Feline kinky...

alililili

New member
Feline kinky...

תמונה מצחיקה א´: ארז ואני על הדשא באוניברסיטה. מתמזמזים. כמובן, אחרי שניות מספר מגיע חתול חרמן והומו שגם רוצה אז אנחנו מלטפים אותו. כשהוא כבר לא לטעמנו אנחנו חוזרים לשלנו והוא נצמד לבטן שלי (החתול). כעבור דקותיים אני מפסיק את הנשיקה כדי לומר : " ארז, החתול רוטט." זהו.

Blackice

New member
אני חושב שגולת הכותרת שמורה..

לנשיקת לילה טוב... שאחרי זה אתה הולך.. ואני שם לב לאיזה חרדי ובן שלו, לוטשים עיניים באימה..

alililili

New member
אוי נכון... ../images/Emo13.gif

זה הפך את העובדה שהרגע התנשקנו להרבה יותר מרגשת כשהבנתי שהיינו בדיוק מול שני דוסים... (סליחה על קריאת התיגר הלא לגיטימית, אבל אתם חייבים להודות שזה כיף...)

alililili

New member
ושכחתי עוד אחת משעשעת

משום מה יש לחיות קטע איתנו, באמת!
כשהיינו אצל ארז בבית, עסוקים בשלנו (אל תקחו את המחשבות רחוק מדי), החליטה מיצי, ה
של ארז להצטרף. הסבר קטן על מיצי: בילדותה היא אכלה טרקטור, ועל כן הגרגור שלה נשמע יותר כמו מנוע דיזל במצב עגום. אז היא פשוט קפצה לה על המיטה והפעילה את המנוע בעצמה מירבית... חצי שעה/שעה/שעתיים (איבדנו את ספירת הזמן), אחרי שמיצי כבר הבינה שהיא לא תקבל יותר צומי מאיתנו, הגיע טנגו, ה
של ארז. הסבר קטן על טנגו: כרתו לו את הביצה היחידה שהיתה לו, ומשום מה הוא כל היום מחפש אותה עם הלשון שלו, מה שגורם לגניחות חזקות מאוד. אז טנגו בא ושכב על המיטה ו... טוב נו, אתם רואים שלחיות יש קטע איתנו?!

resputin

New member
נו, בשביל זה אנחנו ../images/Emo45.gif לקטע של

סקס עם חיות, לא עמנואל?

sarah

New member
חחח חחחח! ../images/Emo6.gif

החתול...הטקטקטור... אני חושבת שנורא נורא נבהלתי ממנו.. .

אוו../images/Emo99.gif כמה רומנטי!!

אני מתה על החרדים האלו
(אחח זה כ"כ הארי ודראקו במדשאות הוגוורטס
) (או ערסים ופרחות במדשאות מקווה
)

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

המממ, מה הקטע של חתולים בכלל? היה לי אחד שאהב משום מה להתפלש לו במגירת התחתונים שלי... פעם אפילו גנב לי חזייה והסתובב איתה חצי יום - בכל פעם שניסיתי לחטוף אותה ממנו הוא הפיק קולות של "עוד צעד אחד, ואני קורע אותך מכות!" ואגב, ממתי בדיוק דראקו והארי נטשו את מגדל האסטרונומיה הידוע לשמצה לטובת המדשאות? מה, לא נאה להם להתמזמז על אותו ספסל עם האגריד וקולין?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif טרקטור..../images/Emo12.gif

זה כל כך מפחיד!!! במיוחד בשתיים שלוש בלילה כשהיא יושבת שם במטבח, ומגרגרת בלי שום סיבה...
אם זה היה חשוך, באיזה צריף הייתי בורחת. אבל ראיתי כמה דברים טיפלה יותר מוזרים באותו ערב..

למעלה