fidgeting sour?

galgal0ne

New member
fidgeting sour?

Hello, My name is Gal, and i live over here on the dark side of the moon AKA NYC. BAck in Decemner I was in Israel for 2 weeks and after I gave up on getting a good Apple Martini, my friend suggested a Fidgeting sour, it was GOOD!!!! So I came back home, and just like apple Martinis in ISrael- no one herei n NYC knows how to mkae a Fidgeting sour.... Can anyone here give me the recipe for it? YES i tried googling and came up with nothing
Thanks! Gal

or83

New member
הי גל

אני אור וגם אני גר ועובד בתור ברמן בניו יורק. אתה צודק, אין פה ממש ליקר תאנים כמו הפידג' וחבל. אבל איזה אפל מרטיני יודעים להכין פה הא?

galgal0ne

New member
מנסה שוב ../images/Emo9.gif

אני אומנם לא ברמנית בניו יורק, אבל אני כן אוהבת קוקטיילים :) בייחוד כאלה ממש מתוקים של נקבות! :) מישהו יכול לעזור עם המתכון? תודה

or83

New member
אני אנסה שוב

מתכון לפידג' סאוור אני יכול לתת לך עד מחר. זה לא ישנה את העובדה שאין פה פידג'. אני בקשר עם מפיצים, נכנס לכל חנות יין ואלכוהול שאני עובר לידה ותסמכי עלי שאני אומר שאין פה פידג'.

D221

New member
היי גל

טוב, במשהו אחד את צודקת ובארץ בהחלט לא יודעים להכין אפל מרטיני טוב, גם אני הרמתי ידיים. פיג'לינג זה אחד המותגים המוכרים והנמכרים בארץ (על כל חיקוייו) אבל לא בארצות הברית. אמנם, יש חנויות אלכוהול גדולות בארצות הברית שמחזיקות מותגי אלכוהול מכל העולם, רק שם תמצאי פיג'לינג, הברמנים בניו יורק לא אשמים, הם לא יודעים זה. כשגרתי בארצות הברית הייתי קונה את זה בחנויות מיוחדות שידועות במבחר המגוון והעולמי של מותגי אלכוהול שונים (גם יותר זול), לא תמצאי את זה בכל חנות אלכוהול זה בטוח. אבל יש כל מני דברים דומים... תחפשי ליקרים פירותיים שאת אוהבת ועם הכל ניתן לעשות סאוור
בהצלחה

galgal0ne

New member
Thank you

if that is the case- I can bring a bottle of Figling over here... I will also try looking in "international" liquor stores. Atleast now the problem is solved. I already did Pomegranate schnaps with sour mix, mmmmmmmm..... One last thing- how do you spell figling? Thanks!

D221

New member
feigling

תחפשי גם תחת feigling vodka זה אמנם ליקר תאנים אבל כולם מכנים את זה כ "וודקה תאנים" וגם על הבקבוק יש מדבקה שעליה כתוב פיג'לינג וודקה. בכל אופן, בהצלחה, ותכלס הכי פשוט יהיה למצוא דברים אחרים שיהיו לך טעימים

or83

New member
הייתי היום בחמש חנויות

שתיים מהן הגדולות ביותר במנהטן (פארק אווניו ליקר ו-liqur and wine warehouse) ובאף אחת אין.

למעלה