FEI Challange!

S H I L G I

New member
FEI Challange!

איך היה לכם? אני רוצה לנצל את ההודעה הזאת כדי להגיד מזל טוב לאריאל שלקחה את המקום הראשון בFEI ילדים [תקני אותי אם אני טועה]!

Ontario R Z Y H

New member
אני=]=] מקום שלישי!!

היה פשוט אדיר!! אוקיי אני לא יפרט כי אני עייפה שחוטה... אבל היה חרא של טסט ובכל זאת הוצאתי 64!! ממש ממש מרוצה=]=]=]=]=]=] היה מצחיק, והיה כיף, אבל טוב שזה נגמר!! וברוך השם
אפשר לזרוק את המבחן ילדים לפח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 שנה הבאה עושים את הB! עם אונטריוווו יאא טאצ' המלך=]=]=]=]]==]=]]

Ontario R Z Y H

New member
הלוואי...

אם היה לי אונטריו חחח............. אני גם לא רוצה אותך ב-ב' העונה!! חחחח

F.E.I....

Federation Equestrian International: אירגון גג עולמי לספורט הרכיבה, שבין היתר מפיק תחרויות כמו זאת שבה נבחרת ישראל מתמודדת מול נבחרות אחרות באותו הבית, ומנצחי הבית מול בתים אחרים (בכל העולם). הארגון תומך בענפים- דרסג', קפיצות ראווה, אוונטינג, וולטינג, כירכרות ונדמה לי שגם ריינינג...

היה שולטטטט...

קטמנדו == שליטה!! מקום רביעי בילדים, גם עם 64%... היה ממש כיף!! רק הטקס הזה... היה מוזר ביותר עם כל מני קיפוצים מיותרים! היה כיף לדבר עם כמה בנות שלא ציפיתי לדבר איתן.. חוץ מזה שהיום היה יותר מדי ארוך, היה פצצההההה!!

arieledaho

New member
תודה רבה רבה!!!!

היה יום ארוך כיף ושווה את זה ביותר!! לקחתי ראשון עם 69.4% והיה מעוווולה וקובנים סגולים מפליז הם מחליקים!!!!! חחחחחח

Ontario R Z Y H

New member
מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

את נפלת!! לא להאשים את הקובן הסגול והיפה של איילת!!! חחחחח תזכירי לי איך קוראים טאצ'דאון?

Blue Eyessss

New member
חחח פעורההה../images/Emo47.gif

נפלת!? סוג של מסורת אף אי איי כזאת!? גם בנצר התעופפת ממנו זה היה גם באף אי איי?כי אם כן זה גאוני מזל טוב דודה=))) כל הכבוד!!

JASONisTHEgod

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה צחקתי שהיא סיפרה לי שהיא נפלה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההה
ושנה שעברה היא עפה ממנו בתחרות הראשונה שלהם ביחד...... היה מבדר.. =]

arieledaho

New member
לא נפלתי!!!!!

החלקתי באלגנטיות.... ומותר לי....!!! ותודה לכולם!!

אריאל דייי

הגעת לרצפה=נפלת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכנסי לפטנט יש שם את סתיו ואבוני מתנשקים

קצת קשה למצוא אז כי אני נחמדה

אבל לא היה לי כוח להתעסק עם זה יותר מידי אז קצת קטן...

למעלה