Final Destination

evilvenom

New member
Final Destination

אחרי שרוב האלבום כבר נמאס עליי, התאהבתי ב-Final Destination! מה דעתכם עליו? אני מת על השיר הזה..

danduuu

New member
../images/Emo45.gif היא שרה בו בקול ממש נמוך, לא רגילה לשירה

הזאת שלה =/ כמו בTHOE שחצי שיר היא שרה נמוך :/

אזירפאל

New member
דווקא אהבתי את הצורה שהיא שרה בבתים

של THOE, רק חבל שזה נשמע כמעט אותו הדבר בפיינל דסטיניישן.

אזירפאל

New member
לדעתי, השיר הכי בעייתי באלבום החדש.

שלא כמו שירים לא טובים אחרים, כמו WHYD,פרוזן ו-AIN, הוא בסך הכל שיר לא רע. כלומר, המילים בסדר, גם הלחן, והנגינה של הלהקה בכלל טובה, גם השירה של שרון. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא פשוט ממוחזר. הוא סוג-של ערבוב בין THOE ובלו אייז (הבי סייד של WHYD) וגם הפזמון סתם ככה לא משהו. זה חבל, כי הוא שיר חזק, ויש בו משהו כמו חצי דקה (לפני הפזמון האחרון) ממש טובה, אבל מה הכיף בלשמוע שיר רק בשביל כמה שניות... אני אישית לא ממש מצליח ליהנות ממנו כי הוא לא מקורי ו... זהו. לא יודע.

evilvenom

New member
אזירפאל

כל מה שאמרת לדעתי תקף לגבי The Cross ו-Hand of Sorrow. דווקא מצאתי את Final Destination כיותר מפולפל מהאחרים. בגדול יש מגמתיות שחוזרת על עצמה בכל האלבום, וזו חולשה שכבר דיברנו עליה. אין לי את Blue Eyes!

TheImpactBoy

New member
עוד תופעה שמאפיינת אותם

בדיסק הזה ובסיילנט פורס, השיר מתחיל בהרבה רעש ואורקסטרה, נחלש, שארון מתחילה לשיר בקול עדין, לאט לאט מגיע הגשר לפזמון שמתחזק, ואז בפזמון פיצוץ. ככה בנויים רוב הדיסקים האחרונים שלהם, וזה למה הכל מרגיש ממוחזר. כמובן בגלל הריפים ותיפוף שנשמע תמיד אותו הדבר. חוץ מהסולואים הפיצפוניים של רוד.

Liquid Dreams

New member
רוב הדיסקים האחרונים?P:

לחשוב שיש להם איזה 10

למעלה