בעיקר בגלל פציעות. הקרב הבא שלו מתוכנן לסוף השנה נגד Hong Man Choi. לוחם ענק מימדים ואלוף בk1. לפידור יש כבר נסיון בקרב כזה מול לוחם ענק מימדים ואלוף בk1 גם כן בשם Semmy Schilt. קישור לקרב Fedor Emelianenko Vs Semmy Schilt Fedor Emelianenko highlight (מומלץ מאוד לצפיה!): קצת נתונים על השנים: Hong Man Choi- בן 27, 218ס"מ, 160 ק"ג. מאזן mma, ניצחון 1 ו0 הפסדים. Fedor Emelianenko- בן 31, 183 ס"מ, 106 ק"ג. מאזן mma, 26 ניצחונות והפסד 1. לדעתי פידור ינצח בקרב בהחלטה אחרי שהוא יפיל את הקוראני לריצפה ויכה אותו כמו שרק הוא יודע! זה לא קרב קל כמו שהרבה אנשים חושבים ונוטים לזלזל בקוראני. גודל ומסה כאילו לא הולכים ברגל במיוחד אם יש גם תואר של אלוף הk1 סביב המותניים! אם הקוראני יצליח להשאיר את הקרב הזה בעמידה אז יש לו יותר מסיכוי לנצח את הקרב... הקרב שיחיד של Hong Man Choi בmma...

באסטר1

New member
איזה בהמה ההונג מאן צ'וי הזה

2.18 מטר חח איזה ענק מפלצתי..השאלה אם הוא בכלל יודע להתאבק? ואם כן איך זה שהוא בלתי מנוצח? מכה שלו אמורה להיות כואבת הרבה יותר ממכה של אחד 30 ס''מ פחות ממנו לא? המשקל שלו עצום עוד ב54 ק''ג אין פה יתרון בכלל..לדעתי הקרב הזה נקבע רק בשביל אטרקציה אני אישית לא מכיר את שניהם וחדש אבל קשה לראות למה שמים לוחם ענקי מול לוחם קטן ומצפים שהקטן ינצח

sgracie

New member
הוא כבר נוצח בעבר, והוא הולך להפסיד!

אם היית בעניינים היית יודע שפידור הוא לוחם ה-MMA מספר 1 בעולם (ולא מתאבק...)

neman

New member
אם התכונת אלי

אז במידה ולא הובנתי נכון כשאמרתי שהוא ינצח בצורה משכנעת התכונתי לפידור. ואם התכונת לבאסטר, אז אני מסכים איתך

JayneCobb

New member
כנראה שיש לך עוד מה לראות

לא מדובר פה ב WWE... המשקל הוא גורם,אבל ממש לא מכריע... לך תחפש קרב מאחד ה UFC הראשונים (לדעתי 3) של בחור בשם קית' האקני נגד בחור בשם עמנואל יארבורו... יארבורו היה מתאבק סומו ששקל בערך 260 ק"ג והאקני שקל 78 ק"ג... האקני כיסח לו את הצורה תוך 17 שניות....

FrecCo

Active member
ולא חסרות דוגמאות...

GENKI SUDO נגד BUTTERBEAN נוגיירה נגד בוב סאפ.. מי שמקצוען באמנויות לחימה יוריד מהר מאוד אדם לא מקצוען, לא משנה כמה הוא שוקל

talhorm

New member
פידור נגד זולוזיניו ../images/Emo3.gif

תוך כמה שניות פידור חיסל אותו... וזולו שוקל 150 קילו+

neman

New member
כן אבל זו תקופה אחרת לגמרי

הקרב היה כשהmma היה בחיתוליו. ולא ידעו דברים שיודעים היום. וגם ברור שבן אדם במשקל 260 ק"ג זה חיסרון. שתי דברים: 1. משקל הוא סופר משמעותי ולא סתם היום יש חלוקה ברורה לדיויזיות משקל שונות, ברור שכשהמשקל כבר עובר גבול מסויים (260) וגם הרבה לפני הוא הופך לחיסרון 2. למרות שפערי המשקל בין פידור לצ'וי גדולים אני מעריך שזה לא ימנע ממנו לנצח בצורה משכנעת!!

shacta man

New member
השאלה הנצחית - Does size matter?

מדהים לראות את הונג ליד סאפ. הבן אדם פשוט ענק... אבל אם למדנו משהו מMMA זה שהגודל לא קובע. אלא טכניקה (חבל שזה לא ככה בתחומי חיים אחרים :)) פדור יקח אותו לקרקע ויפרק אותו בGnP. סתם קרב חסר משמעות לפדור שממשיך להתחמק מתחרות רצינית ומתמקד בפריק שואוס.

shacta man

New member
GnP הוא יותר משאלת לב

המחשבה על ענק שחוטף מאדם קטן יותר שיושב עליו עושה לי טוב על הלב. אבל זה בטח יגמר בהכנעה.

FrecCo

Active member
נגד זולו

הוא לא היה צריך אפילו GnP..גם האיגרוף של פידור הוא אחד הטובים ביותר ב-MMA (וזה הוכח בין השאר נגד מירקו)

RoyceGracie

New member
אני לא מסכים עם הטכנה שלך

טכניקה ממש לא גורם מכריע בקרבות קיקבוקס בחוקי K-1. בשנים האחרונות הרמה של האלופים ממש נמוכה מהרמה של המתחרים שעובדים איתם. שמי שילט שהיה אלוף הגראנד פרי- לוחם קראטה מונוטוני נורא. הונג צ'וי הזה לוחם נוראי מפחינה טכנית. בוב סאפ, אפילו בקרבות הראשונים שלו שהיה נלחם כמו גורילה ניצח לוחמים כמו ארנסטו הוסט שהיה אלוף הגרנד פרי 4 פעמים. הנתונים הפיזיים בקרבות האלה לוקחים בסופו של דבר, רק בקרבות שיש ללוחם הרבה כלים אפשר לראות ניצחון של הטכניקה. בקרבות MMA ו MUAY THAI. למרות שגם עם החוקים החדשים שנכנסו לאחרונה ל MMA לוחמים של כח קיבלו מתנה. בעבר, לוחם כמו רוייס גרייסי היה יכול לעבוד חופשי בלי שירימו אותו מהרצפה ברגע שנראה לשופט שהקרב משעמם. כל לוחם ג'ו ג'יטסו ברזילאי יודע שאי אפשר לייצר הכנעה ב 25 שניות, צריך כמה דקות בשביל זה. החוקים החדשים האלה נכנסו כדי לתת יותר אקשן ולמשוך קהל, ובעצם הופכים את הקרבות האלה לפחות ספורט ויותר מכות. חבל מאד.

shacta man

New member
זו בדיוק הטענה שלי

זה לקרב קיקבוקס אלא MMA. לכן, להונג אין סיכוי ופדור יקח את הקרב בקלות יחסית.

למעלה