feel good time מה אתם אומרים ?

feel good time מה אתם אומרים ?

טוב אז כולנו בטח שמענו וראינו את הקליפ ! אז מה אתם אומרים על ...... : 1. השיר עצמו 2. הקליפ 3. הסרט ( מי שראה .... אני עדיין לא ראיתי )

טוב אז אני אתחיל !

1. השיר-מעולה!!! יש לו קצב!!! וכמובן שפינק מבעצת אותו הכי טוב שיש!!! 2. הקליפ-גם כן מעולה!!! אני אהבתי במיוחד את הקטע שיש שם אחד שדוחף אותה ואז השיער שלה הפך לורוד ! ובכלל כל הקליפ יפה מאוד!!! 3. הסרט-כמו שאמרתי לא ראיתי את הסרט ... מקווה לראות בקרוב!!!

yanivtr

New member
../images/Emo26.gif

שיר- מדהים
! קליפ- מדהים
! סרט דפוק, אבל הקטע של פינק- מדהים
!

yanivtr

New member
ושכחתי לציין

הקליפ הזה מצחיק בטירוף!!!!!!!!
במיוחד הקטע עם הבלונדינית!!!!! זה היה קורע! וגם הקטע שהי נופלת לפני הזמן(זה היה בצחוק, חמי שחשב שהיא סתם נפלה) גם זה היה קורעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לכם, בפעם הראשונה שראתי את הקליפ זאת הייתה גם הפעם הראשונה ששמעתי בכלל את השיר, אבל מרוב צחוק לא הצלחתי לשמוע את השיר.חחחחח

ShaDoW GiRl

New member
קליפ מדהיםםם

שיר- יש באמת קצב המילים מאוד מעניינותתת ובמיוחד מי שמקשיב להן חח
קליפ- קליפ מאודד מגניבב.. אני לא ממש אהבתי את הקטע שהיא עומדת ויש צבעים מאחוריה..
גרר.. למרות שמצד אחר(עזבו יש לי תיסבוכים משלי..
) דיי נחמד.. גררר שוב.
סרט- רצה לראוותת!! חח אני אראה בהזדמנותת!!

yanivtr

New member
נכון, אבל הכי הצחיק זה הקטע

שהיא התחפשה לבלונדינית! יווווווו, זה כזה קורעעעעעעעעע

sk8er grrl

New member
הנה דעתי...! ../images/Emo42.gif

1. השיר עצמו: ממש יפה... אהבתי את המילים, את הקצב... הכל! 2. הקליפ: מגניב בטירוף! ראיתי גם אי עושים אותו ואהבתי את הקטע עם האופנועים ואיך שהיא רבה עם הבחור המוזר ההוא! 3. הסרט: ממש יפה! אהבתי ונהנתי מכל רגע! אהבתי גם איך שפינק שיחקה שם... כמו שחקנית מקצועית והכל היה ממש יפה! אני שמחה שבחרו בה לעשות את השיר נושא...!

sk8er grrl

New member
חחחחחח.. אין בעד מה אורי... ../images/Emo42.gif

הכל בשבילך (או בשביל פינק!)...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo124.gif אהמ..אהמ...

הקליפ מהמם (מזכירים קת את הקליפים הטיפוסיים של ג'ימס בונד
) אבל בגלל שפינק שמה, זה מהמם
השיר- חמוד בטירוףףףףףףף
לא ראיתי, אבל בגלל שפינק מופיעהשם הוא צריך להיו טוב

הבטחתי שאגיב..

אממ.. מצד אחד הפיצוצים וזה -זאת היא, זה המגע שלה, היא אוהבת להרוס ואוהבת לתת את הטעם שלה בכל דבר שהיא עושה, כמו שראינו באיך עושים את Dont Let Me Get Me.. ששם היא ממש חיפשה מה להרוס, כפרה עליהההההההה מצד שני אני אישית אוהבת את השירים השקטים שלה הרבה יותר מהרועשים, פלא שלא ממש אהבתי?!?.. אני אוהבת את הכתיבה שלה, וכאן זו לא, זה קשור לסרט, זה לא מעניין \: סורי.. זו דעתי, אני אומנם אוהבת לשמוע את זה כי הקול שלה שם, וכאילוווו ברור שזה נעים לשמיעה, והקליפ-היא שם,אפשר לא לרצות לראות?!!? * אני חשה מבקרת \: * זאת פינק,אז מי אני שאגיד משהו?!?... חחח אוהבת את פינק הכי בעולם .. !! .. ואם היא עשתה משהו , סימן שזה סבבה, אוהבת אותה אוהבת אותה אוהבת אותה וזהו לה לה לה החיים יפים עשיתי אתמול עגיל בפופיק, כואב \: והכי באסה זה שכולם חשבו שכבר יש לי, ובעצם לא חידשתי שום דבר, אוף..חחחחח סתם כאב לי.... לה לה לה לה לה לה :)

ShaDoW GiRl

New member
כל אחד וטעמו! ../images/Emo3.gif

יש לה שירים מגוונים.. חלקם עם מילים חזקות ביותר בשירים שקטים. חלקם מילים חזקות בשירים 'רועשים' חלקם שיטחיים? Nooo.. העיקר שירים מדהימים מזמרת עוד יותר מדהימה..

אורו'ש, אולי זה כי...

אתה מתחבר יותר לרעש ואני יותר לשירים השקטים , כאילו, זה מתאים לתקופה... אני מזדהה עם הרבה חומר.. is it love למשל, עשה לי הרבה בתקופות מסויימות, ואת living in my world אני תמיד מקדישה לבת זוג שלי,אז נעים לי לשמוע אותו.. אני חושבת שזה בהחלט מתאים לתקופות שאנחנו עוברים ולמצבים בהם אנחנו נמצאים, אני שומעת את הרועשים שלה, אבל תלוי מתי, מבין ילד יפה שלי?

למעלה