גם אילן אמר לי את זה......איפה קראתם את זה חוץ מבאתר ישאלי? (vgames) רק שם קראתי על זה וגם, זה נשמע לי מאוד מוזר. אגב, Infogrames בדיוק חתמו איתם על עיסקה בקשר לאירופה...אז כן יביאו לאירופה את כל החדשים שלהם שלא היו אמורים להגיע....אולי הם גם יביאו את זה למחשב...לא יודע מי היה אמור לעשות את זה ולמה אמרו שזה התבטל. אבל נשמע לי מאוד מאוד מוזר...
look all the funs of the game (well most of them) have a psx so if they like it they buy it to thier console and they dont need to buy it to thier PC. which btw explains why the game sells so poorly but i want only one game to play right now and this game is The Bouncer. let me hope ill have a ps2 in time
לפעמים שתיקה שווה זהב. פיינל פנטזי 9 מוכר כמו משוגע כרגע בארה``ב ואתה אומר שהוא ``בקושי הגיע לפליסטיישן`` ?! מאיפה הקרצת את זה? ולא, סקוורסופט לא עוברים לאקס-בוקס, עדיין ממש ממש לא. ופיינל פנטזי 10 ו-11 ייצאו לפליסטיישן 2...ככה שהם עם סוני לשנתיים הקרובות.
בקשר לשניהם...היו שמועות והתברר שזה *רק* שמועות אני לא שולל את האפשרות שזה יהיה, אבל לבינתיים אין לזה שום ביסוס. חוץ מזה, תוכל להתחבר רק דרך play online ולא שמעתי על שיתוף ביניהם למייקרוסופט או לנינטנדו...
שמע, אם אתה לוקח כל שמועה כעובדה מבוססת... מטאל גיר סוליד אומנם יוצא לאיקס בוקס, אבל מתברר שקונאמי בכלל לא הבינו מה מיקרוסופט רוצים מהם. מיקרוסופט התכוונו למטאל גיר סוליד 2. קונאמי דווקא התכוונו לראשון. עכשיו יש שם הרבה בלאגן. שום בר עוד לא סגור. ולמה בדיוק מיקרוסופט יהרסו את שוק המשחקים?
תקשיב, אני לא רוצה לזלזל בידע שלך, אבל תאלץ לסמוך בזה עליי, שום משחק של סקוורסופט לא הוכרז לאקס-בוקס ופיינל פנטזי 10 יוצא יחסית בקרוב לפליסטיישן2, ופיינל 11 גם...אין שום קשר לאקס-בוקס ולפיינלים או כל משחק אחר של סקוור. אם תוכל להוכיח לי אחרת, בבקשה...אבל זה יהיה בזבוז של זמן אם תתחיל לחפש, כי הכל היו שמועות שבוטלו לאחר כמה שעות.
לפי מה שאני ראיתי זה סופי אני לא פוסל שום אפשרות לי זה נראה הגיוני מאוד לXBOX ולGAME CUBE קל הרבה יותר לעשות משחקים מאשר לפלייסטיישן2 ופיינל11 הוא משחק אינטרנט שככה מה שחשוב יותר שהוא ההיה על כמה שיותר מכשירים
המשחק פיינל פנטזי 11 ייתמוך רק באינטרנט, ולמי שישלם לחברה play online משהו כמו 5 דולר בחודש. והחברה הזאת תתמוך (לבינתיים) בטוח רק בפ.ס.2 ובפי.סי. זה אולי נראה הגיוני שזה ייצא גם לאקס-בוקס בגלל שהוא יותר חזק, יותר קל לפתח בשבילו, ויבוא ישר עם אינטרנט...אבל ככה זה גם עם כל משחק שיוצא לפ.ס2 לא? אז זה שזה נראה הגיוני לא קשור לשום דבר...הכל היה שמועות שפוסלו. פיינל פנטזי 10 ו-11 יוצאים לפ.ס.2 ולמחשב. וזה רישמי...לבינתיים.